Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kaska0980 pisze:Witam się popołudniowo, wiecie od około dwóch dni przychodzi do mnie kotek. Szary z białymi skarpetkami. Bardzo milusiński. Moje koty bardzo się denerwują jego obecnością, ale on nie przejmuje się nimi. Najchętniej to by u nas został.
Tofik ostatnio nie wracał do domu przez dwa dni. Martwiłam się bardzo i poszam go szukać, znalazłam w szklarni kilka działek dalej. Wszedł oknem i wyjść nie mógł, gdybym tam nie poszła to pewnie skończyłoby się to tragicznie. Drzwi były zamknięte.![]()
Afatima pisze:Izuś, Tantum Lemon to pastylki do ssania, ja mam z tym problem, bo taki Neoangin na przykład za bardzo drażni i tak bolące gardło. Niczego, co ma mentol, nie wezmę do gęby. Tantum lemon jest delikatne, ale skuteczne. Bo Cholinex to tylko na lekkie przeziębienie.
A co do czosnku, nie musisz przed samym snem. Mi też siada na wątrobie, więc gniotę dwa ząbki i zjadam w kanapkach z żółtym serem, daję troszkę majonezu. Jak ktoś w ogóle lubi czosnek, to jest pycha. Jem to wtedy, jak już wiem, że między ludźmi nie będę tego dnia i nie będę robić za czosnkową wędzoną kiełbasę![]()
Tak mi przykro z powodu Misia
Z moich peronowców chyba maluch nie przeżył teżOd powrotu do pracy widzę tylko rodziców, kociak przepadł. Z siódemki wyciągnięto stamtąd sześć. Powinnam się cieszyć
iza71koty pisze:kaska0980 pisze:
A czemu on Szczurek?
Megana pisze:Szczurek to bardzo ładne imię. Szczurki są słodkie i inteligentne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 289 gości