Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Konin pisze:Melania grzeje dupkę w chałupie dzięki niezawodnej Cynamon i Wanilia!
kto teraz do Was wędruje?:)
Gibutkowa pisze:Słuchajcie - wysłałam zapytanie do Szerloka, jakie są kryteria wyboru schroniska w tej akcji "nakarm psa z Szerlokiem" i dostałam odpowiedź:
"Hej!
Dziękujemy za wiadomość.
Schroniska są wybierane przez nas na podstawie kilku kryteriów. Przede wszystkim chodzi nam o placówki dobrze zarządzane, przez osoby, z którymi możemy mieć stały kontakt. Są to schroniskach prowadzone przez miasto, gminę lub Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami. Mają też jasną sytuację prawno-administracyjną.
To podstawowe kryteria. Schroniska mogą same się zgłaszać jednak w tej chwili i tak nie wiemy kiedy dokładnie odbędzie się kolejna edycja akcji tak więc zgłoszenie niewiele da.
Co do karmienia kotów - zdajemy sobie sprawę że jest wiele zwierząt, potrzebujących pomocy. Szerlok na razie zdecydował się na pomoc pieskom. Sporo osób pisało do nas o kotach więc może w przyszłości będziemy dokarmiać również koty, zobaczymy
Jeśli w czymś jeszcze mogę pomóc - napisz.
Pozdrawiam,
Natalia Mielcarek,
zespół Szerlok.pl"
Co myślicie? Może by zgłosić schronisko w Koninie? Zapytajcie P. Anię, czy tam kogo potrzeba czy to jest dobry pomysł. To ja bym odpowiedziała że chciałabym zgłosić do następnej akcji schronisko w Koninie - w prawdzie nie wiedzą kiedy i czy będzie ale w sensie takim żeby się zainteresowali, podam namiary na schronisko, na P. Anię. Co myślicie?
cynamon i wanilia pisze:Konin pisze:Melania grzeje dupkę w chałupie dzięki niezawodnej Cynamon i Wanilia!
kto teraz do Was wędruje?:)
nikt![]()
przynajmniej na razie
a miałam zakusy na kolejnego od was bo mi szkoda ich strasznie, jeden jest mniej bojaźliwy niż reszta i tak się wymownie wgapia we mnie spod samochodów jak idę do i ze szkoły
Melania kosztowała nas - pośrednio - dużo nerwów i strachu (i niestety pieniędzy też) - Cynamon się zupełnie posypał. od poniedziałku jest znów sobą...
Konin pisze:Gibutkowa pisze:Słuchajcie - wysłałam zapytanie do Szerloka, jakie są kryteria wyboru schroniska w tej akcji "nakarm psa z Szerlokiem" i dostałam odpowiedź:
"Hej!
Dziękujemy za wiadomość.
Schroniska są wybierane przez nas na podstawie kilku kryteriów. Przede wszystkim chodzi nam o placówki dobrze zarządzane, przez osoby, z którymi możemy mieć stały kontakt. Są to schroniskach prowadzone przez miasto, gminę lub Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami. Mają też jasną sytuację prawno-administracyjną.
To podstawowe kryteria. Schroniska mogą same się zgłaszać jednak w tej chwili i tak nie wiemy kiedy dokładnie odbędzie się kolejna edycja akcji tak więc zgłoszenie niewiele da.
Co do karmienia kotów - zdajemy sobie sprawę że jest wiele zwierząt, potrzebujących pomocy. Szerlok na razie zdecydował się na pomoc pieskom. Sporo osób pisało do nas o kotach więc może w przyszłości będziemy dokarmiać również koty, zobaczymy
Jeśli w czymś jeszcze mogę pomóc - napisz.
Pozdrawiam,
Natalia Mielcarek,
zespół Szerlok.pl"
Co myślicie? Może by zgłosić schronisko w Koninie? Zapytajcie P. Anię, czy tam kogo potrzeba czy to jest dobry pomysł. To ja bym odpowiedziała że chciałabym zgłosić do następnej akcji schronisko w Koninie - w prawdzie nie wiedzą kiedy i czy będzie ale w sensie takim żeby się zainteresowali, podam namiary na schronisko, na P. Anię. Co myślicie?
gibutkowa, ja już dawno do nich pisałam, dostałam taką samą odpowiedź co Ty. napisałam im,że spełniamy wszystkie te warunki.pisałam o naszej sytuacji, że podejmę się wszystkiego od a do z, czyli fotki, opisy, stały kontakt z nimi itp
dałam namiary na siebie. Pani Ania się takimi sprawami nie zajmuje. Prosiłam o odpowiedź, nie odezwali się wcale.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], sadnessofheart i 180 gości