Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ossett pisze:Prawdopodobnie kociak nie pokazał się ani w sobotę, ani w niedzielę.
Na pewno ewado albo Martka(która nie ma netu w domu) jutro coś napiszą o tym.
Nawet jeżeli tak było to jest jeszcze spora szansa, że jeszcze żyje, jest gdzieś ukryty, zwalczy chorobę i wtedy się pokaże. To się zdarza.
martka pisze:Wiem, że koteczka złapana, po wizycie u weta- antyb. i odpchlenie. Evado sama dała sobie radę. Super. Teraz trzeba myśleć o sterylizacji tych kocic.
mawin pisze:propnuję dać jej 1/4 a nie 1/5 tabletki tym bardziej, że ona jest bardzo zakatarzona.
ewado pisze: Wyskubała sobie cały bok, wetka mówi, że to dlatego, ze ma alergię na pchły. Mam jej podawać unidox przez 2 tygodnie 1x1/5 tabletki, a jak nie będzie chciała jeść to za 2 dni na zastrzyk.
ewado pisze:Bardzo dziękuje wszystkim za pomoc i wsparcie. Bez Was nic by z tego nie wyszło, ale kot cały zaropiały iwciąż potrzebne.
ewado pisze:Nie, nie mam talentu, po prostu się zawzięłam i byłam zdecydowana tam siedzieć choćby do wieczora![]()
klatkę przestawiałam chyba ze trzy razy, właściwie to chodziłam za nią z tą klatką, aż w końcu schowałam się za drzewem i udawałam. ze mnie nie ma
ewado pisze:Basiu, czy mogę jutro podrzucić ci klatkę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot] i 440 gości