Sihaja pisze:Mru, mogę Cię chcieć, ale nie wiem, co na to moje koty.
Pamiętaj jednakże, że u mnie karma dietetyczna, Tylko.
Ja te decyzje jednak przemysle...

Mru
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:Mru, mogę Cię chcieć, ale nie wiem, co na to moje koty.
kocurzyca41 pisze:Sihaja pisze:Mru, mogę Cię chcieć, ale nie wiem, co na to moje koty.
Tak,tak wszystko po to żeby potem kocie mięsko lepiej smakowało
kocurzyca41 pisze:Sihaja pisze:Mru, mogę Cię chcieć, ale nie wiem, co na to moje koty.
Tak,tak wszystko po to żeby potem kocie mięsko lepiej smakowało
Sihaja pisze:Jak sobie chcesz. Ale nidługo Cię odwiedzę, bo Twoja Duża par gier mi obiecała pożyczyć![]()
Dobrej nocy
kalair pisze:Ej, no babeczki, rozumiem zachwyty, ale są jeszcze dwie Kretki!![]()
Dorota pisze:kalair pisze:Grzeję się!
Ja juz nawet nie pytam czy mozna.
Przybede, by dziewczyne ratowac!
Mru rycerski
Dorota pisze:Sihaja pisze:Mru, Ciebie nie zjem, bo troszkę tłustawy jesteś....![]()
![]()
Jaaa?![]()
Moge byc wzorcem kota w Sèvres![]()
Mru oburzony
Sihaja pisze:Dorota pisze:Sihaja pisze:Mru, Ciebie nie zjem, bo troszkę tłustawy jesteś....![]()
![]()
Jaaa?![]()
Moge byc wzorcem kota w Sèvres![]()
Mru oburzony
Tak tak1Mru = 4 Morfeusze
![]()
![]()
kocurzyca41 pisze:Sihaja pisze:Mru, Ciebie nie zjem, bo troszkę tłustawy jesteś....![]()
![]()
Jeju....ja myślałam,że to kocie forum.A tu owszem.......ale jedzą koty.i jeszcze sobie wybierają którego zjedzą,a który za tłusty.Horrrror.
Sihaja pisze:kocurzyca41 pisze:Sihaja pisze:Mru, Ciebie nie zjem, bo troszkę tłustawy jesteś....![]()
![]()
Jeju....ja myślałam,że to kocie forum.A tu owszem.......ale jedzą koty.i jeszcze sobie wybierają którego zjedzą,a który za tłusty.Horrrror.
Ale za to Mru wytarmoszę i wyściskam
tillibulek pisze:o kurcze, ta historia z Iriską na grillu, Mru biegnącym z pomocą i Sihajką chętną, zeby zjesc koteczka...![]()
![]()
![]()
czesc Bozenko, Kretusie![]()
![]()
widze, ze na sam koniec zdazylam
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51, zuza i 48 gości