Miziasta Marcelina FIV+ DS u Moha :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 12, 2011 15:39 Re: Marcelina-niby zwykła kotka ale ma w sobie to coś...

I wyciągnij Wielbłądzia na przechadzkę. Najlepiej w takich godzinach, by uniemożliwić te całodzienne drzemki :|
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Śro sty 12, 2011 15:41 Re: Marcelina-niby zwykła kotka ale ma w sobie to coś...

vega29 pisze:I wyciągnij Wielbłądzia na przechadzkę. Najlepiej w takich godzinach, by uniemożliwić te całodzienne drzemki :|

Wielbłąda wyciagnę - teraz siedzi w domu, nie ma pracy... Może jutro pojedziemy? Bo w sobotę mam imprezę urodzinową Młodej dla dzieci z klasy, a w niedzielę opcja "rodzinna" imprezy.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro sty 12, 2011 15:43 Re: Marcelina-niby zwykła kotka ale ma w sobie to coś...

vega29 pisze:
Marcelibu pisze:
lidka_park pisze:Okolice ul. Okińskiego. Napisałam do Wielbłądzio i Marcelibu :)

Mogę pojechać, nawet razem z Wielbłądem. Moja córka ma na imię Marcelina :wink: , a Okińskiego - mieszkałam niedaleko 16 lat.

Monia, jesteś lekka na wspomnienie :ok:

W okolicach ul. Okińskiego nauczyłam się palić papierosy, spędzałam pierwsze wagary, tudzież wypiłam pierwszy w życiu kieliszek wódki (wiśniówki, więc chyba nie taka mocna), nawaliłam się i śpiewałam na ulicy... :oops:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Śro sty 12, 2011 15:49 Re: Marcelina-niby zwykła kotka ale ma w sobie to coś...

Marcelibu pisze:
vega29 pisze:
Marcelibu pisze:Mogę pojechać, nawet razem z Wielbłądem. Moja córka ma na imię Marcelina :wink: , a Okińskiego - mieszkałam niedaleko 16 lat.

W okolicach ul. Okińskiego nauczyłam się palić papierosy, spędzałam pierwsze wagary, tudzież wypiłam pierwszy w życiu kieliszek wódki (wiśniówki, więc chyba nie taka mocna), nawaliłam się i śpiewałam na ulicy... :oops:

:ryk: :ryk: :ryk:
To masz same miłe wspomnienia związane z tym miejscem :lol: :mrgreen:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Śro sty 12, 2011 16:48 Re: Marcelina-niby zwykła kotka ale ma w sobie to coś...

vega29 pisze:
Marcelibu pisze:
vega29 pisze:

:ryk: :ryk: :ryk:
To masz same miłe wspomnienia związane z tym miejscem :lol: :mrgreen:

Ehhh... :mrgreen:

Marcelibu

Post » Śro sty 12, 2011 17:43 Re: Marcelina-niby zwykła kotka ale ma w sobie to coś...

Marcelibu, moja córka też ma na imię Marcelinka :1luvu: Niezłe trio mamy! Zapraszamy na Okińskiego, skoro mieszkałaś tu 16 lat to nie śmiałabym się, gdybyśmy się znały bo ja tu mieszkam od urodzenia, więc są spore szanse...
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Śro sty 12, 2011 20:05 Re: Marcelina-niby zwykła kotka ale ma w sobie to coś...

Moha pisze:Marcelibu, moja córka też ma na imię Marcelinka :1luvu: Niezłe trio mamy! Zapraszamy na Okińskiego, skoro mieszkałaś tu 16 lat to nie śmiałabym się, gdybyśmy się znały bo ja tu mieszkam od urodzenia, więc są spore szanse...

Ale numer! :wink: Ja mieszkałam na Korotyńskiego, a na Gorlicką chodziłam na "gościnne występy" - tam mieliśmy paczkę osób znajomych. Może rzeczywiście się znamy? Chodziłaś do 280-tej?

Marcelibu

Post » Śro sty 12, 2011 22:01 Re: Marcelina-niby zwykła kotka ale ma w sobie to coś...

Oczywiście! :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Śro sty 12, 2011 22:34 Re: Marcelina-niby zwykła kotka ale ma w sobie to coś...

Moha pisze:Oczywiście! :mrgreen:

Ja do 10tki, ale znałam dużo ludzi z 280tej. Może się znamy? Tak więc do zobaczenia.
Czy sobota przed południem może być?

Marcelibu

Post » Śro sty 12, 2011 23:13 Re: Marcelina-niby zwykła kotka ale ma w sobie to coś...

Jak najbardziej. A do 10-tki chodzi moja córka :ryk:
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Czw sty 13, 2011 21:14 Re: Marcelina-niby zwykła kotka ale ma w sobie to coś...

Marcelibu pisze:
lidka_park pisze:Okolice ul. Okińskiego. Napisałam do Wielbłądzio i Marcelibu :)

Mogę pojechać, nawet razem z Wielbłądem. Moja córka ma na imię Marcelina :wink: , a Okińskiego - mieszkałam niedaleko przez 16 lat. Poprosze o dokładniejsze namiary.

OK, to jedziemy razem :piwa:
Kiedy???

Sobotnie popołudnie mam już zajęte, także nie w sobotę proszę.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw sty 13, 2011 22:46 Re: Marcelina-niby zwykła kotka ale ma w sobie to coś...

Wielbłądzio pisze:
Marcelibu pisze:

Mogę pojechać, nawet razem z Wielbłądem. Moja córka ma na imię Marcelina :wink: , a Okińskiego - mieszkałam niedaleko przez 16 lat. Poprosze o dokładniejsze namiary.

OK, to jedziemy razem :piwa:
Kiedy???

Sobotnie popołudnie mam już zajęte, także nie w sobotę proszę.

Przed chwilą wróciłam z Meo z ponownego wyszycia dziurki tracheostomijnej. Jeżeli do jutra się uspokoi i nie będzie krwawił, to możemy jutro lub w sobotę przed południem. Popołudniu w sobotę mam urodziny Młodej - wersja dla dzieci, w niedzielę mam opcję dla rodziny.Ciasno... :|

Marcelibu

Post » Czw sty 13, 2011 23:47 Re: Marcelina-niby zwykła kotka ale ma w sobie to coś...

Jutro i w sobotę przed południem też odpada - na jutro jestem już poumawiana, a w sobotę - przed spotkaniem z Morelką ;) - muszę jechać z Królewną na ostatni zylexis.
Któregoś dnia po weekendzie...? Mogłabym podjechać pod Twoją robotę i ruszyłybyśmy prosto stamtąd.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Nie sty 16, 2011 12:51 Re: Marcelina-niby zwykła kotka ale ma w sobie to coś...

Cioteczki przyjdźcie, plizzz! Mała Marcelinka czeka i marzy o domku :1luvu:
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Nie sty 16, 2011 14:05 Re: Marcelina-niby zwykła kotka ale ma w sobie to coś...

Moha, napisałam priva.

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]