zagladam w przelocie, przepraszam, rzadko teraz bywam na forum, mam kupe pracy. dzis nawala mi net, ale jutro postaram sie odrobic zaleglosci i doczytac jak tam moja mala burasia mam nadzieje, ze wszystko ok. gdyby cos sie dzialo to macie moj nr tel
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Kruszynki mają się dobrze. Tinka i Tola szaleją na całego. Agacia jest trochę chora. Schudła, nie jadła 2 dni, tylko piła. Wet podał jakieś zastrzyki, nawodnił trochę i zaczęła jesc i nie jest już taka osowiała, ale jeszcze nie bawi się, tylko obserwuje
Kilka zdjęć
zapewniam, ze na tym zdjeciu jest Tinusia i Tolusia
A ja wszystkie obejrzalam i jestem nadal zachwycona. Obie panienki by sie w buty mojego brata napewno zmiescily. Ma nr. 50. Te urocze panienki potrafia broic za wielkich kotow ale i uroczyc zycie calym serduszkiem.
Dziewczyny, trochę się poprzebijalam przez wątek, ale chcialabym sie upewnic: kotki zostaly zaszczepione, tak? raz, drugie szczepienie pod koniec stycznia? Czy trochę rosną? Jesli mala jest jednak karzełkiem to oczywiscie podtrzymuję ofertę dt - jesli oczywiscie zechcecie Natomiast moglabym ją zabrac dopiero na początku lutego - w moim zyciu sporo zmian ostatnio....
Witaj Newer. Kićki następne szczepienie mają pod koniec stycznia. Tolcia, ta czarna urosła nawet sporo, jednak na swój wiek jest jeszcze za mała. Tinusia, burasia też urosła, ale mniej od Tolki. Przybyły na wadze, ale Burasia z wyglądu jest taka niteczka. Sierść ładnie się błyszczy, mają apetyt. Raczej jak na razie wszystko ok. Never oby te zmiany były na lepsze. Ina11, nic nie szkodzi, rozumiem. Odpoczywaj chociaż przez weekend i. . . .aby do emerytury.
Ciocia Erin dzisiaj była u mnie . Karzełki dostały pychota jedzonko i mleczko. Było bardzo miło. Erin cykała duuuuużo zdjęć. Wymiziała kociaby za wszystkie czasy. Dzięki Erin.