Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jej siostra pisze:czy ktoś ma pomysł, co można podawać kocurowi uczuleńcowi albo astmatykowi na katar? kiedy go przydusza, to bierze sterydy, ale wolałabym nie...
Etiopia pisze:jej siostra pisze:czy ktoś ma pomysł, co można podawać kocurowi uczuleńcowi albo astmatykowi na katar? kiedy go przydusza, to bierze sterydy, ale wolałabym nie...
kto i na jakiej podstawie zdiagnozował astmę ?
Zaraz napiszę pw
Kocuria pisze:
a jak się asertywnie oblizuje łyżeczkę?![]()
miszelina pisze:queen_ink pisze:Na Kocimskiej jest nowy kolega - Dziadek Mróz. Nie był miły, ale za to jest ładnyZostał zgarnięty z piwnicy, ma problemy z tylnymi łapami, które na rtg wyglądają ok. Używa ich, jest w stanie wejść do kuwety i z niej wyjść, ale nie jest to szczyt stabilności. Więc może głowa albo jest potłuczony, nie wiem. Dostał steryd, witaminy i kroplówkę. Dziś nic nie jadł i nie pił, przez ostatnie 3 dni też nie, bo panie, które go znalazły, tylko jęczały, że kot siedzi za szafą.
Przy mnie wchodził i wychodzil kilka razy z kuwety, kladł się i wstawał, głowa się trzęsie, nogi tylne zaplatają. Biedny kotek
Miuti pisze:Ja chcę devonkę!!!!!!!!!!!
Albo tri od Akimy.
Akima pisze:Prosze o wycofanie Lenona z ogłoszeń. Mimo silnych antybiotyków zapalenie płucsię nie leczy. Roman podejrzewa FIP, białaczkę lub niedorozwój. Kazda z tych diagnoz to dla niego wyrok. Jeśli będzie lepiej to wystawie go ponownie. Jesli nie zostanie u mnie do samego końca..........
_namida_ pisze:Czy ktoś może mi napisać, gdzie się zawozi kał do badania? (Nie mój)
Rozumiem, że mam zebrać z 3 dni, każde w osobnym pojemniku, musi być taki z apteki, czy wyparzony słoiczek przejdzie?
I czy może być taki z kuwety ze żwirkiem, czy mam dać kuwetę bez żwirku?
Tweety pisze:
Z gorszych wieści - możliwe, że przyjmiemy 3 koty, którym zmarła dzisiaj pani, dzwoniła w tej sprawie Zosia Bronowicka, koty zostały z 90-letnią mama zmarłej pani. Rudy, 16-letni kocur jest wynędzniały, prawdopodobnie zachorował jak pani trafiła kilka miesięcy temu do szpitala, jest jeszcze 4-letnia czarna kotka-przytulanka i kotka devon rex, niespełna roczna. Jutro będę wiedzieć więcej, Zosia weźmie tego rudego do weta, bo to najpilniejsze, tamte poszczepimy jeżeli nie znajdą się książeczki z wpisem i po dwóch tygodniach będzie je można przejąć, bo nie bardzo widzę wizyty przedadopcyjne u tej starszej pani. Ta devonka do obejrzenia czy z papierami, bo może będzie mogła wrócić do hodowli ...
Pani jeszcze dzień przed śmiercią szukała pomocy aby spokojnie odejść, chyba to ją trzymało do ostatka
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 178 gości