Lusia bezusia ..rak płaskonabłankowy

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 08, 2011 10:20 Re: moje koty - Lusia - rak płaskonabłankowy wyleczony!!! hura!!

Kochana na tym drugim zdjeciu, taka chudzinka ale szczesliwa. I jak to sie potem stalo ze zostala na stale??
Co do zakopywania jedzenia jeden z kotow moich rodzicow tez tak robi. Dlaczego? Tego chyba nie wie nikt. Mysle ze tez na pozniej.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Sob sty 08, 2011 19:22 Re: moje koty - Lusia - rak płaskonabłankowy wyleczony!!! hura!!

Słodziutkie te Twoje pannice :1luvu:

widać, że Lusia Cię pokochała od pierwszego spotkania - skoro już pierwszej nocy tak spokojnie zasnęła... wyjątkowa koteczka :) jakie to szczęście, że trafiła właśnie na Ciebie :)

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Nie sty 09, 2011 9:49 Re: moje koty - Lusia - rak płaskonabłankowy wyleczony!!! hura!!

gagga pisze:Mam pytanie. Może macie pomysł. Dlaczego Bunia zakopuje jedzenia jakby zakopywała kupę? Czy w ten sposób "chowa" na później? Czy nie podoba jej się jedzenie?

Moje kocice "zakopują" jedzonko, którego nie zjedzą, ale również moje jedzonko , gdy wpadną na stół (chociaż doskonale wiedzą, że po stole chodzić nie wolno, przynajmniej wtedy, gdy Duża patrzy).

gagga, śliczną masz tą kocią rodzinkę :lol:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Nie sty 09, 2011 10:35 Re: moje koty - Lusia - rak płaskonabłankowy wyleczony!!! hura!!

skwareek pisze:Kochana na tym drugim zdjeciu, taka chudzinka ale szczesliwa. I jak to sie potem stalo ze zostala na stale??
Co do zakopywania jedzenia jeden z kotow moich rodzicow tez tak robi. Dlaczego? Tego chyba nie wie nikt. Mysle ze tez na pozniej.

Nie wiem ale jakoś Lusia bardzo mi przypadła do serca. Miałam trochę nieprzyjemności w domu ale się uparłam. Po prostu było tak, że musiałam ją trzymać tylko w swoim pokoju. I w sumie teraz i tak Lusia większość czasu spędza u mnie.
Będę zaczynać odchudzać Lusię bo za mocno ją upasłam :)

gagga

Od: Pon cze 21, 2010 10:42

Post » Pon sty 10, 2011 10:48 Re: moje koty - Lusia - rak płaskonabłankowy wyleczony!!! hura!!

No i po choince... :? ale ile zabawy Pusia z Bunią musiały mieć. Choinka zdemolowana, bombki na podłodze.

gagga

Post » Pon sty 10, 2011 15:09 Re: moje koty - Lusia - rak płaskonabłankowy wyleczony!!! hura!!

Jaka ta Lusia jest słodka :1luvu:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto sty 11, 2011 16:41 Re: moje koty - Lusia - rak płaskonabłankowy wyleczony!!! hura!!

Chyba muszę kupić Lusi barbie. Bo upodobała sobie tą w niebieskiej sukience. I nie wiem czemu ale uwielbia lizać tą sukienkę...

Obrazek

gagga

Post » Wto sty 11, 2011 17:52 Re: moje koty - Lusia - rak płaskonabłankowy wyleczony!!! hura!!

Moze chcialaby taka sukienke i probuje dac Ci to do zrozumienia ;).
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Wto sty 11, 2011 19:27 Re: moje koty - Lusia - rak płaskonabłankowy wyleczony!!! hura!!

O kurcze o tym nie pomyślałam. Już sobie wyobrażam Lusię w niebieskiej sukience heheee...

gagga

Post » Wto sty 11, 2011 19:31 Re: moje koty - Lusia - rak płaskonabłankowy wyleczony!!! hura!!

ojej jaka Lusia poczciwa i śliczna kotunia, na zdjęciach,a wyobrażam sobie jak chwyta ze serce na żywo, Luśki chyba tak mają :)
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Śro sty 12, 2011 20:07 Re: moje koty - Lusia - rak płaskonabłankowy wyleczony!!! hura!!

słodka koteczka, a może Buni jakąś fotkę wrzucisz
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Śro sty 12, 2011 21:16 Re: moje koty - Lusia - rak płaskonabłankowy wyleczony!!! hura!!

ewan pisze:słodka koteczka, a może Buni jakąś fotkę wrzucisz

mówisz i masz :)

Buniusia jest przesłodka. Nasza Bunia w chodzi w okres dojrzewania (niedługo sterylka ją czeka). Teraz jest panienką z okienka i obserwuje przychodzących coraz nowych adoratorów. Ale jak dotąd na szczęście żaden nie przypadł jej do gustu....Buniusia jest naszym domowym miziaczkiem i kotkiem pomagającym wszystkim we wszystkim. Jest kochana.

Natomiast Pusia to taka chłopczyca :) obrońca podwórka. Gania kocury z podwórka aż się kurzy. I wiecznie przychodzi umorusana z podwórka. Więc Bunia ją dopada i myje, łapkami przydusza i na siłę doprowadza ją do porządku.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

gagga

Post » Śro sty 12, 2011 21:27 Re: moje koty - Lusia - rak płaskonabłankowy wyleczony!!! hura!!

I jeszcze trochę i będzie rok od śmierci mojego ok. 6 letni prosiaczek Wacuś, a zaraz po nim zginął mój kocur Leszek.

A to był Wacek :) wiem wiem brzmi dwuznacznie. Ale bardzo byłam z nim zżyta. Niestety długo chorował i musiałam go w końcu uspać. Jedyny raz w swoim życiu musiałam podjąć taką decyzję oby jedyny i ostatni.

Obrazek

Obrazek

a To Leszek
Obrazek

Obrazek

No i zrobiło mi się smutno :cry:

gagga

Post » Śro sty 12, 2011 21:38 Re: moje koty - Lusia - rak płaskonabłankowy wyleczony!!! hura!!

Widzę że z Pusi dosyć spora dziewczyna się zrobiła :lol:
Jak była u mnie na tymczasie ta taka bardziej płaska była.Pamiętasz?
Obrazek
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

[poprzednia][następna]