natasza25 pisze:jessi74 pisze:po co tutaj Śnieżek wstawionyprzecież ja chciałam go adoptować
![]()
i miał nazywać się Bałwanek
![]()
Śnieżek jest CUDO!
Myślalam że ty jessi tylko tygrysy prązkowane lubisz![]()
![]()
![]()
A tu proszęŚnieżek piekny
białe też

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
natasza25 pisze:jessi74 pisze:po co tutaj Śnieżek wstawionyprzecież ja chciałam go adoptować
![]()
i miał nazywać się Bałwanek
![]()
Śnieżek jest CUDO!
Myślalam że ty jessi tylko tygrysy prązkowane lubisz![]()
![]()
![]()
A tu proszęŚnieżek piekny
Figaro52 pisze:Miko był wczorajl na klinikach u dr. Wrzoska. Niestety musi mieć artrotezę ( usztywnienie łapki w części dolnej) i to jak najszybciej, żeby nie amputować całej łapki. Aga będzie sie umawiała z dr Bieżynskim , kiedy operacja.Dam znać jak już coś będziemy wiedzieć.
dagmara-olga pisze:wygląda na to, że z książkowego jest ok 52 zł (40 zł od Gibutkowej będzie przekazane do łapynatasza25 )
oraz 20 zł z poradnika o zdrowiu
ale czekam na wpłaty
Figaro52 pisze:Operacja planowana jest na środę , ale szczerze mówiąc mamy duże wątpliwości, tym bardziej że Mikuś chyba przestraszył się i zaczął łapką ładnie pracować.Aga poszła jeszcze raz z nim do dr,Bieżyńskiego i na razie mamy czas do środy na podjęcie decyzji. Przy tym dr,Bieżyński ,powiedział ,że możemy też wstrzymać się z decyzją na tydzień albo dwa .Podczas operacji usztywnienie jest nieodwracalne i zachodzi ryzyko nadwyrężenia nerwów i osłabienia łapki.
Figaro52 pisze:może warto się wstrzymać skoro Mikuś zaczął używać łapki, no i może trzeba go bardziej postraszyć operację co by pilnie ćwiczył łapkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 64 gości