kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt sty 07, 2011 21:03 Re: dam dom młodej kotce zgadzającej się z kocurkiem

:D :ok:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Sob sty 08, 2011 18:53 Re: dam dom młodej kotce zgadzającej się z kocurkiem

jak miło jest jak kociaki znajdują domki,jak wiele wspaniałego dzieje się w życiu :ok: dziękuję że mogę poznawać tak WIELKICH ludzi...czyli WAS..BORYS WE WTOREK BĘDZIE MIAŁ TOWARZYSZKĘ :ryk:

JOOAŚKA

Od: Sob lis 27, 2010 8:45

Post » Pon sty 10, 2011 14:19 Re: dam dom młodej kotce zgadzającej się z kocurkiem

mam nadzieję, że nic się nie zmieniło i jutro jest aktualne :?: :ok:
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde

EdytaB_a

Post » Pon sty 10, 2011 16:41 Re: dam dom młodej kotce zgadzającej się z kocurkiem

oczywiście nic się nie zmieniło :ryk:

JOOAŚKA

Post » Pon sty 10, 2011 17:20 Re: dam dom młodej kotce zgadzającej się z kocurkiem

cieszę się JOOAŚKA że znalazłaś kicię dla Boryska :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon sty 10, 2011 21:10 Re: dam dom młodej kotce zgadzającej się z kocurkiem

:piwa: a borys już wojuje z małą sonią :1luvu: piękna buraska :D

JOOAŚKA

Post » Pon sty 10, 2011 21:16 Re: dam dom młodej kotce zgadzającej się z kocurkiem

koteczka przyjechała,pani ma jeszcze 7 kociaków :(

JOOAŚKA

Post » Pon sty 10, 2011 23:25 Re: dam dom młodej kotce zgadzającej się z kocurkiem

koty śpią 8) :lol: :D cisza.DZIEKUJĘ MARZENIA11,SMARTI,jak uda mi sie jakąś byle jaką focię zrobić to poproszę o wstawienie 8) o pomoc w wstawieniu :!: 2koteczki znalazły dom

JOOAŚKA

Post » Pon sty 10, 2011 23:53 Re: dam dom młodej kotce zgadzającej się z kocurkiem

supper że masz już kicię..no i Borysek ma.. :ok: :kotek: :kotek: :ok:

jasne -Marzenia Cię pokieruje jak to robić bo ja jestem w tym noga :oops:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto sty 11, 2011 7:54 Re: dam dom młodej kotce zgadzającej się z kocurkiem

tak bałam się jak Borys zaakceptuję kociaka :D pani wczoraj przywiozła dwie koteczki jak siostry bliżniaczki 8O :1luvu: cudeńka,małe jak samochodziki wystartowały na mieszkanie..a Borys wystraszony :D poganiał ją Sonia bo takie imie wybrały moje córki, spała jak aniołek Borys też.także noc była spokojna :ok: teraz się zaczeła walka Borys,nie daje małej spokoju fuczy ,gania,ale ona sie nie daje :mrgreen: Druga koteczka też znalazła domek :ryk: została u mojego sąsiada :ok: z ulicy

JOOAŚKA

Post » Wto sty 11, 2011 10:28 Re: dam dom młodej kotce zgadzającej się z kocurkiem

JOOAŚKA pisze:tak bałam się jak Borys zaakceptuję kociaka :D pani wczoraj przywiozła dwie koteczki jak siostry bliżniaczki 8O :1luvu: cudeńka,małe jak samochodziki wystartowały na mieszkanie..a Borys wystraszony :D poganiał ją Sonia bo takie imie wybrały moje córki, spała jak aniołek Borys też.także noc była spokojna :ok: teraz się zaczeła walka Borys,nie daje małej spokoju fuczy ,gania,ale ona sie nie daje :mrgreen: Druga koteczka też znalazła domek :ryk: została u mojego sąsiada :ok: z ulicy

super informacje!!! Bardzo się cieszę i gratuluję!!! :piwa: :piwa: :piwa:
No i ze zdjęciami jak najbardziej pomogę :wink:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro sty 12, 2011 5:15 Re: dam dom młodej kotce zgadzającej się z kocurkiem

pierwsza noc spokojna druga troszkę nie przespana borys ganiał sonię :D nie daje jej spokoju,ale jest wesoło i nie zagląda juz jak ktoś wychodzi na zewnątrz :ok: a w piątek do moich sąsiadów z bloku zawita koteczka od Pani co ja wziełam Sonię :ok: :ok: :ok: więc następny bezdomny kociak będzie miał domek :arrow: :D

JOOAŚKA

Post » Śro sty 12, 2011 8:40 Re: dam dom młodej kotce zgadzającej się z kocurkiem

:piwa:
co tu dużo pisać
:ok: za nowe życie
za Twoą wyczekaną Kicię :ok: :ok:

a o fotki to ja smęcić będę (to proste)

EdytaB_a

Post » Śro sty 12, 2011 10:03 Re: dam dom młodej kotce zgadzającej się z kocurkiem

fotki mam jakieś?byle jakie bo tylko z telefonu,ale to muszę poprosić o pomoc bo ja nie umię wstawić,cieszę sie też że następny kicia będzie miał domek

JOOAŚKA

Post » Śro sty 12, 2011 10:05 Re: dam dom młodej kotce zgadzającej się z kocurkiem

namówiłąś panią by swoją kotke wysterylizowała?

EdytaB_a

[poprzednia][następna]