Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shira3 pisze:ja mam na tlenie to jaki pop3?
Trinity36 pisze:jozefina1970 pisze:Nie pytał mnie chyba![]()
pop 3 to serwer do outlooka
spoko, może jeszcze dojdę
pop3 to serwer poczty pozwalający na odbiór poczty elektronicznej ze zdalnego serwera do lokalnego komputera - nie ma nic do rzeczy jakiego klienta poczty używasz - czy outlooka, czy incredimail, czy thunderbirs, czy the bat, - jest ich pełno. Serwer pop3 podawany jest w informacjach technicznych lub tym podobnych u każdego dostawcy poczty elektronicznej. Przykładowo - masz założone konto na serwerze wirtualnej polski - Twój pop3 to 'pop3.wp.pl', jak masz ma gmailu, Twój serwer pop3 to 'pop.gmail.com' itd. Jak chcesz to Ci powiem jaki jest Twój pop3, tylko mi powiedz, gdzie masz założone konto pocztowe
jasdor pisze:Jeżeli można - chciałabym zgłosić do pomocy finansowej koty z tego wątku viewtopic.php?f=1&t=122646&start=0Na wątku są zdjęcia, które obrazują ogrom potrzebnej pomocy.
majencja pisze:jeżeli chodzi o magnesa to : Najbogatsze źródła magnezu:
* kakao
* kasza gryczana
* warzywa strączkowe
* czekolada gorzka
* orzechy laskowe
* płatki owsiane
* ciecierzyca
* groch
* szpinak
* makrela
* dorsz
* żółte sery
* banany
No i oczywiście woda mineralna ze zwiększoną zawartością magnezu
majencja pisze:A ja idę spaćW końcu od piątku we własnym łóżeczku a nie w pracy. Przeżyłam maraton
, który sama sobie zgotowałam
Dobranoc Siostry, miłych snów
![]()
jozefina1970 pisze:Trinity36 pisze:jozefina1970 pisze:Nie pytał mnie chyba![]()
pop 3 to serwer do outlooka
spoko, może jeszcze dojdę
pop3 to serwer poczty pozwalający na odbiór poczty elektronicznej ze zdalnego serwera do lokalnego komputera - nie ma nic do rzeczy jakiego klienta poczty używasz - czy outlooka, czy incredimail, czy thunderbirs, czy the bat, - jest ich pełno. Serwer pop3 podawany jest w informacjach technicznych lub tym podobnych u każdego dostawcy poczty elektronicznej. Przykładowo - masz założone konto na serwerze wirtualnej polski - Twój pop3 to 'pop3.wp.pl', jak masz ma gmailu, Twój serwer pop3 to 'pop.gmail.com' itd. Jak chcesz to Ci powiem jaki jest Twój pop3, tylko mi powiedz, gdzie masz założone konto pocztowe
Mam na gmailu kontoMyślała, że ten pop 3 to tylko do outkooka. Ale pocztę na gmailu odbieram normalnie to czemu ten Incredit mówi mi, że ma problemy z serwerem pop 3
To dla mnie magia...
agnieszka1565 pisze:Tup, tup przytuptałam tutaj, mam czarnego okrągłego kota, w rodzinie kilka czarownic - nie tylko z charakteru , kamień na Łysej Górze - bo tam są moje korzenie, miotłę i kapelusz, chę pomagać futrom w nieszczęściu. Uprzejmie proszę Szanowne Siostry Czarownice o przyjęcie mnie do ich grona
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 334 gości