Niewidomy Tymonek ['] Odpoczywaj mój najsłodszy kotku.......

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 12, 2011 12:03 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Asieńko, trzymaj się Aniele! wygłaszcz i wycałuj swoje futra ode mnie!
Tinka - dzięki ogromne za to co robisz!

kciuki za Tymonka przeogromne! i powiązane na supełki ogonki moich dam! :ok:
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Śro sty 12, 2011 12:05 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Martwiłam się co bedzie u Ciebie, jak przyjdzie odwilż :( Trzymam kciuki. Za wszystko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
I cholernie sie o Ciebie martwię....
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro sty 12, 2011 12:44 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Nieustające kciukasy i ciepłe myśli :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro sty 12, 2011 13:57 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

mnóstwo :ok: :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro sty 12, 2011 14:11 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Asiu, za Ciebie, za Tymonka i za opadnięcie wody :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt sty 14, 2011 23:40 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Matko kochana! Za cicho coś się zrobiło. :roll:
Asiu, mam nadzieję ze Cię jeszcze bardziej nie zalało!
Buziaczki gorące. :1luvu:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pt sty 14, 2011 23:46 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Kurcze, z wodą to coraz gorzej, Asia przy swojej gromadce, chorym Tymonku i jeszcze wodzie, pewnie nie ma czasu już na nic :(

Asiu, udało Ci się wysłać f-rę za sterylkę Smużki?

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt sty 14, 2011 23:50 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Tymonek wczoraj miał pobieraną krew.
Od ostatniego ważenia nie schudł.

Asia wciąż walczy z wodą. Dzisiaj mieli być u niej fachowcy i spróbować coś zaradzić, żeby ułatwić wypompowywanie wody.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob sty 15, 2011 0:02 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Kasiu, ucałuj Asię od nas, powiedz jej, że wszyscy tutaj o niej myślimy i trzymamy kciuki za wszystko
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Sob sty 15, 2011 0:20 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

kiche_wilczyca pisze:Kasiu, ucałuj Asię od nas, powiedz jej, że wszyscy tutaj o niej myślimy i trzymamy kciuki za wszystko

I jak będziesz miała możliwość, dopytaj proszę czy wysłała fakturę za sterylkę Smużki.

gosiaa

Post » Sob sty 15, 2011 2:27 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

:ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Sob sty 15, 2011 10:15 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob sty 15, 2011 12:57 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

gosiaa pisze:
kiche_wilczyca pisze:Kasiu, ucałuj Asię od nas, powiedz jej, że wszyscy tutaj o niej myślimy i trzymamy kciuki za wszystko

I jak będziesz miała możliwość, dopytaj proszę czy wysłała fakturę za sterylkę Smużki.

Asia wszystkich bardzo pozdrawia. Będzie próbować w weekend zajrzeć na miau, ale nie wiadomo czy się uda.

gosiaa Asia zapomniała wysłać fakturę. Bardzo przeprasza. Zdaje sobie sprawę, że jest ona niezbędna do rozliczenia miesiąca. Obiecała wysłać w poniedziałek poleconym priorytetem. Osobiście jej przypomnę.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob sty 15, 2011 14:52 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Petka, dzięki.

gosiaa

Post » Pon sty 17, 2011 8:45 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Kochane :1luvu: Tka dawno nie pisałam, że nawet nie wiem od czego zacząć :wink:
Zacznę od podziękowań dla Klubu Ślepaczków - całym sercem dziękuję za hojne wsparcie Tymonka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To dla mnie przeogromna pomoc, zwłaszcza w obecnej sytuacji.
A sytuacja jest taka: z wodą tragedia, ale w piątek przyjechała ekipa i wymyślili rozwiązanie doraźne (do nadejścia mrozu). Dzięki temu po ostatnim pompowaniu wieczornym mogę iść spać i rano woda nie stoi w domu. Chociaż tyle...

Tymonek się trzyma!!!
W tym tygodniu będą wyniki badań, które są przeprowadzane w labie w Warszawie. Czekam na wieści od moich wetów, jak tylko nadejdą wszystko Wam napiszę :D Mam nadzieję, że będą dobre :ok: :ok: :ok:
Poza tym, dzięki nieocenionemu wsparciu Tinki :1luvu: staram się niczego nie zaniedbać, monitoruję Tymusia glukometrem, dbam o odpowiednie ilości jedzonka i staram się jak mogę. Mam nadzieję, że uda się kocia ustabilizować, pomóc mu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niestety Tymianek ponownie jest na antybiotyku (teraz już innym), po odstawieniu gil wraca :( Czekam na wyniki wymazu, choć zdajemy sobie sprawę, że ze względu na długotrwałe przyjmowanie antybiotyków wynik może być troszkę "zwichnięty".
Nie sądziłam, że walka z cukrzycą jest tak trudna i że wymaga tak niesamowitego reżimu :wink: Gdyby jeszcze stresu i zmartwień było mniej...
A propos zmartwień, Z Kellusią od weekendu jest źle :cry: . Dzisiaj jadę do moich wetów po leki i rozpoczynam terapię paliatywną... Niestety Kellusia przestała nawet jeść... Jedno wiem, na pewno nie pozwolę jej cierpieć, bo kocham ją tak baaaaaaaardzo :!:

Przepraszam Was za ten martyrologiczny ton, ale naprawdę cięzki czas nadszedł :oops:
Mam nadzieję, że wkrótce w Tymusiowym wątku będzie weselej i bardziej optymistycznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziękuję, że jesteście z nami - bardzo, bardzo :1luvu:

Gosiu Kochana, dziś na pewno wyślę fakturę!!! Przepraszam najmocniej, ale ostatnio jestem tak wykończona, że mózg przestaje pracować :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

[poprzednia][następna]