Delikatna Trisia szuka DS! Lalunia i Chmurka już na swoim!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sty 10, 2011 14:45 Re: Słodka Chmurka,delikatna Trisia-szukają DS!Lalunia już w DS

Chmureczko, będziesz miała własne salony :1luvu:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon sty 10, 2011 15:21 Re: Słodka Chmurka,delikatna Trisia-szukają DS!Lalunia już w DS

Chmureczko trzymałam kciuki za Ciebie od początku bo Ty w sumie jesteś pierwszą "moją" kicią wyrwaną bezdomności.
magdajedral

Post » Wto sty 11, 2011 19:55 Re: Słodka Chmurka,delikatna Trisia-szukają DS!Lalunia już w DS

I jak, Chmurka już w nowym domku :?:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Wto sty 11, 2011 20:49 Re: Słodka Chmurka,delikatna Trisia-szukają DS!Lalunia już w DS

smarti pisze: Kocie,
dziękuję ci bardzo -to z Twojego ogl.Chmurunia znalazła domek. :D

Domek wygląda cudownie-Pani przemiła dla Chmureńki,czuła miziająca-Chmurka będzie mała królewną :D

Jak weszłyśmy to Pani-"wejdz Chmureńko-to wszystko Twoje" :D

Chmurka najpierw usiadła na wycieraczce,po chwili zaczęła zwiedzac,zwiedziła cały parter i oczywiście bezbłędnie znalazła wielkie lóżko w sypialni i rozłożyła się na środku :kotek: :piwa: :piwa: Chyba nie zna schodów bo wcale ja nie zainteresowały.

Pani ją wymiziała,wygłaskała-Chmurka miała po drodze obcięte pazurki,wyczyszczone uszka,została odrobaczona,a więc w sam raz na eleganckie łoże pasowała :D

Jak wychodziłam to akurat zajęła się jedzonkiem-trochę tak jakby mieszkała tam od zawsze...Obrazek

Chmurka zawsze jak ją wiozłam autkiem to miauczała-dzisiaj też-w końcu ostatni raz jechała autem 4-go września-więc nie jest przyzwyczajona :roll:
Dlatego jak weszłyśmy to Chmurunia wydawała się trochę smutna,chyba szukala Trisi i była zdziwiona i troszkę zasmucona nowym miejscem..

ale ma tam takie luksusy i tyle miłości Pani że jestem przekonana że się w nowym domku świetnie odnajdzie i za kilka dni będzie tam królowała..

zaprosiłam panią na wątek,za kilka dni zadzwonię,ale mam wielką nadzieję że Chmurunia bedzie szczęśliwa w nowym domku :ok:

Ogłaszam uroczyste zdjęcie banerka!!
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto sty 11, 2011 21:35 Re: Słodka Chmurka,delikatna Trisia-szukają DS!Lalunia już w DS

:ok: :kotek: :D
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Wto sty 11, 2011 22:08 Re: Słodka Chmurka,delikatna Trisia-szukają DS!Lalunia już w DS

Chmureńko, wreszcie jesteś w TWOIM domku :ok: :ok: :ok: :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Wto sty 11, 2011 22:41 Re: Słodka Chmurka,delikatna Trisia-szukają DS!Lalunia już w DS

ściągam banerek!!!!
I dziękuję wszystkim a przede wszystkim smarti za uratowanie Chmureczki :1luvu: :1luvu:
Oby więcej takich DT i DS!!!!!
magdajedral

Post » Wto sty 11, 2011 22:45 Re: Delikatna Trisia szuka DS! Lalunia i Chmurka już na swoim!!!

No i zmieniłam tytuł wątku.
magdajedral

Post » Śro sty 12, 2011 0:11 Re: Delikatna Trisia szuka DS! Lalunia i Chmurka już na swoim!!!

Suuuuper ^^ To ja w najbliższych dniach pościągam jej ogłoszenia :)

Tylko szkoda, że Trisia tak sama została... I że Chmurka będzie bez kota w nowym domu. No, ale jak Pani jest prawie cały czas w domu, to może nie będzie jej tak źle :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro sty 12, 2011 1:25 Re: Delikatna Trisia szuka DS! Lalunia i Chmurka już na swoim!!!

A może te ogłoszenia ktore jeszcze mają ważnośc niech powiszą do końca? Jak ktoś zadzwoni i będzie OK to się przyda innemu kotu, co? :wink:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw sty 13, 2011 20:56 Re: Delikatna Trisia szuka DS! Lalunia i Chmurka już na swoim!!!

noo,ona super miziasta tylko ma rujkę a jest(moim zdaniem) za małą kruszynką żeby ją już ciąć.
ale cudo z niej niemozliwe :roll:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw sty 13, 2011 21:32 Re: Delikatna Trisia szuka DS! Lalunia i Chmurka już na swoim!!!

smarti pisze:Trisia dostała rujki :D
już jej wygaszam-jest 4-ty dzień na prowerze i przechodzi.

I co dalej robić z Trisią?

czy sterylizować ją w koterii a u siebie zrobić morfo(60zł)? bo staram się o darmową sterylkę (razem z morfo) gdzieś na dalekiej Ochocie ale kilkukrotne dojazdy przekroczą na pewno 60zł :roll:

smarti

Post » Sob sty 22, 2011 21:34 Re: Delikatna Trisia szuka DS! Lalunia i Chmurka już na swoim!!!

Proszę o podbijanie wątku:

viewtopic.php?f=21&t=123127
magdajedral

[poprzednia][następna]