animalon pisze:dlaczego zawsze większe współczucie jest dla katów, a nie dla ofiar ! ? może ktoś mi to racjonalnie wytłumaczyć ?
Sądownictwo również prędzej ujmie się za katem niż za ofiarą, szczególnie jeżeli ofiarą jest zwierzak.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
animalon pisze:dlaczego zawsze większe współczucie jest dla katów, a nie dla ofiar ! ? może ktoś mi to racjonalnie wytłumaczyć ?
Kumiko pisze:Afra666 pisze:Ten reportaż był gorzej niż żałosny. Wstyd po prostu..
Mam pytanie, co się dzieje aktualnie z tymi zwierzakami? Bo nie śledziłam tych wątków-za szybko powstawały i nie nadążałam czytać...
kotki sa najprawdopodobniej w krakowskim TOZie a pieski w schronie
anduk pisze:Najgorsze w tym wszystkim jest to, że w tej sprawie mamy wiedzę jaka to potworna manipulacja i brak obiektywizmu ze strony tefałenowskich dziennikarzy.
O ilu takich sprawach nie wiemy i łykamy medialny przekaz jak młode pelikany?
Mruczeek pisze:czyli ekspert jest z tej fundacji co złożył petycje http://www.petycje.pl/petycja/6267/o_wy ... askaderand
Kumiko pisze:czy moge prosic o informacje,chocby na pw o negatywnych dzialaniach p.Milinskiej? chcialabym je przeslac do reporterki UWAGI z ktora rozmawialam na temat reportazu :/ to sie nie dzieje. Poprosilam o dalsza czesc tego tematu i powiedziala ze postara sie wyemitowac kolejny reportaz. Ona uwaza ze wszystkie wypowiedzi byly konsultowane z ekspertami i jej zdaniem reportaz byl obiektywny !
anna57 pisze:Może ktoś spróbuje zadzwonić na "Szkło kontaktowe".....
Kumiko pisze:czy moge prosic o informacje,chocby na pw o negatywnych dzialaniach p.Milinskiej? chcialabym je przeslac do reporterki UWAGI z ktora rozmawialam na temat reportazu :/ to sie nie dzieje. Poprosilam o dalsza czesc tego tematu i powiedziala ze postara sie wyemitowac kolejny reportaz. Ona uwaza ze wszystkie wypowiedzi byly konsultowane z ekspertami i jej zdaniem reportaz byl obiektywny !
Użytkownicy przeglądający ten dział: florka, Google [Bot], puszatek, Silverblue i 461 gości