Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 10, 2011 8:20 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Doberek panny i Duży!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon sty 10, 2011 8:22 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

bubor pisze:......tak więc kto będzie nastawał na jej Dużego może mieć z nakrapianą panną do czynienia :mrgreen:

Nie boję się Kropusi, też mam kota obronnego Ciupulkę. :mrgreen:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Pon sty 10, 2011 12:50 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Pozdrówka :D
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon sty 10, 2011 12:54 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

maggia pisze:
bubor pisze:......tak więc kto będzie nastawał na jej Dużego może mieć z nakrapianą panną do czynienia :mrgreen:

Nie boję się Kropusi, też mam kota obronnego Ciupulkę. :mrgreen:

A Kretki są wszystkie obronne.. :mrgreen: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon sty 10, 2011 16:29 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

buborkuuu, no co słychać u ślicznych panienek? :)
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon sty 10, 2011 16:55 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

bubor pisze:A ja już myślałem że ten wątek pokryje się po cichu mchem i paprocią po czym zniknie w czeluściach forumowego niebytu ............... :roll:

A ne,ne.Z prostej przyczyny.Brak Muchomorka i Żwirka.Cześć Buborku z pannami.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pon sty 10, 2011 19:56 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Witajcie wieczorową porą .
Dzięki za wszystkie wpisy , z jednej strony miło jest widzieć że zaglądacie do tego szaro buro monotonnego wątku a z drugiej sam nie wiem czy nie lepiej było by go zepchnąć w otchłań forumowej niepamięci - ot Buborowe rozdwojenie jaźni :oops: .
U nas ...... :roll: .....hmmm .......nie dość że nakrapiana panna ni jak nie może się rozstać z rankami na szyjce to jeszcze w dodatku od mniej więcej miesiąca prześladuje mnie fotograficzny pech , najpierw w tajemniczy sposób zniknęło z karty pamięci prawie 500 zdjęć których nie udało się odzyskać a niewiele później aparat zabrany na wycieczkę w mroźny dzień całkowicie odmówił mi współpracy :roll: , oddany do serwisu na naprawę wrócił dziś do mnie " bez tchu " ale za to z porażającą diagnozą : uszkodzenia są tak poważne że naprawa staje się w sumie nieopłacalna - uszkodzona jest jego płyta główna :( .
Przeglądając Allegro stwierdziłem ze zgrozą że aktualnie musiałbym za taki sam używany aparat zapłacić mniej więcej tyle ile dałem za nowy trzy lata temu podczas pobytu za "wielką wodą " :strach: ,
chcąc niejako zachować z pomocą nowego egzemplarza " przed awaryjne " status quo powinienem się liczyć z wydatkiem bez mała 2000 :roll: .
Tak więc nie wiem kiedy będzie mi dane zrobić kolejne zdjęcia tak Kropci jak i Dorci ale cóż :roll: , w razie czego będę Was katował tymi " używanymi " :roll: .
Ot szara rzeczywistość ..........

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon sty 10, 2011 22:11 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Głowa do góry :spin2:
co nas nie zabije to nas wzmocni :piwa:

a szaro-bury wątek zostaw jeszcze na jakiś czas :wink:
tyle co się tu wprosiłam :mrgreen:
chciałabym trochę poczytać co się dzieje u pary kociastych panienek :kotek:

ps. widziałam poranną kąpiel Dolores :ryk: dobre :spin2:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Pon sty 10, 2011 22:15 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

bubor pisze:............ , oddany do serwisu na naprawę wrócił dziś do mnie " bez tchu " ale za to z porażającą diagnozą : uszkodzenia są tak poważne że naprawa staje się w sumie nieopłacalna - uszkodzona jest jego płyta główna :( .
..........

O kurcze, aż tak źle... :|
No to zupełnie niefajnie :(

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pon sty 10, 2011 22:26 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

mahob pisze:
bubor pisze:............ , oddany do serwisu na naprawę wrócił dziś do mnie " bez tchu " ale za to z porażającą diagnozą : uszkodzenia są tak poważne że naprawa staje się w sumie nieopłacalna - uszkodzona jest jego płyta główna :( .
..........

O kurcze, aż tak źle... :|
No to zupełnie niefajnie :(

Noo :roll: , podobno nastąpiło jakieś zwarcie i coś tam się spaliło a nowa płyta główna to podobno coś około 600 - 700 zł plus montaż :(
....i musiałbym wysłać aparat do Warszawy ......

bubor

Post » Pon sty 10, 2011 22:43 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

U......no to straszne rzeczy z tym aparatem :cry:
MIKUŚ

Post » Pon sty 10, 2011 22:46 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

O :!: Ja mam pomysł :idea:

Przerzuć się na rysunek :smiech3:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Pon sty 10, 2011 23:00 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

O! I będzie rysownik i poeta! :ok: :ok:

A serio, qrka, niefajnie.. 2000?? 8O No to niezły sprzęt masz!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon sty 10, 2011 23:04 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

To samo miałam z poprzednim laptopem. Płyta główna siadła. Teraz leży w szafie i czeka na tańsze czasy 8)
MIKUŚ

Post » Pon sty 10, 2011 23:05 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

kalair pisze:O! I będzie rysownik i poeta! :ok: :ok:

A serio, qrka, niefajnie.. 2000?? 8O No to niezły sprzęt masz!

Miałem :( .......

bubor

[poprzednia][następna]