Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sunshine pisze:A ja lubię mieszać różne smaki. Mieszam w garnkach. Ale potrafię też zjeść rzeczy, które dla większości osób są nie do połączenia. Np przegryźć ciasto czekoladowe marynowaną papryką
sunshine pisze:Co do nuggetsów to pomysł Shalom i ją by chyba trzeba było pytać. Ja nie zachodzę do KFC od czasu zerwania pierwszych zaręczyn i nie mam pojęcia jak to smakuje
sunshine pisze:Ja pamiętam, że kiedyś, jeszcze na studiach, gdy nie miałam zielonego pojęcia o kotach, poszłam ze znajomą do jej cioci. Kobieta miała kota niemal jak nasza Helga- ignorował a wręcz nie lubił obcych. Gdy ja usiadłam, kot natychmiast wskoczył mi na kolana i tak pozostał do końca wizyty. Zebyście widziały zdziwienie tej pani![]()
Ja w swoim życiu spotkałam tylko kilka kotów, z którymi nie udało mi się złapać kontaktu.
Georg-inia pisze:mój TŻ robi zabezpieczenia balkonów i okien i często bywa w róznych zakoconych domach, bo wieść rozchodzi się drogą pantoflową. I nie zdarzyło mu się, żeby po wejściu do takiego mieszkania wszyscy, albo prawie wszyscy koci lokatorzy nie przyszli się przywitać, albo mu nie "pomagali". Mina opiekunów - bezcenna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości