Gerard za tęczowym mostem.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sty 11, 2011 18:50 Re: Pers Gerard - zbieramy na operację!

Neigh pisze:
andrzej780 pisze:proszę nie narzekajcie bo jeszcze jakieś licho tu przylezie i dopiero zaczną sie problemy...

Oj co się martwisz w razie czego zrobi się małe odczynianko uroków - bo czego jak czego, ale czarnych kotów i wiedźm to nam tu nie brakuje......

A tego drącego japę gada to któregoś dnia ubije.........Chodzi po całym domu i narzeka........i weź go zrozum o co mu chodzi.......Niauuuuu i niaaaauuuuuuuu. Coś mu się ewidentnie nie podoba

Ciesz się że tak, a nie jak mój Mietek "Auuuaaaa, auuuuaaaa" głosikiem piskliwym jak małe dziecko. Tylko czekam aż mi sąsiedzi opiekę społeczną naślą za maltretowanie dzieci :twisted:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro sty 12, 2011 9:05 Re: Pers Gerard - zbieramy na operację!

Moich sąsiadów to nie rusza.......moja urocza córunia przez pierwsze 2 lata swojego życia darła się po 18 h na dobę.....

Najbliższa wtedy sąsiadka oddalona o jakieś 300 m........do dziś kiedy spotyka moją córkę mówia "jak ja sobie przypomnę jak ty się darłaś......". Tak średnio z 5 razy do roku Zuzka to słyszy........niezłą ma sąsiadka traumę.

Dobrze, ze miałam dzieci stosunkowo wcześnie.......teraz bym ją pewnie udusiła poduszką, poszła siedzieć za dzieciobójstwo, starsze dziecko do sierocińca, zwierzyniec do schronu..........A ja bym została pisarzem. Napisałabym poczytną powieść "Dzieje morderczyni". Znaczy to ostatnie to jeszcze przede mną .......jest szansa, ze "Dzieje kociej morderczyni" też ktoś kupi.... 8) Stąd na bank hihihi
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro sty 12, 2011 9:59 Re: Pers Gerard - zbieramy na operację!

Neigh pisze:Moich sąsiadów to nie rusza.......moja urocza córunia przez pierwsze 2 lata swojego życia darła się po 18 h na dobę.....

Najbliższa wtedy sąsiadka oddalona o jakieś 300 m........do dziś kiedy spotyka moją córkę mówia "jak ja sobie przypomnę jak ty się darłaś......". Tak średnio z 5 razy do roku Zuzka to słyszy........niezłą ma sąsiadka traumę.

Dobrze, ze miałam dzieci stosunkowo wcześnie.......teraz bym ją pewnie udusiła poduszką, poszła siedzieć za dzieciobójstwo, starsze dziecko do sierocińca, zwierzyniec do schronu..........A ja bym została pisarzem. Napisałabym poczytną powieść "Dzieje morderczyni". Znaczy to ostatnie to jeszcze przede mną .......jest szansa, ze "Dzieje kociej morderczyni" też ktoś kupi.... 8) Stąd na bank hihihi

Wiesz, Zuzia to już duża panna, może niedługo babcią zostaniesz? I będzie się czym przed sąsiadką chwalić... :wink: :wink: :wink:
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Śro sty 12, 2011 10:13 Re: Pers Gerard - zbieramy na operację!

tajdzi pisze:
Neigh pisze:Moich sąsiadów to nie rusza.......moja urocza córunia przez pierwsze 2 lata swojego życia darła się po 18 h na dobę.....

Wiesz, Zuzia to już duża panna, może niedługo babcią zostaniesz? I będzie się czym przed sąsiadką chwalić... :wink: :wink: :wink:

Przestaniesz?! Ona ma 13 lat.........jaką BABCIĄ?
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro sty 12, 2011 10:54 Re: Pers Gerard - zbieramy na operację!

Neigh pisze: Przestaniesz?! Ona ma 13 lat.........jaką BABCIĄ?

no dobra, przestaję :)
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Śro sty 12, 2011 17:21 Re: Pers Gerard - zbieramy na operację!

Neigh, ja też mam 13 latkę i niedawno zostalam uświadomiona przez studentkę resocjalizacji co potrafia dziewczynki w tym wieku. Nie tylko z rodzin patologicznych. Cud się stał, że nie osiwiałam od razu :wink:
A jak moja Ala w wieku prawie 2 lat zaczęła płakać, to sąsiadka przyszła bo (cytuję): "Andrzejek powiedział, żebym przyszła, bo ty chyba tę Alę mordujesz". Została wpuszczona do łazienki i zozumiała. Choć nie zapomnę historii jak to sąsiedzi policję wezwali ( NIE do mnie) bo dziecko maltretują. Otworzył im facet z mordem w oczach, cały zalany wodą i pianą. Jak się dowiedział o co chodzi, zaprosił panów mundurowych do środka i powiedział, żeby wykąpali jego 3-letniego synka a on chętnie popatrzy. Żona na popołudnie miała :ryk:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt sty 14, 2011 10:41 Re: Pers Gerard - zbieramy na operację!

Zapraszam do dyskusji viewtopic.php?f=1&t=122752
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob sty 15, 2011 10:38 Re: Pers Gerard - zbieramy na operację!

Gerardzie :ok:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Nie sty 16, 2011 10:26 Re: Pers Gerard - zbieramy na operację!

Cisza, spokój, nikt tu nie zagląda :roll: :roll: :roll:

OKI

Post » Nie sty 16, 2011 17:50 Re: Pers Gerard - zbieramy na operację!

zerkamy ;)
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Pon sty 17, 2011 19:20 Re: Pers Gerard - zbieramy na operację!

Za rzadko :twisted:

OKI

Post » Pon sty 17, 2011 20:14 Re: Pers Gerard - zbieramy na operację!

Zerkamy częściej :)... Ale nie piszemy, bo sami mamy problem :(...

Ale nic to. Kciuki zaciśnięte. :ok: :ok: :ok:
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Pon sty 17, 2011 20:18 Re: Pers Gerard - zbieramy na operację!

Takie życie :|

Trzymamy :ok:

OKI

Post » Pon sty 17, 2011 21:24 Re: Pers Gerard - zbieramy na operację!

A Neigh juz wyjechala?

Ja zaglądam, ale nic sie nie dzieje :twisted:

ennante

Od: Pt sie 08, 2008 12:59

Post » Pon sty 17, 2011 23:34 Re: Pers Gerard - zbieramy na operację!

Chyba wyjechała :placz: Czekamy na nią z utęsknieniem ...
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

[poprzednia][następna]