DT SMARTI - pierwsza część.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 13, 2011 14:44 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

smarti pisze:to co zrobili p.Ani to woła o pomstę do nieba!Q

Muszę do Janki napisać jak tam sprawa, słyszałaś co P. Ani po obdukcji na policji powiedzieli? Że sobie sama jest winna, bo po co ona te koty karmiła. No ale dziewczyny z Konina na pewno nie odpuszczą. Tylko że ponoć P. Ani w nieciekawym stanie psychicznym.. :( strasznie ją pobili, powyrywali garściami włosy :cry:
I niech mi ktoś jeszcze powie, że agresja do zwierząt nie przeradza się w agresję do ludzi :evil:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw sty 13, 2011 18:58 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

znowu pobili karmicielkę? 8O 8O 8O
gdzie ja żyje :evil:

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Czw sty 13, 2011 20:45 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Pułkownik przyjeżdża w niedzielę 8)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw sty 13, 2011 20:53 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Gibutkowa pisze:
smarti pisze:to co zrobili p.Ani to woła o pomstę do nieba!Q

Muszę do Janki napisać jak tam sprawa, słyszałaś co P. Ani po obdukcji na policji powiedzieli? Że sobie sama jest winna, bo po co ona te koty karmiła. No ale dziewczyny z Konina na pewno nie odpuszczą. Tylko że ponoć P. Ani w nieciekawym stanie psychicznym.. :( strasznie ją pobili, powyrywali garściami włosy :cry:
I niech mi ktoś jeszcze powie, że agresja do zwierząt nie przeradza się w agresję do ludzi :evil:

Matko co się stało?
Pani ania z Konina?
Wiecie to już jakas nagonka się robi.Wg mnie ma wpływ na to nagłasniana akcja negatywna co sie ze zwierzętami wyprwia.I ktoś wg takich "wielbicieli zwierzat" musi za to zapłacic. Sami odważni tylko na słabszych napadaja.
Dużo zdrowia życze.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Czw sty 13, 2011 21:37 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Ale to pobicie p.Ani miało z tego co pamiętam miejsce jeszcze przed tym idiotą z YT.

Aga-zgaga-gdzieżeś Ty...
smarti pisze:Trisia dostała rujki :D
już jej wygaszam-jest 4-ty dzień na prowerze i przechodzi.

I co dalej robić z Trisią?

czy sterylizować ją w koterii a u siebie zrobić morfo(60zł)? bo staram się o darmową sterylkę (razem z morfo) gdzieś na dalekiej Ochocie ale kilkukrotne dojazdy przekroczą na pewno znacznie 60zł :roll:

Poza tym -w pon-wt.przyjeżdża Bąbel Paluchowy.

No i czekam na te pokurczyki z Rybnika-nie wiem ile sztuk, ale muszę je wziąć bo przez nie spać nie mogę już trzeci dzień-dzięki Marzenia :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

Ruch w interesie musi być,a co... :twisted:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw sty 13, 2011 22:04 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

smarti pisze:Pułkownik przyjeżdża w niedzielę 8)

:ok:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw sty 13, 2011 22:12 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

No no smarti to zakoci się u Was :)

Idę posiedzieć z TŻ bo jakiś marudny...
Frank właśnie wrócił do domu, poszedl spaćz Doli.
Lala wylazla z szafy po spaniu (sadelko musi zawiązać więc po jedzeniu zawsze się tam lokuje) , przyszła na mizianie a teraz będzie ganianie po domu :)

Dobranoc
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Czw sty 13, 2011 22:30 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

smarti pisze:Poza tym -w pon-wt.przyjeżdża Bąbel Paluchowy.

No i czekam na te pokurczyki z Rybnika-nie wiem ile sztuk, ale muszę je wziąć bo przez nie spać nie mogę już trzeci dzień-dzięki Marzenia :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

Ruch w interesie musi być,a co... :twisted:

Nie ma za co :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
czyli ile przybywa kiciów (naliczyłam dwa plus iles z Rybnika) i do których apartamentow? :ryk: :ryk: :ryk: i co to za Pułkownik? :D
ja bym jeszcze Edisi nie łączyła... jej zdrowie ciągle takie kruchutkie..
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw sty 13, 2011 22:50 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Jasne że Edisia nie będzie teraz łączona z Bąbelkiem - ewent.jak oboje będą zdrowi a najwcześniej za 2 tyg.

poszły do DS ostatnio 3 ,jutro idzie Buri,no i Likierka należy wspomnieć..

Przychodzą dwa,jest teraz 6 czyli będzie 8,czyli jak zwykle ,no i 3 sztuczki zaświerzbione drążąco -te dzięki Marzeni,do Mamusi podeślę :mrgreen:

ratunku-czy jestem już zbieraczką 8O 8O 8O

smarti

Post » Czw sty 13, 2011 22:54 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

smarti pisze:

jeszcze NIE :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw sty 13, 2011 23:55 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Co tu tak pusto-nikt nie kocha moich kotów?????

Jutro Edzia na autoszczepionkę i przy okazji obejrzenie,

maluchy na czyszczenie uszu z syfiastego swierzba (tego się brzydzę i koniec)

poza tym dzwoniłam do p. od Chmurki,pardon Feli :D

Fela jest b.grzeczna,nawet można rzec nieśmiała..
zmieniła upodobania kulinarne,nie lubi Klary,lubi surową rybkę,nie lubi saszetek..

Troszkę też tęskni za Trisią i towarzystwem ale ogólnie idzie ku lepszemu-jutro Pani ma wolne więc można liczyć na dalszy rozwój przyjażni.
Kicia już śpi Pani w nogach a nocą przyniosła myszkę (zabawkę) ...do zabawy.

Kochana Chmureńko-odwagi-będziesz w tym domku szczęśliwa!!

DTSmarti mówi wszystkim futrzatym i ich opiekunom Dobrej Nocki!!

P.S.

a Porucznik jest stąd viewtopic.php?f=1&t=116645&start=435 i "zawdzięczam" go Gibutkowej :D :mrgreen:

Pryszczate od Marzeni, a Bąbel o alareipan...

wot przyjaciółeczki :ryk: :ryk: :ryk:

smarti

Post » Pt sty 14, 2011 1:05 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Dobranoc dt smarti!
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Nucia, Nocia i Duża z ds Marzenia11; Mała śpi na górze w szafie :mrgreen:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Pt sty 14, 2011 6:37 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

smarti pisze:Jasne że Edisia nie będzie teraz łączona z Bąbelkiem - ewent.jak oboje będą zdrowi a najwcześniej za 2 tyg.

poszły do DS ostatnio 3 ,jutro idzie Buri,no i Likierka należy wspomnieć..

Przychodzą dwa,jest teraz 6 czyli będzie 8,czyli jak zwykle ,no i 3 sztuczki zaświerzbione drążąco -te dzięki Marzeni,do Mamusi podeślę :mrgreen:

Zbieraczka. :?: 8 sztuk w tak wielkiej chałupie :?: .jak powiesz że masz 38 to pomyslę. :mrgreen:
Zreszta kazda z nas podciąga sie pod zbieractwo.O inszych możliwościach nie wspomne :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Pt sty 14, 2011 7:16 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Nikt nie pyta o maluchy, buuu... :(
rozsyłam wici, na razie prywatnie, ale nasze maluchy sa takie "zwyczajne" (co ja poradzę, że ludzie chca jakieś długowłose albo co najmniej rude :roll: )

wieczorem sprobuje wypłodzic jakis tekst dla chłopaków i Meli...
Pani z Józefowa nie odezwała się...
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Pt sty 14, 2011 10:46 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Zapraszam do dyskusji viewtopic.php?f=1&t=122752

tam jestem łapalna

Gibutkowa

[poprzednia][następna]