Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
SecretFire pisze:Hej dziewczyny! Kiedy bedzie nowe glosowanie?
Gibutkowa pisze:Mam pytanie - ponieważ Porucznik z Wojska Polskiego (z Konina) na 99% pojedzie do Smarti na DT, a wiem że jej jest potrzebne wsparcie choćby na karmę (po leczeniu Promyczka jeszcze się z długów wszystkich nie wykaraskała), więc tak sobie myślę że jako "koniński" DTmoglibyśmy ją groszem z funduszu wesprzeć - tak jak było w założeniach FP. Co myślicie?
Ja na pewno jeszcze dodatkowego grosza jej dołożę, szczególnie że to ja ją namówiłam na wzięcie Porucznikaa wiem ile pochłonęło leczenie samego Promyczka (w dziesiątku tysięcy już myślę, że tego będzie, jak nie więcej), a jeszcze Jadwinia z Wrocławia (wcześniej Julcia), kilka tymczasów z Łodzi i chyba jeszcze z innych miejsc. Ma kobita warunki lokalowe
to i kąt u niej bidy znajdują, po wetach też lata w tą i z powrotem, wszystkie koty od niej wychodzą przebadane wzdłuż i wszerz, poszczepione, odjajczone oczywiście, utuczone
no ale na to wszystko ogromna kasa też idzie
![]()
Także ja bym zgłaszała taki postulat
Ja-Ba pisze:Mamutku, spowodowałaś że się szczerze uśmiechnęłam pierwszy raz od soboty rana
mamut pisze:SecretFire pisze:Hej dziewczyny! Kiedy bedzie nowe glosowanie?
Secret, na razie mamy jeszcze trochę czasu. Czekam jeszcze na składki styczniowe. Może jeszcze będą w tym miesiącu dodatkowe pieniążki na FP z bazarków Rakei i Cynamona i Wanilii. Chciałabym tą kasę mieć w całości, żeby wysłać przelewy jednym rzutem.
A ankietę zrobię w niedzielę.
mamut pisze:Gibutkowa pisze:Mam pytanie - ponieważ Porucznik z Wojska Polskiego (z Konina) na 99% pojedzie do Smarti na DT, a wiem że jej jest potrzebne wsparcie choćby na karmę (po leczeniu Promyczka jeszcze się z długów wszystkich nie wykaraskała), więc tak sobie myślę że jako "koniński" DTmoglibyśmy ją groszem z funduszu wesprzeć - tak jak było w założeniach FP. Co myślicie?
Ja na pewno jeszcze dodatkowego grosza jej dołożę, szczególnie że to ja ją namówiłam na wzięcie Porucznikaa wiem ile pochłonęło leczenie samego Promyczka (w dziesiątku tysięcy już myślę, że tego będzie, jak nie więcej), a jeszcze Jadwinia z Wrocławia (wcześniej Julcia), kilka tymczasów z Łodzi i chyba jeszcze z innych miejsc. Ma kobita warunki lokalowe
to i kąt u niej bidy znajdują, po wetach też lata w tą i z powrotem, wszystkie koty od niej wychodzą przebadane wzdłuż i wszerz, poszczepione, odjajczone oczywiście, utuczone
no ale na to wszystko ogromna kasa też idzie
![]()
Także ja bym zgłaszała taki postulat
No ale chyba już nie w tym miesiącu. Teraz mamy kandydatów: od Ja-Ba - Aśk@ - pomoc dla jej zwierzyńca, Ty proponowałaś maltretowaną kotkę z Krakowa z filmiku na youtube, ja proponowałam kota Eustachego u Justa&Zwierzaki.
Może wziąć smarti pod uwagę w lutym jako samodzielną kandydaturę? Gibutkowa, co Ty na to? Ja za Tobą nie nadążam![]()
Dziewczyny wypowiedzcie się.
cynamon i wanilia pisze:mamut pisze:SecretFire pisze:Hej dziewczyny! Kiedy bedzie nowe glosowanie?
Secret, na razie mamy jeszcze trochę czasu. Czekam jeszcze na składki styczniowe. Może jeszcze będą w tym miesiącu dodatkowe pieniążki na FP z bazarków Rakei i Cynamona i Wanilii. Chciałabym tą kasę mieć w całości, żeby wysłać przelewy jednym rzutem.
A ankietę zrobię w niedzielę.
ode mnie już jest trochę grosza (do podziału z Neo) - powiedz kiedy mam przesłać i będzie![]()
bazarek trwa na razie bez granic czasowych
nota bene, wszystkich zapraszam![]()
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=122324
cynamon i wanilia pisze:no to jeszcze trochę czasu jest - choć się właśnie zasoby bazarku uszczupliły dzięki pewnej osobie
sylwia1982 pisze:dziś poszła moja składka za miesiąc styczeń 2011
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, fruzelina, Google Adsense [Bot] i 726 gości