mar_tika pisze:W schronisku na dzień 02.12.2010.Szronikowa wyadoptowana
Adopcje:-Puchatka
-Zołza
Szpitalik:-Przystojniak
-Cętka
Po KK zostało wspomnienie .
Kwarantanna prawie pełna:(
1.Kotka mała ok 5-6 mies puchata jak króliczek.Bardzo wystraszona ,ale jak zaczynasz ją głaskać wychodzi z kuwety i zaczyna się łasić
To jest koteczka która była lecozna ze szronikową na kk .Siedzy w boksie już 3 lub 4 tydz.Nadal nie jest zaszczepiona(przynajmniej nie ma takiej adnotacji na karcie)

2.Kotka ok 4 mies.Odważna rozrabiara.Oddana w obróżce

3.Kotka dorosła o imnieniu Fryta.Oddana 24.12 w Wigilię.Bardzo wystraszona i wycofana.Ma śliczne buro-rude umaszczenie i wielkie zielone oczy.Jedzenie w boksie nie tkniete nawet na gotowanego kurczaka nie chciała się skusić

4.Kotka dorosla biało-bura.Szczepiona 27.12 .W dośc kiepskiej kondycji

5.Koteczka 4-5 mies .Siostrzyczka Frania z KCH.Już dość fajna ,ale nadal fuczy i ucieka przed ludzką dłonią.Bardzo przydałby się jej DT

6.Koteczka ok 5-6 mies.Na rekach głośno mruczy

7.Kocur dorosły z lekką nadwaga i duzym apetytem(niekastrowany)Oddany do schroniska 31.12.2010 tak na Nowy rok robili sobie pewnie porzadki

Nie można mu zrobić fotki bo jak tylko kucasz to podbiega i przytula się

8.Boks nr 8 narazie wolny
STAN NA DZIEŃ 12.01.2011ADOPCJE:
nadal samotnie rezyduje tam Puchatka
KWARANTANNA:
Boks nr 1 nadal malutka puchata wystraszona królisia.
Na cito Dt.Ona jest po leczeniu Kk .Była leczona w tym samym czasieco Szronikowa,niestety nadal siedzi nawarantannie

To już chyba miesiąc puknie jak siedzi w boksie?
Boks NR2 WYADOPTOWANY
BOKS NR 2 obecnie siedzi kotka ok 7-8 mies strasznie mizasta.Jak widzi człowieka to przykleja się jak plaster

BOKS NR3 u Ewy i Piotra
BOKS NR 4 kotka przeniesiona do szpitalika.Dziś rzuciła się na jedzenie więc idzie ku lepszemu
Boks 3-4 /Rezyduje tam Apasz.Biegał wolno po kociarni bo w mniemaniu pracowników byl agresywnym dzikusem(jak weszliśmy z Piotrem na kociarnię siedział wciśnięty za boksy)
Apasz to poprostu śmiertelnie wystraszony chyba kocur odlowiony przez rakarza z jakiejś piwnicy.Wzięłam gościa na rece i wsadziłam do boksu.KOcurek jest pokiereszowany(ale łagodny)
i zaczyna mu się katar niestety:(

BOKS NR 5 siostrzyczka Frania WYADOPTOWANA
BOKS NR 6 WYADOPTOWANA
BOKS 5-6 Rezyduje tam niemlody chyba kocur.Śmiertelnie wystraszony z dużym flaczkiem posterylkowym .nie ogladałm go dokładniej bo nie chciałam stresować.Jak nie znajdzie Dt to skończy jak ten czarny Pulchniaczek z boksu nr 7

BOKS NR 7 PUlchniutki kocurek domowy
ZGON!!BOKS NR 8 02.01.2011 był pusty.
Dziś była tam martwa kotkaBOKS 7-8 rezyduje tam kocurek ok 7-8 mies .Bury z białymi dodatkami
SZPITALIK :
-do dnia dzisiejszego mieszkał tam Przystojniak(pojechał do domu)
-Cętka w piatek Piotr wiezie ja na sterylke i dołaczy jako drugi kot do domu gdzie mieszka Przystojniak
-biało-bura kotka z boksu nr 4