Wzbogać swoją biblioteczkę KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto sty 11, 2011 13:11 Re: Wzbogać swoją biblioteczkę raz jeszcze dla Tymonka

Kasiek :1luvu: :1luvu: :1luvu: Nie mam słów...
Wraz z Tymnkiem dziękujemy baaaaardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto sty 11, 2011 13:33 Re: Wzbogać swoją biblioteczkę raz jeszcze dla Tymonka

jerzykowka pisze:Kasiek :1luvu: :1luvu: :1luvu: Nie mam słów...
Wraz z Tymnkiem dziękujemy baaaaardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:oops: nie ma za co -lubię czytać a wieczory teraz takie dłuuugie :roll:

mizianki dla Tymonka :1luvu:
[*]Bazyl - przepraszam...dziękuję że byłeś
[*]Fibi - wybacz mi...

kasiek252

Od: Śro sty 06, 2010 12:12

Post » Wto sty 11, 2011 13:36 Re: Wzbogać swoją biblioteczkę raz jeszcze dla Tymonka

kasiek252 pisze:
jerzykowka pisze:Kasiek :1luvu: :1luvu: :1luvu: Nie mam słów...

:oops: nie ma za co -lubię czytać a wieczory teraz takie dłuuugie :roll:

mizianki dla Tymonka :1luvu:

Oj, Kasiek - jest za co, oj tak!!!
Wymiziam Tymonka od Ciebie na pewno :D
Walczymy, ale sytuacja jest poważna. Ale mizianki cieszą go zawsze!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Śro sty 12, 2011 8:33 Re: Wzbogać swoją biblioteczkę raz jeszcze dla Tymonka

Obrazek

Przypominam się. Dzisiaj o 21-ej zamykamy bazarek.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro sty 12, 2011 15:48 Re: Wzbogać swoją biblioteczkę dziś do 21-ej

Kto jeszcze, kto...
Bardzo zapraszam.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Śro sty 12, 2011 21:24 Re: Wzbogać swoją biblioteczkę dziś do 21-ej

Dziękuję wszystkim za udział w bazarku.
Za moment powysyłam pw

Petka

Post » Pon sty 17, 2011 9:42 Re: Wzbogać swoją biblioteczkę KONIEC

Książki do wszystkich osób wysłałam.

Są już u mnie przelewy od:
kasiek252
magicmada
:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Petka

Post » Pon sty 17, 2011 9:44 Re: Wzbogać swoją biblioteczkę KONIEC

I ja dziękuję wszystkim całym sercem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Peciu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia]