Rysia jest strasznie zajęta, wiec pytam wszystkich pozostałych Co mam włożyć do paczki dla kociaków?
Poradźcie młodej matce Może ktos z Warszawy chciałby się dołączyć Zapraszam
+Gacek i Puchacio
zabawki? pluszowe myszki , gumowe pileczki itp.
Albo jakies smakolyki, ja jak zawsze ide do sklepu zoo i mam zamiar wybrac cos dobrego dla kotow mam wieelki problem, bo wszystkiego jest za duzo i nigdy nie wiem na co sie zdecydowac.
Mam tyle przed sobą
Mój Bóg odnalazł mnie
Lecz nie wiem naprawdę
Kim jest
Jeśli możesz mi pomóc
Nie odmawiaj, nie mów nie
Tak mi Ciebie brak
KOCIARNIA
Anafly - cudownie! Dzisiaj (w związku z tym, że ich braciszek, który mieszka u Beaty ma bardzo poważne niestety podejrzenie białaczki) oba kociaki - Tosik i Telimena - miały robiony test na białaczkę i koci HIV - oba testy wyszły negatywnie... I to jest bardzo, bardzo dobra wiadomość. Ich przyszły opiekun (a więc - mam nadzieję - Ty ) będzie musiał za kilka miesięcy (2-3) powtórzyć jeszcze raz test na białaczkę, aby mieć ostateczną pewność, że koty są zdrowe.
Wieści kocie zaraz wpiszę w wątek o adopcjach wirtualnych.
Aha zapomniałabym...
schroniskowo przybyły nam 4 dodatkowe sztuki kotków....
To sa kociaki ok. 3miesięczne, dwa czarne kocurki łobuziaki, jeden kocurek tygrysek i tygrysia kicia...
Ryśka, mam nadzieję, że okażą się zdrowe..W sumie mnie zaskoczyłaś..
I jeszcze słowko do Starej Klary - Klaro, wiem, że zależało Ci na Tyci. Prawdę mówiąc, to był trudny wybór. Ale doszliśmy do wniosku, żeby jednak rodzeństwo zostało razem..
Tylko to mną kierowało, bo Tycia sliczna jest, a Telimeny nie widziałam nawet na oczy..
Co do Tyci jednak - hmm, mam na oku i juz męczę pewna osóbkę Jak cos będę wiedzieć więcej - dam znać..
Pozdrawiam
Anafly- nie martw sie na zapas! Rodzeństwo Rumcajsa, które z nim przebywa okazało się zdrowe! I kociakom pierwsze testy wyszły ok! Uwaga Ryski- to tylko na tzw. wszelki wypadek (odpukac, puk, puk)
Powodzenia i gratulacje!