Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
LSVC pisze:A ja chcę wierzyć i wierzę panu Krzysztofowi (może jeszcze za mało w życiu się rozczarowałam ludźmi?). Widziałam tego pana na filmiku i nie wierzę, że mógłby wyrządzić krzywdę tej kotce, wierzę, że starał się i zrobił, co było w jego mocy, żeby jej było dobrze.
Owszem - są pewne niejasności, jak choćby to, że wcześniej kot u nowej pani Balbinki był jeden a teraz poza Balbinką są jeszcze dwa - ale czy owa pani nie mogła się dokocić?...
A co do tego czy kotka nie trafiła do któregoś ze schronisk - w Chorzowie jej nie było i nie ma - jestem na bieżąco z kotami, które aktualnie tam przebywają, a w lipcu (w czasie dłuższego milczenia pana Krzysztofa) dzwoniłam do nich upewnić się czy nie trafiła do nich starsza bura niesterylizowana koteczka. Insynuacje czy kotka dobrze trafiła na pewno nie do końca poprawiają samopoczucie pana Krzysztofa - nie dziwię się, że swego czasu się zdenerwował, skoro po prostu się go oskarża nie mając ku temu żadnych dowodów. Być może zdjęcia zdjęć nie są zbyt przekonujące, ale łzy tego pana na nagraniu nie były udawane, a dla mnie to najbardziej przesądza o jego dobrym sercu i miłości do Balbinki.
Czekam na kolejne wieści, rozumiejąc, że pan jest zapracowany i nie zawsze może znaleźć czas na pisanie na forum czy na odwiedziny i fotografowanie ulubienicy swojej babci.
MaryLux pisze:Bardzo chciałabym wierzyć, że Balbince jest dobrze - a jeszcze bardziej chciałabym mieć taką pewność...
bulba pisze:Myślę, że sporo czasu minęło od ostatnich informacji o BalbinceCzy wszystko w porządku
![]()
![]()
CoToMa pisze:bulba pisze:Myślę, że sporo czasu minęło od ostatnich informacji o BalbinceCzy wszystko w porządku
![]()
![]()
Myślę, że juz żadnych wiadomości nie będzie...
mar9 pisze:CoToMa pisze:bulba pisze:Myślę, że sporo czasu minęło od ostatnich informacji o BalbinceCzy wszystko w porządku
![]()
![]()
Myślę, że juz żadnych wiadomości nie będzie...
mam nadzieję, wielką nadzieję, że wszyscy sceptycy tego wątku (włącznie ze mną) pomylili się i Balbinka JEST, gdzieś tam, po tej stronie mostu, zdrowa, bezpieczna i szczęśliwa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 69 gości