Łaciatek już w DS u Prue!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sty 08, 2011 20:27 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

Na szczęście to tylko 50 min jazdy :)
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Od: Śro lis 03, 2010 19:49

Post » Nie sty 09, 2011 14:31 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

:kotek:

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Nie sty 09, 2011 22:16 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

Co słychać u naszego Olbrzymka?Jakie wieści z Łaciatkowa? :1luvu: :mrgreen:
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Pon sty 10, 2011 11:13 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

Witajcie,
przepraszam, że nie pisałam, ale cały weekend upłynął mi pod znakiem wizyt z moją kotką u weterynarza. Dzisiaj jakoś się ogarniam.
U Łaciatego wszystko dobrze - rozpieszczony miziak :) Kot bardzo chętnie pije mleko, nie lubi za to surowego mięsa, co jest wyjątkowo dziwne... Wczoraj ściągnął mamie z talerza smażonego ziemniaka i z apetytem zjadł :). Mama się śmieje, że on chce jeść to, co ona je :)
Jak dam radę czasowo i finansowo, to w tym tygodniu pojadę z nim do weta na szczepienie.

Pozdrawiam, a Łaciatek macha łapką ;)

Prue kiedy koniec remontu??
...to tylko moje zdanie...

Zołzik

Od: Pon paź 11, 2010 11:53

Post » Pon sty 10, 2011 17:50 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

Tak jak mówiłam , napewno w styczniu.Dokładnej daty niestety nie znam,bo wiele zalezy od "teścia" on nam go finansuje.Ale mamy duży krok na przód, jutro będzie zrobiona cała elektryka w przedpokoju oraz wymiana skrzynki z korkami na nową,oraz robiony przedpokój.Przedpokój jest na szczeście malutki i jak tylko go pan zrobi to juz tylko położyc panele i wstawić drzwi(drzwi w jedno popołudnie), panele też chyba szybko bo są "klik,klik".

Kupiłam dziś łoże dla kotków jakby nie chciały spać z nami ^_^
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Wto sty 11, 2011 8:29 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

Prue pisze:
Kupiłam dziś łoże dla kotków jakby nie chciały spać z nami ^_^

Hehe - jeszcze ich nie ma, a już im dogadzasz ;) Moje koty za nic mają sobie wybrane przeze mnie posłania - najchętniej śpią na zwykłym kocyku lub torbie od laptopa.

Łaciatek ma u mamy w przedpokoju kocyk położony od pierwszego dnia i jak mama wychodzi z domu, to on sobie siada na tym kocyku i czeka aż ona wróci - i zawsze jak wraca, to on siedzi na tym kocyku z miną "no co tak długo" :)) Poza tym to on uwielbia łóżko, kolanka i wszystkie miejsca, gdzie jest człowiek!

Dzisiaj będę wieczorem u Łaciatka, to może uda mi się jakieś nowe zdjęcia zrobić :)

Zołzik

Post » Wto sty 11, 2011 18:20 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

Ale by było super !

No ja jedzenie tez im już wybrałam ^_^ Acanę von feisten czy jakos tak,zapobiega kamieniom,czyści ząbki,zapobiega kłaczkom i otyłości.Myślę że to najlepsze rozwiązanie zeby oba kotki mogły jeść to samo.Paszteciki z tego też chcę,ale paszteciki będę różne kupować :)

Znalazłam tez fajne zabezpieczenia na okna uchylne z ikei,kupimy je na wszystkie uchylne okna :)
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Wto sty 11, 2011 19:04 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

Prue jak te zabezpieczenie z ikei wygladaja i ile kosztuja??

Zołzik

Post » Wto sty 11, 2011 19:23 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80108935

25 zł za 2 sztuki to chyba fajna cena :) Pokazywano je w wątku Puci z Łodzi ,więc podpytałam i to sprawia że okno jest uchylone jednakowo i tyle ile chcemy więc kot nie wejdzie a świeże powietrze ma :)
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Wto sty 11, 2011 19:34 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

Oj... coś będzie... coś się szykuje... ja to czuje...
Obrazek

Tak na pewno mi coś dadzą....
Obrazek

No co tak na mnie patrzycie... nalejcie mi tego mleka do miski... przecież niegrzecznie pić z kartonu...
Obrazek

Poprzeciągam się...
Obrazek

Poleżę... mięciutki ten dywan...
Obrazek

Nie wstanę... tak będę leżał...
Obrazek

No... w końcu dali to mleko... można coś zjeść...
Obrazek

Zołzik

Post » Wto sty 11, 2011 19:37 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.21!!

Prue pisze:http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80108935

25 zł za 2 sztuki to chyba fajna cena :) Pokazywano je w wątku Puci z Łodzi ,więc podpytałam i to sprawia że okno jest uchylone jednakowo i tyle ile chcemy więc kot nie wejdzie a świeże powietrze ma :)

No niegłupie, na to nie wpadłam... bo na uchylane okna to są takie kratki http://www.zooplus.pl/shop/koty/drzwi_s ... _kot/30843

Ale te zabezpieczenie chyba sobie kupię w ikei - będę mogła chociaż troszkę okno otworzyć, a futra nie wyjdą :D

von feisten to jest Animonda :)jeśli o tym mówisz http://animonda.pl/koty.php?id=4
Łaciatek też bardzo lubi tę animondę http://animonda.pl/koty.php?id=28 - ona jest troszkę tańsza od tamtej, ale nie wiadomo, czy Timon będzie chciał ją jeść. Pewnie jeszcze ode mnie dostaniesz parę puszek na początek to zobaczysz :)
Ostatnio edytowano Wto sty 11, 2011 19:44 przez Zołzik, łącznie edytowano 2 razy

Zołzik

Post » Wto sty 11, 2011 19:40 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

Jaki on jest śliczny :) A ten noseczek jaki różowiutki :1luvu:
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Wto sty 11, 2011 19:49 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

Prue pisze:Jaki on jest śliczny :) A ten noseczek jaki różowiutki :1luvu:

Kochany i juz taki czysty bialutki domył sie chłopak :1luvu: :mrgreen:

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Wto sty 11, 2011 20:32 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.21!!

Ano pomyliło mi się :P Ale mam to w zakładkach przeglądarki i nie zgubię :P
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Wto sty 11, 2011 21:55 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

molly88 pisze:
Prue pisze:Jaki on jest śliczny :) A ten noseczek jaki różowiutki :1luvu:

Kochany i juz taki czysty bialutki domył sie chłopak :1luvu: :mrgreen:

Ja bym powiedziała, że on troszkę fleja jest po prostu. Czasami mama mu mówi "no umył być się troszkę" a on patrzy na nią jak na kosmitkę jakby chciał powiedzieć "myć się? ale po co? oszalałaś kobieto? taki jestem fajny męski, macho ;)
Ale jak ją widzi z takimi chusteczkami dla niemowląt do mycia to od razu się dupą wystawia, bo wie o co chodzi (wie, że został kawałek qpala i trzeba wytrzeć, bo przecież nie będzie qpy wylizywał - fuj ) ;) Ten kot to naprawdę oryginał.

Z niego jest miziak, ale taki jak to mama mówi nienachalny :) nie narzuca swojej woli, przyjdzie się połasić, ale jak akurat nie masz ochoty, to on sobie pójdzie pospać albo pojeść - jemu jest rybka :)

Zołzik

[poprzednia][następna]