Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 10, 2011 20:51 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-nie chcem do pracy

http://www.youtube.com/watch?v=QvX91tu6 ... re=related
to ja wkleję to
właśnie się zachwycam głosem
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pon sty 10, 2011 22:06 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-nie chcem do pracy

babajaga pisze:Secret, mam nadzieję, że się nie pogniewasz ale ja się właśnie turlam po podłodze ze śmiechu :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=8D28dqca ... re=related

O ja pierniczę, śmiałam się tak głośno, że chyba zaraz sąsiedzi wezwą karetkę :ryk:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto sty 11, 2011 1:44 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-nie chcem do pracy

jozefina1970 pisze:Zaraz , zaraz, widziałam tu MĘŻCZYZNĘ ? Faceta dziewczyny przyciągnęłyście na wąta ?

toć przecie nie gatunek ginący a zalatany tylko :D witam serdecznie :D
psiama pisze:A Ty z tak niedaleka mnie, kilkadziesiąt kilometrów tylko

całkiem blisko tramwajami i autobusami :ryk:
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Wto sty 11, 2011 1:49 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-nie chcem do pracy

SecretFire pisze:Cioteczki i wujeczek dzis cos zalatani. Gorzej jak ja :mrgreen:

Zbieram sie powoli na trening, bo trzeba znowu sie wziac za dupke i jej rozmiar. :ryk: :ryk: :ryk: Ciekawe, co moje kolano, ktore bylo chore, na to powie. Ale najpierw musze cala tam dojechac. Znowu mroz jest i ulice slizkie.

Paaa :1luvu:

a ja o mało co nie wpadłem dzisiaj pod zaparkowany samochód przy wsiadaniu do auta :ryk:
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Wto sty 11, 2011 8:19 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-nie chcem do pracy

Ojej, to uwazaj, w taki sposob kolega sobie glowe w ostatnim tygodniu rozbil. Ale musze powiedziec, ze jest bardzo wysoki i jak z auta wysiadal i sie poslizgnal to doslownie jak scyzoryk sie zlozyl.

Witam Was Dziobeczki :1luvu:

U mnie w poblizu wody nie ma i prawie nigdy nie bylo. Tylko po wielkich deszczach sa niektore ulice zalane.

Po treningu mnie teraz wszystko zaczyna bolec. Troche przegielam, ale trudno, musze wejsc znowu w rytm. Co do Zumba, to tez bym chciala to robic, ale w moim studio nie ma takich kursow a w domu bym przeleciala do sasiadki, bo dom bardzo stary.

Te Videos nie patrzylam, bo szef siedzi jeszcze w pracy. Ja sie prawie nigdy nie gniewam :mrgreen:

Moje ogonki sa chyba obrazone, ze znowu do pracy musze chodzic, bo mnie traktuja troche inaczej. Ale ktos na ich jedzonko musi przeciez zarobic.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto sty 11, 2011 8:23 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-nie chcem do pracy

Witajcie Słoneczka! :)
U mnie wczoraj Pysia była obrażona (nie wiem za co), ale dziś już noska dawała.
Trzymajcie się cieplutko! :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto sty 11, 2011 8:29 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-nie chcem do pracy

Noska nie dostalam ani wczoraj ani dzis... Bede musiala sobie dzis znowu dziure wypelnic, ktora wykopalam. Albo kupie im cos dobrego. Z tym ze wyplata nadal nie przyszla...

SecretFire

Post » Wto sty 11, 2011 8:36 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-nie chcem do pracy

Szanowanko dziewuszki i Ty rodzynku :twisted:

Rozumiem Cie Secret doskonale - wczoraj byłam bliska łez jak za biurkiem usiadłam :evil:

Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto sty 11, 2011 8:39 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-nie chcem do pracy

No i zwlaszcza po urlopie. Nie dosc, ze krotki, to jeszcze mialam od razu uczucie, jak bym go wcale nie miala.
Ciekawe, czy ona cos w ogule pracowala, jak mnie nie bylo. Bo moje biurko wygladalo za tym ze nie.

SecretFire

Post » Wto sty 11, 2011 10:27 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-nie chcem do pracy

Dziewczyny i chlopcy! PRZEPROWADZAM SIE :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: Dostalam ta prace!

SecretFire

Post » Wto sty 11, 2011 10:38 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-nie chcem do pracy

Boze, teraz nie wiem, co najpierw robic, za co sie zlapac, gdzie nerwy schowac. Mieszkanie szukac, mieszkanie tutejsze wymowic, pisac do tej pracy wymowienie, kartony pakowac, pieniadze organizowac. Pomozcie mi, bo glowe trace a myslalam, ze jestem tak dobrze przygotowana!

SecretFire

Post » Wto sty 11, 2011 10:40 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-nie chcem do pracy

Super! Obrazek

Dorotko, ochłoń przez chwilkę.
Pracy i mieszkania w Herne narazie nie wymawiaj, powoli.
Zacznij szukać nowego mieszkania i ustal wszystko w nowej firmie.
Wtedy podziękujesz w Herne. A pakować się powoli możesz :ok:

Ale się cieszę :piwa: :piwa: :piwa:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto sty 11, 2011 10:44 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-nie chcem do pracy

Wymowienie tu mam trzy miesiace, tak ze musze sie mieszkania pozbyc. Tam mam zaczac od 1. marca, tak ze czasu nie ma na zwlekanie. Dlatego tak glowe trace.

SecretFire

Post » Wto sty 11, 2011 10:48 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-nie chcem do pracy

Kropelki se łyknij i policz do dziesięciu :ok:

ObrazekObrazek

Teraz już będzie tylko lepiejObrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

[poprzednia][następna]