Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Witaj
Właśnie wróciłam.
Bez kota
Koteczka szczęśliwa, wypieszczona, wykochana
Kompletnie bezstresowa
Z drugą kotką może jeszcze nie w przyjaźni - ale wszystko idzie gładko, dzisiaj była nawet próba zabawy przez zasłonę
Ogólnie wygląda to naprawdę dobrze, Mania jest bardzo subtelna wobec starszej koteczki i to im bardzo ułatwia sprawę.
Oprócz chłopaka - bardzo sympatycznego, w domu była również jego mama (jak się domyślam - bo może teściowa) oraz jej córka.
Wszyscy zbzikowani na punkcie kotów
J.D. pisze:Na razie w sprawie Bemowa cisza ale Blue była z wizytą w domku na Pradze,który wziął małą Manię:Witaj
Właśnie wróciłam.
Bez kota
Koteczka szczęśliwa, wypieszczona, wykochana
Kompletnie bezstresowa
Z drugą kotką może jeszcze nie w przyjaźni - ale wszystko idzie gładko, dzisiaj była nawet próba zabawy przez zasłonę
Ogólnie wygląda to naprawdę dobrze, Mania jest bardzo subtelna wobec starszej koteczki i to im bardzo ułatwia sprawę.
Oprócz chłopaka - bardzo sympatycznego, w domu była również jego mama (jak się domyślam - bo może teściowa) oraz jej córka.
Wszyscy zbzikowani na punkcie kotów
Potwierdziła moje przypuszczenia co do domku
Patti:) pisze:Przeprowadzę wizyty w Warszawie, najlepiej w zachodnich dzielnicach i tam gdzie dobra komunikacja miejska. Mieszkam na Bielanach.
PS, jeszcze nigdy nie brałam udziału w wizycie, więc gdyby ktoś chciał mnie zabrać na jedną, to byłabym wdzięczna...
Carmen201 pisze:Asiu tylko weź mi powiedz jak z terminem no i O JAKIEGO KOTA CHODZI i o jakich ludzi. Bo tyle natrzaskałyście stron, że nie mam siły czytać wszystkiego:)
Carmen201 pisze:No trzaskacie ostro te strony:)
Czasu nie mam za dużo bo obrodziło w Koty jak cholera, i jeszcze ogłaszam Maluchy, i odzew jest taki, że w pracy muszę telefon wyciszać bo dostałabym szału:) Wszystko super, ale gdyby wszystkie te domki były rozsądne, to pół miau można by wyadoptować, ech..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 13 gości