Kto jest z tych okolic i wie coś o tym kocie?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
solangelica pisze:Dzieki, Akima, za zyczenia i pamiecGdzies kolo dworca PKP mi kiedys mignal sklep w ktorym w zeszlym roku widzialam akcesoria wampiro-czarownicowe ale teraz tego sklepiku nie widze, pewnie zlikwidowany...
Ja nie wiem dalej nic a propos 22 ale jesli bysmy dotarli to moge wniesc w ramach wkladu wlasnego recznej roboty sernik na zimno z galaretka i owocami. Tosza moze potwierdzic, ze jest zjadliwysadzac po asertywnym sposobie oblizywania lyzeczki raczej jej smakowalo
Takze prosze o wpisanie nas na liste, najwyzej dotrzemy w pozniejszych godzinach (nie wiem o ktorej skoncze szkolenie i czy ono na pewno bedzie aktualne bo nie dostalam potwierdzenia).
Etiopia, kciuki za psice. Solux to takie do naswietlan ultrafioletem?
noemik pisze:tak, dziś na sterylce są Leon i Lenka. Dzięki, wisłackikocie za podwiezienie pacjentów.
przywiezie je od weta Ania od Cyryla, więc będą w dobrych rękach.
Tweety - nie chciałam tak na głos, żeby nie zapeszyć, ale:
tak, Leon miał wczoraj odwiedziny. Namawiałam na pakiet, ale Państwo proszą o próbę z Leonem samym. Jeśli nie da chłopak rady sam, to będą myśleć o Lence.
Zobaczymy jak Leon da radę. Jśli da, to będzie miał swoich ludzi tylko dla siebie.
Podczas wizyty oczywiście bardzo się bał, ale to jego naturalna reakcja na nowe. Zresztą Leny też. Ludzie pozytywnie zakręceni na jego punkcie, mocno.
Wstępnie umówiłam się na niedzielę. Mieszkają nieopodal M1.
Zobaczymy co się z tego wykluje.
Tosza pisze:Widziałam taką lampę na podczerwień wczoraj w Aldi albo dzisiaj w Lidlu ( do sprawdzenia na stronach sklepów). Nie kosztowała dużo.
Etiopia pisze:Tosza pisze:Widziałam taką lampę na podczerwień wczoraj w Aldi albo dzisiaj w Lidlu ( do sprawdzenia na stronach sklepów). Nie kosztowała dużo.
Tosza please.....
Ja nie pytałam gdzie mogę kupić.............
Tylko czy ktoś może mi pożyczyć ....
solangelica pisze:Dzieki, Akima, za zyczenia i pamiecGdzies kolo dworca PKP mi kiedys mignal sklep w ktorym w zeszlym roku widzialam akcesoria wampiro-czarownicowe ale teraz tego sklepiku nie widze, pewnie zlikwidowany...
Ja nie wiem dalej nic a propos 22 ale jesli bysmy dotarli to moge wniesc w ramach wkladu wlasnego recznej roboty sernik na zimno z galaretka i owocami. Tosza moze potwierdzic, ze jest zjadliwysadzac po asertywnym sposobie oblizywania lyzeczki raczej jej smakowalo
Takze prosze o wpisanie nas na liste, najwyzej dotrzemy w pozniejszych godzinach (nie wiem o ktorej skoncze szkolenie i czy ono na pewno bedzie aktualne bo nie dostalam potwierdzenia).
Etiopia, kciuki za psice. Solux to takie do naswietlan ultrafioletem?
queen_ink pisze:Na Kocimskiej jest nowy kolega - Dziadek Mróz. Nie był miły, ale za to jest ładnyZostał zgarnięty z piwnicy, ma problemy z tylnymi łapami, które na rtg wyglądają ok. Używa ich, jest w stanie wejść do kuwety i z niej wyjść, ale nie jest to szczyt stabilności. Więc może głowa albo jest potłuczony, nie wiem. Dostał steryd, witaminy i kroplówkę. Dziś nic nie jadł i nie pił, przez ostatnie 3 dni też nie, bo panie, które go znalazły, tylko jęczały, że kot siedzi za szafą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 104 gości