niebo nad ZUZIĄ się rozchmurzyło :))))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 10, 2011 15:01 Re: Zuzia ledwo przeżyła,co dalej ją czeka??pilny DT!!

Kotka nadal PILNIE szuka DT! Czy ma wrócić na Paluch? :(
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto sty 11, 2011 21:14 Re: Zuzia ledwo przeżyła,co dalej ją czeka??pilny DT!!

co, (konkretnie i wyczerpująco b.proszę), dolega teraz Zuzi i jakiego leczenia wymaga?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto sty 11, 2011 21:20 Re: Zuzia ledwo przeżyła,co dalej ją czeka??pilny DT!!

Nie trawi innych kotów.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Śro sty 12, 2011 0:01 Re: Zuzia ledwo przeżyła,co dalej ją czeka??pilny DT!!

Do tego stopnia, że jest wobec nich agresywna. Na FB piszą nawet, że ewentualne leczenie będzie opłacone.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro sty 12, 2011 1:06 Re: Zuzia ledwo przeżyła,co dalej ją czeka??pilny DT!!

ale mnie chodzi o stan zdrowia i konieczną opiekę .
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro sty 12, 2011 11:42 Re: Zuzia ledwo przeżyła,co dalej ją czeka??pilny DT!!

Zofia&Sasza pisze:Co do Zuzi - podobno nie akceptuje większego stadka kotów, ale być może odnalazłaby się z jednym kocim towarzyszem. Nie akceptuje psów. Wymaga podawania podskórnych kroplówek. Dotychczasowy DT oferuje pełne finansowanie pobytu kici.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Śro sty 12, 2011 11:45 Re: Zuzia ledwo przeżyła,co dalej ją czeka??pilny DT!!

smarti pisze:ale mnie chodzi o stan zdrowia i konieczną opiekę .

Po wyjściu z Palucha był poważny problem z wątrobą. Teraz ponoć wszystko jest na dobrej drodze. Najwięcej będzie wiedziała Paulina777, zagadam do niej na FB.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro sty 12, 2011 13:36 Re: Zuzia ledwo przeżyła,co dalej ją czeka??pilny DT!!

Przepraszam, że się nie odzywałam.
Zuzia idzie do przodu, aktualnie dostaje jakieś leki (doustnie) i kropelki do oczu, musi być nawadniana podskórnie ale coraz rzadziej. Dzisiaj po pracy jadę do weta po jej całą dokumentację więc będę wiedziała dokładnie co i jak. Mam już net w domu więc wieczorem dokładnie opiszę. Zuzia ma otłuszczoną wątrobę, ale wyniki badania krwi są coraz lepsze, wątroba się regeneruje.
Kotka rzuca się na zwierzęta jak się do niej zbliżają. Jest miziasta i wchodzi na kolana domagając się pieszczot.

paulina777

Od: Sob sie 11, 2007 12:29

Post » Śro sty 12, 2011 13:46 Re: Zuzia ledwo przeżyła,co dalej ją czeka??pilny DT!!

Paulina,napisz mi b. proszę jak najdokładniej.
znam swoje możliwości i ograniczenia - wiem czego mogę się podjąć a z czym sobie nie poradzę więc dla dobra przede wszystkim kici zależy mi na pełnej informacji.

jak ona znosi podawanie tabletek? i co ile dni teraz te kroplówki?
czy poza tym jakies choroby i jeśli tak to jakie?

smarti

Post » Śro sty 12, 2011 14:06 Re: Zuzia ledwo przeżyła,co dalej ją czeka??pilny DT!!

Wieczorem wszystko dokładnie napiszę po konsultacji z wetką. Byłam przy podawaniu jej leków i bardzo ładnie to znosi a nawet przy kroplówce jest spokojna. Nie pluje tabletkami i nie jest agresywna. Obgadam wszystko z wetką i powiem jakie dokładnie musi zażywać, czy nadal musi być nawadniana.

Widziałam Zuzię kilka dni temu i wygląda na prawdę świetnie, nie ma kataru, żadnych wycieków z oczu, ładnie się załatwia do kuwety.

paulina777

Post » Śro sty 12, 2011 21:48 Re: Zuzia ledwo przeżyła,co dalej ją czeka??pilny DT!!

Zofia&Sasza bardzo Ci dziękuję za wsparcie i pomoc w poszukiwaniu pilnego DT dla Zuzitki :) Chyba najbardziej za to wsparcie :roll:
smarti dziękuję za wspaniałą ofertę DT dla koteczki :) :piwa:

Zuzia już po badaniach krwi które wyszły rewelacyjnie a nasza wetka prowadząca uważa, że to cud! :ryk: Ma jedynie lekko podwyższone leukocyty, ale to na prawdę lekko.
Zuzia chyba zaczyna się trochę oswajać ze zwierzętami ale ma swoich faworytów do gnębienia. Sytuacja nadal jest napięta ale DT postanowiło, że Zuzia/Czikita przeszła już tak wiele, że nie chcą zmieniać DT i mają już dla niej jakieś DS na oku, ale nie chcę zapeszyć :roll:
Było gorąco ale sytuacja w miarę opanowana. UFFFFFF....

Sama już nie wiem jak mam zmienić temat wątku :P nie nadążam nad rozwojem sytuacji.

paulina777

Post » Śro sty 12, 2011 23:25 Re: niebo nad ZUZIĄ się rozchmurzyło :))))))

cieszę się że się jakoś wszystko układa dobrze dla Zuzinki :ok:

zasługuje na dobry los słodka koteńka :kotek: :1luvu: :1luvu:

smarti

[poprzednia]