Szeryf Kusy szuka domku! Może popilnuje porządku u Ciebie?

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt sty 07, 2011 18:24 Szeryf Kusy szuka domku! Może popilnuje porządku u Ciebie?

Szeryf Kusy to chłop Śląski!
W barach szeroki, a w dupie wąski :ryk:

A tak serio- Szeryf ( bo takie imię dostał w schronisku) to piesek w wieku ok. 10 lat.
Dla mnie tak on nie nazywa się Szeryf, dla mnie to on ma na imię Kusy :mrgreen:
Kusy ma nietypową budowę ciała. Nie widać tego na zdjęciach jakie mam, ale klatkę piersiową ma taaaaką szeroką, a doopkę taaaką małą!
Piesek jest u mnie na DT, przyjechał ze schroniska w Tczewie. W dodatku z wyprawką :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kusy jest zdrowy, odrobaczony, zaszczepiony. W przyszłym tygodniu go wykastruję.

Może komuś się spodoba takie cudeńko?
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Pt sty 07, 2011 18:46 Re: Szeryf Kusy szuka domku! Może popilnuje porządku u Ciebie?

Ło matko jaki szeryf!:)))

If, podpatrz u CatAngel ogłoszenia, siadaj i rób!
Jest przepiękny, znajdzie dom na pewno!!!

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Pt sty 07, 2011 21:45 Re: Szeryf Kusy szuka domku! Może popilnuje porządku u Ciebie?

Jeszcze troszkę zdjęć Kusego:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Post » Pt sty 07, 2011 21:53 Re: Szeryf Kusy szuka domku! Może popilnuje porządku u Ciebie?

Piesek już jest umówiony na kastrację, na środę.
Nikt się nie zachwyca takim śliczniusiem?
Piesek jest niezwykle przyjazny, lubi koty, psy także tej samej płci.
W domu siusia, ale od półtora roku był w schronisku, więc czeka nas małe przypomnienie, że tu zachowuje się czystość :roll:

ifciastu

Post » Pt sty 07, 2011 22:53 Re: Szeryf Kusy szuka domku! Może popilnuje porządku u Ciebie?

Ja się zachwycam!!!

Przecudnej jest urody!!!!!!!!!!!!!!
I wygląda na kompletnego malucha..:)

Carmen201

Post » Sob sty 08, 2011 9:15 Re: Szeryf Kusy szuka domku! Może popilnuje porządku u Ciebie?

Kusy jest trochę większy od kota:)
Już się uspokoił, bo wczoraj zaraz po przyjeździe chciał gwałcić moją wysterylizowaną Tilę, ale już mu przeszło.
Chyba z tej radości, że jest w domu mu wczoraj odbiło :ryk:
Tak czy siak na kastrację w środę idziemy:)

ifciastu

Post » Sob sty 08, 2011 21:29 Re: Szeryf Kusy szuka domku! Może popilnuje porządku u Ciebie?

Banerek dla Szeryfa vel Kusego

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hc984][img]http://wstaw.org/m/2011/01/08/baner.gif[/img][/url]

W banerku awansem Kusy oddał atrybuty :mrgreen: ale do środy blisko :twisted:

I kciuki za dom :ok:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Pon sty 10, 2011 11:55 Re: Szeryf Kusy szuka domku! Może popilnuje porządku u Ciebie?

Dziękuję pięknie za prześliczny banerek :1luvu:

Kusy już odlicza czas do kastracji:)
Taki z niego kochany psinio. Kiedy się go łaska i przestanie to wręcz wpycha główkę pod rękę i puka łapką, żeby go dalej miziać...
Dla mnie to on jest psem idealnym, tylko go kochać...
Może się ktoś zauroczy, hmm?

ifciastu

Post » Pon sty 10, 2011 15:53 Re: Szeryf Kusy szuka domku! Może popilnuje porządku u Ciebie?

Nowe zdjęcia Kusego
Obrazek
Obrazek

ifciastu

Post » Wto sty 11, 2011 23:03 Re: Szeryf Kusy szuka domku! Może popilnuje porządku u Ciebie?

Kusy jest cudownym pieskiem, mizia się niesamowicie. Przychodzi i na całego wpycha łepek pod dłoń i patrzy wzrokiem pod tytułem "Miziaj mnie, miziaj!!!"

Tutaj śpi sobie grzecznie z moją psicą Tilą:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Czyż to nie jest słodki widok? :1luvu:

Jutro Kusy ma kastrację umówioną na 17. Prosimy o kciuki, żeby wszystko poszło "gładko"! Poproszę, żeby przy okazji jak już tak czy siak dostanie narkozę zbili mu kamień z ząbków:)

ifciastu

Post » Wto sty 11, 2011 23:37 Re: Szeryf Kusy szuka domku! Może popilnuje porządku u Ciebie?

:ok: :ok: :ok: som!
A to biało - beżowe kudłate coś to kto?
Rezydent?

Carmen201

Post » Wto sty 11, 2011 23:44 Re: Szeryf Kusy szuka domku! Może popilnuje porządku u Ciebie?

Rezydentka Tila, ksywa dziki dzikson :mrgreen:

ifciastu

Post » Śro sty 12, 2011 20:53 Re: Szeryf Kusy szuka domku! Może popilnuje porządku u Ciebie?

Tak mało osób zagląda do Kusego :( A on jest takim cudownym pieskiem...

Kusy jest już po kastracji, właśnie grzeje się na podusi elektrycznej, bo starszy organizm po narkozie szybko się wychładza.
Przy okazji poprosiłam o zbicie kamienia z ząbków. Było go niewiele, ale jak już dostał narkozę, to lepiej zbić kamień teraz, niż potem znowu narkozę dawać i mega zakamienione ząbalki czyścić.

ifciastu

Post » Śro sty 12, 2011 22:39 Re: Szeryf Kusy szuka domku! Może popilnuje porządku u Ciebie?

Jak niewiele?
Ja zaglądam do wszystkich Twoich podopiecznych futer.

A ogłoszenia gość ma? I fb? I inne takie tam, co Gosia robi?
I, przysięgam, on mi w ogóle nie wygląda na staruszka. Na młodziaka zdecydowanie bardziej.

Uściskaj go.
Od Cioci:)

Carmen201

Post » Śro sty 12, 2011 22:41 Re: Szeryf Kusy szuka domku! Może popilnuje porządku u Ciebie?

Uściskam, uściskam :D Jak już się tylko całkiem dobudzi, bo teraz pijany troszku jest.

ogłoszenia, ma, pewien Pan się nim interesuje, na Allegro go wypatrzył, ale póki co nic obiecującego

ifciastu

[następna]