PAKT CZAROWNIC XX

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 11, 2011 12:22 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Sol...no ja bym nie odpuściła sobie Twojego panieńskiego!!! Pewnie byśmy tu z mmk - dolabrą się skumały i razem doczłapały :mrgreen: :wink: . Ale jaki to byłby panieński ... drugiego takiego NIET :piwa:

A rutinoscorbin ja biorę non stop - bo mam kruche naczynia krwionośne więc na uszczelnienie :ok: i lekarz od kilku lat na zmianę z Arnicą Montana mi każe to brać i żyję

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto sty 11, 2011 12:47 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Haaaaaaa, Sol za mąż wydałam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Święcie przekonana byłam, że TŻ Sol to mężuś oficYalny. O ja pierdziu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sol, przyjmij moje przeprosiny :oops: .
To kiedy pijemy te panieńskie A ! ? :twisted:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto sty 11, 2011 12:54 Re: PAKT CZAROWNIC XX

pomponmama pisze:Ja tak krótko;
W kwestii pieska - nazywa się to incredimail (wystarczy wpisać w google) i jest programem (darmowym w wersji podstawowej) działającym kiedy masz pocztę np w gmailu, pewnie inne też obsługuje, ale nie pamiętam. Oprócz pieska są tam inne możliwości powiadomień (np lokaj wychodzący z tacą i kopertą i mówiący "you have got a mail madam" 8) , zajefajne emotki do maili i inne zabawki. :mrgreen:

Sol - zdrówko moje już lepiej - dziękuję. Strzeliłam sobie końska dawkę chemii i żyję. Ale co to za życie... :?

Lecę do roboty! Pa!

Jak znajdziesz chwilę to powiedz, co ja mam zrobić, żeby go za darmo zainstalować, bo się boję, że coś kliknę nie tak :-)

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto sty 11, 2011 15:01 Re: PAKT CZAROWNIC XX

największym błędem jest regularne przyjmowanie witamin u osób , które się normalnie odżywiają. Rzadko kiedy sa awitaminozy- najczęściej problemy z przedawkowania. Np kiedyś zalecano ogromne ilości wit A że niby na oczy a się okazało że może powodować marskość wątroby.
Na zachodzie nikt witamin w aptece nie kupi tylko za to sok czy jabłko- bo naturalne.
Pewnie jakby kto miał przez 2 tygodnie biegunkę, albo długo nie jadł to co innego . Zdrowy nie powinien ich łykać. :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Wto sty 11, 2011 15:06 Re: PAKT CZAROWNIC XX

A suplementy typu multiwitamina zimą przy braku światła?
Nie garściami ale jedną dziennie :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto sty 11, 2011 17:23 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Przecie w zimie tez jest słoneczko :mrgreen: .Ile pacjentek ma nadczynność tarczycy tylko dlatego że łykają witaminki z dodatkiem jodu. Jod jest niezbędny ale mamy go w soli. Nadmiar jodu może np taki numer wyciąć.Łamią się włosy , paznokcie, jest sucha skóra .
Co za dużo to nie zdrowo :mrgreen: wszędzie tzw zdrowy rozsądek. Jak się gorzej odżywiamy z jakiegoś powodu, mamy przypadłości- obfite miesiączki, biegunki, wymiotki i tym podobne to tak, kilka dni i dość. niestety u nas króluje reklama :evil:
Z życia wzięte- przychodzi pacjent i notorycznie- pani doktor mam grypę. Brałem grippex i nic mi nie pomaga , już 2 dni mam gorączkę i nic.
No to się pytam - kaszle pan??? nie ma pan katarnie . No to po co pan bierze lek który jest na katar , kaszel z niewielką komponentą na gorączkę bo paracetamolu co kot napłakał???
No bo mam temperaturę i mnie wszystko boli to myślałem że mam grypę a w telewizji mówili że grippex dobry na grypę
Grypa to grypa a przy temperaturze bolą mięśnie zwłaszcza jak mało się pije. Potem się okazuje że to np zakażenie dróg moczowych.
Co za dużo to nie zdrowo :mrgreen:
Obrazek

majencja

Post » Wto sty 11, 2011 17:28 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Majencjo! Ale Ty mondra likarka jesteś :love:
Jak mi poradziłaś z tym piciem - to stosuję i Cie błogosławiem, bo nic tak nie pomaga na moją ospałość, jak pijaństwo właśnie. Stawia na nogi , a samopoczucie, jak młody bóg.
A ja teraz z kawy przeszłam na zieloną herbatę z grapefrutem, to dobrze ???

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto sty 11, 2011 17:32 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Bardzo dobrze :1luvu:
Obrazek

majencja

Post » Wto sty 11, 2011 18:38 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Jak to było z tym piciem i ospałością? Że jak człowiek śpiący i skapcaniały to się ma nawadniać, nawadniać i nawadniać ale kawy nie pić, tak?
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto sty 11, 2011 19:13 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Jak człowiek skapcaniały bo ma niskie ciśnienie to nie kawa jeno woda :mrgreen:
Obrazek

majencja

Post » Wto sty 11, 2011 19:22 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Zauważyłam po sobie, po kawie się jeszcze gorzej czuję i czasem mnie głowa zaczyna boleć :|

MissTake2

Od: Pt lis 19, 2010 13:50

Post » Wto sty 11, 2011 19:43 Re: PAKT CZAROWNIC XX

jozefina1970 pisze:
pomponmama pisze:Ja tak krótko;
W kwestii pieska - nazywa się to incredimail (wystarczy wpisać w google) i jest programem (darmowym w wersji podstawowej) działającym kiedy masz pocztę np w gmailu, pewnie inne też obsługuje, ale nie pamiętam. Oprócz pieska są tam inne możliwości powiadomień (np lokaj wychodzący z tacą i kopertą i mówiący "you have got a mail madam" 8) , zajefajne emotki do maili i inne zabawki. :mrgreen:

Sol - zdrówko moje już lepiej - dziękuję. Strzeliłam sobie końska dawkę chemii i żyję. Ale co to za życie... :?

Lecę do roboty! Pa!

Jak znajdziesz chwilę to powiedz, co ja mam zrobić, żeby go za darmo zainstalować, bo się boję, że coś kliknę nie tak :-)

Ściągnij i zainstaluj. Nic źle nie zrobisz, po prostu nic nie kupuj, bo będzie ci proponował, ze za jedyne (ileś tam) możesz mieć wersję pełną. Nic się tam nie da zepsuć, a jak nawet klikniesz, że kupujesz, to musisz zapłaćić via internet, więc po prostu nie zapłacisz i nie dostaniesz kodu do instalacji pełnej wersji. :mrgreen: Ta wersja darmowa jest wystarczająca. Nie pamiętam po kolei jak się instalowało, ale jak ja - blondynka dałam radę, to ty też dasz! :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto sty 11, 2011 19:49 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Czarownica sobie nie poradzi z instalacją? Przecież my sobie ze wszystkim poradzimy :piwa:
Ja jeszcze do majencji w kwestii zdrowotnej: jak zbić cholesterol, którego mam 252 czegoś tam (podobno za dużo) Prosze o zasugerowanie prostej i sprawdzonej recepty, znaczy kupić w aptece i połknąć :mrgreen: żeby sie nie katować smakami oliwy albo czosku itp.

http://policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1, ... nieta.html dla niskociśnieniowców. Po przeczytaniu paru artyk. ciśnienie sie podnosi radykalnie. Wrażliwym - nie polecam :evil:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto sty 11, 2011 19:56 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Majencjo to jeszcze ja :oops:
Dziewczyny mi tu doradziły, żeby cukru unikać, skoro na antybiotyku jestem...
No to dziś spróbowałam i prawie padłam! Ja jestem uzależniona od cukru!! Nie jem cukru = nie ma mnie!!
No kurna żesz... co ja mam zrobić?

I czy po tej antybiotykoterapii jakąś kurację witaminową mam zażyć? Jaką najlepiej?

I jeszcze ... co najlepsze dla takich przesranych żołądków jak mój? Obecnie biorę panprazox 40 mg, bo kupuję go za 1 gr... Czy rzeczywiście te tanie leki nie działają i mam kupować controlog po 30 zeta?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto sty 11, 2011 19:58 Re: PAKT CZAROWNIC XX

niezdedy jeno na receptę- preparat statyny - obojętnie jaki, biere się jedną tabletkę na noc
Obrazek

majencja

[poprzednia][następna]