Szykuję się do lekarki.
Buziak przechodził w nocy samą siebie

Pomimo Glamurka mruczącego w nogach.
A Licho jednak OLAŁO moje pochwały

Mikrofalówkę oraz drapak...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Wstałam. Znów w ostatniej chwili![]()
![]()
Szykuję się do lekarki.
A Licho jednak OLAŁO moje pochwały![]()
Mikrofalówkę oraz drapak...
bubor pisze:Doczytuję![]()
Fajnie że Księżniczka jednak dzielnie się trzyma![]()
![]()
w przeciwieństwie do Julka któremu chyba nie trzymają mięśnie w pewnych strategicznych okolicach
,
szkoda tylko że kosztem umeblowania jak i wyposażenia Twojego mieszkania.
Jak chodzi o burasa masz dwa wyjścia , przekazać go w końcu prawowitej właścicielce i mamusi w jednej osobie![]()
albo też zarobić na nim kokosy wystawiając go na Allegro , chyba nawet nie wiesz jaki majątek trzymasz w domu![]()
http://allegro.pl/american-curl-kociak- ... 79165.html
Dla Ciebie i całego Drańskiego stadka mocne![]()
![]()
![]()
![]()
AgaPap pisze:Ale na razie masz jeszcze zwolnienie? Na długo Ci dała?
genowefa pisze:Wielbłąd, jeśli Klara tak się zachowuje, to znaczy, że nie lubi innych kotów i trzeba jej szukać domu jako jedynaczce. Wiem, że biorąc ją miałaś inne intencje, ale moim zdaniem trzeba zacząć ją ogłaszać zanim nastanie wiosna i na jakiekolwiek zainteresowanie trzeba będzie znowu czekać do jesieni. Jej agresja wobec Ciebie bierze się pewnie z tego, że jest w ogóle zdenerwowana.
Lekko nie będzie z wymienionych przez Ciebie względów, ale próbować trzeba. W końcu chodzi o to, żeby kot się dobrze czuł.
Także dawaj foty, treść ogłoszenia i jedziemy z kosem.
genowefa pisze:Powiem Ci, że ku mojemu zaskoczeniu ten feliway faktycznie działa![]()
genowefa pisze: Od niedzieli nie ma już Bimboły, wiec jest ogólnie spokojniej, mam nadzieję, że się to jakoś wyprostuje, że będą się przynajmniej znowu tolerować. Dzisiaj dzwoniła Pani od Bimboły, ale miałam rozładowaną komórkę, jutro do niej zadzwonię. Mam nadzieję, że nie chce jej oddać.
Alyaa pisze:Dotarła przesyłka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Myszorek, puszatek, Tygrysiątko i 43 gości