Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 12, 2011 19:55 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Mieszkania obydwa sa dosc duze, tak ze pietrowo Was wszystkich bym ulozyla no i bede miala dosc dmuchanych, ze wszyscy sie przespia.
Babusia, takie propozycje? Przeciesz wiesz, ze ja glodna. :mrgreen: Tendencja idzie tez do tego na poddaszu, chociaz obaj sa pod dachem. Ale w tym jednym sa faceci solo :mrgreen: . Dowiedzialam sie.
Od innych dwuch mieszkan nie mam linkow, bo tez bym Wam pokazala. Tam jest tez super. Jedno nawet dwupietrowe.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro sty 12, 2011 20:06 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

SecretFire pisze:Mieszkania obydwa sa dosc duze, tak ze pietrowo Was wszystkich bym ulozyla no i bede miala dosc dmuchanych, ze wszyscy sie przespia.
Babusia, takie propozycje? Przeciesz wiesz, ze ja glodna. :mrgreen: Tendencja idzie tez do tego na poddaszu, chociaz obaj sa pod dachem. Ale w tym jednym sa faceci solo :mrgreen: . Dowiedzialam sie.
Od innych dwuch mieszkan nie mam linkow, bo tez bym Wam pokazala. Tam jest tez super. Jedno nawet dwupietrowe.

bierz te, zawsze to wiecej miejsca dla kotów, no i gimnastyke będą miały jak tak sobie pobiegają z góry na dół i z powrotem :wink:
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Śro sty 12, 2011 20:08 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Tylko ze sypialnia u gory a WC na dole... W nocy ja bym miala gimnastyke, jak bym sie z podlogi zbierac musiala. :mrgreen: Ale super to wyglada, bo pod schodami na gore by bylo super miejsce albo na moje biurko albo na poduche ze styropianem.

SecretFire

Post » Śro sty 12, 2011 20:11 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

nie byłoby tak źle, trzeba wierzyc w możliwosci swojego ciała :D
ObrazekObrazek

andrzej780

Post » Śro sty 12, 2011 20:14 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Na noc poduche przed schody przesunac i miekko spadac? :ryk: :ryk: :ryk: Akurat sobie to wyobrazam. Moge Ci na mail wyslac to Exposè. Piekne jest i tez pod dachem.

SecretFire

Post » Śro sty 12, 2011 20:22 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

A w ogóle to j est niesprawiedliwe, że tam są takie widoki z okna. U mnie z jednej strony blok a z drugiej plac zabaw i całe lato wrzask pod oknem :?
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Śro sty 12, 2011 20:25 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Tu patrze z jednej strony na Turkow i zawalone gratami miejsca a z drugiej strony patrze z 30 m na inny brzydko brazowy dom, ktory jest krotko przed rozpadnieciem.

SecretFire

Post » Śro sty 12, 2011 20:28 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

za to w nowym miejscu będziesz miec widoki że ho, ho :piwa:
ObrazekObrazek

andrzej780

Post » Śro sty 12, 2011 20:30 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Secret w nowym miejscu, będziesz rozpoczynała weekend kawą na balkonie i będziesz podziwiać góry i niebo i zieleń!
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Śro sty 12, 2011 20:34 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

jasdor pisze:Babajagusiu - ja byłam pierwsza, więc prawo pierwowyjazdu mam

Ale babajaga ma przewagę w postaci usług TŻeta :ryk:
Ja bym brała to drugie - cuuuudne klimaty :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro sty 12, 2011 20:38 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Wszystko zalezy od tego, ktore bedzie jeszcze wolne i gdzie mnie beda chcieli. Sprawdzaja w Polsce tez ile kto zarabia i biory wyciagi z takich specjalnych instytucji, dzie sa n. p. dlugi zapisane?

Tam to bedzie co dziennie jak na urlopie :mrgreen:

SecretFire

Post » Śro sty 12, 2011 20:59 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Kartony mnie wolaja no i musze sprawdzic, czy wreszcie wyplata doszla, bo w lodowce myszki sobie pecheze od latania porobia.
Emil akurat fieranke utopil w misce z woda, bo nie potrafi ja na bok zrobic, zeby na parapet isc i sie napic. Toc to gamoc jest. Zawsze umial. :roll:

SecretFire

Post » Czw sty 13, 2011 7:51 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

SecretFire!
ale fajne mieszkania i widoki Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Czw sty 13, 2011 7:56 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

:1luvu: Witam Was.

Patmolek dziekuje, ale jedno z tych czterech (dwa tylko pokazalam) musze dostac, bo inaczej jestem w tarapatach.
Ale widoki sa fenomenalne. To drugie mieszkanie, drugi link, jest wlasnie na farmie z koniami. Dzis sie dowiem, czy jest wolne, czy te ludzie co ogladali wczoraj sie zastanowili. Jakos chce te mieszkanie, bo czuje cos do niego. Tamte, ktore sie Jozi podoba z okiennicami jest dalej od pracy i bardzo tanie i tez mi sie strasznie podoba. To bedzie dylemat... Wieczorem telefonowalam z moja przyjaciolka i namowilam ja, zeby ze mna pojechala. Bedzie trudno, bo chce gdzies o 5-tej rano ruszyc i wieczorem byc z powrotem.

SecretFire

Post » Czw sty 13, 2011 7:59 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

jeździsz konno? Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

[poprzednia][następna]