Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mj_liberian_girl pisze:jest tam Koteczka( brzydalek straszny:P:P ma coś na dodatek ze zgryzem) z zespołem przedsionkowym za kazdym razem jak przyjeżdżam rozpedza sie i wskakuje mi na ramiei jak inny Kociak che podejsc bije łapką:) to nie ja Ją ale Ona mnie wybrała.. kwestia tylko przemyślenia dokładnie jak zareaguje mój Kot na towarzyszkę
Kotka z miedniczką prawdopodobnie w tym tygodniu pojedzie do DS... we wtorek będą załątwiane formalności ze schroniskiem:) jeśli się przyszła właśćicielka nei rozmyśli i schronisko pozwoli to kotka będzie wreszcie zdrowieć w domku!
mj_liberian_girl pisze:Załatwione:) Kotka w środę jedzie do domku stałego do poznania:) ciesze się strasznie, ze się udało:) jutro pojadę osobiście Jej to powiedzieć:D
mj_liberian_girl pisze:Załatwione:) Kotka w środę jedzie do domku stałego do poznania:) ciesze się strasznie, ze się udało:) jutro pojadę osobiście Jej to powiedzieć:D
mj_liberian_girl pisze:wyściskam i wycałuje ( ale nie za mocno bo jescze nie zaleczona do końca) przynajmnei już wyzdrowieje w domku!:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 74 gości