DT SMARTI - pierwsza część.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 09, 2011 16:41 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

A dlaczego Promyś ma taaaaką minę? Coś Ty mu powiedziała ? :wink:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie sty 09, 2011 17:16 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Pamiętam tylko odpowiedź :D :dość tych paparazzi,dajcie kotu się porządnie umyć! :ryk: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie sty 09, 2011 17:52 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Ale fajne fotki :1luvu:
A Promyś jak kuleczka :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sty 09, 2011 21:51 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Nie chcę mieć już więcej krwotoków...,nie chcę więcej jeździć do Sfory... :D

Obrazek
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Nie sty 09, 2011 21:59 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Nie sty 09, 2011 22:53 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

smarti pisze:a to...

Smarti ...
Obrazek

Hmmmm, widziałam Cię kilka razy i chyba wyglądałaś neco inaczej... :?: :?: :D :D :D :D :D :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie sty 09, 2011 23:12 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

w takim kim była ta kobieta w moim domu ,w grudniu 8O
:mrgreen:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Nie sty 09, 2011 23:21 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Promyś w storczykach.... przepiękny :1luvu:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie sty 09, 2011 23:37 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

...aaaale mnie ta rujka zakręciła.... :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Obrazek

smarti

Post » Pon sty 10, 2011 8:49 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

co to za kicia :?:

Smarti dawałaś swoim niewychodzącym kotom tabletki z chlorofilem?
Kupiłam kocią trawkę , Lali najwyraźniej brak zielonego, podgrza liście.
Fran nie bo wychodzący i zawsze coś tam skubnie.
A co z pastami odkłaczającymi, kupić?
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pon sty 10, 2011 10:33 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

:1luvu: Co za pieknosci.

Witam sie znowu :-) Urlopu koniec, to mam nadzieje, ze znowu czesciej bede zagladac.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pon sty 10, 2011 10:37 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

EdytaB_a pisze:co to za kicia :?:

Melania :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon sty 10, 2011 10:39 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

smarti pisze:a to...

Smarti ...
Obrazek

Jeśli to jest smarti to KTO TO JEST???? :D :D :D :D :D :D

Obrazek

Marzenia11

Post » Pon sty 10, 2011 11:07 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Cześć Kochani! :)
Ale tu cudeńka widzę :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon sty 10, 2011 13:39 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Obrazek

Jak to kto,Marzenia...To smarti za swoją dziewczyną na ślubnym zdjęciu :ryk: :ryk: :ryk: ...ukochaną Kropeczką!!!

tylko zdjęcie mi musi moj Tż przekręcić :D

EdytaB_a pisze:Smarti dawałaś swoim niewychodzącym kotom tabletki z chlorofilem?
Kupiłam kocią trawkę , Lali najwyraźniej brak zielonego, podgrza liście.
Fran nie bo wychodzący i zawsze coś tam skubnie.
A co z pastami odkłaczającymi, kupić?

Edytka,ja nie znam tej pasty-to coś fajnego?podeślij link,proszę :)

ja pasty Lali nie dawałam tylko zawsze do suchego mieszam ok 1/5,1/6 odkłaczającego suchego i nigdy rzyganka nie było.
ale jeśli chcesz dawać pastę to chyba najlepiej wytrzeć w pysio z palca bo dobrowolnie to wątpię żeby Lala...chociaż Lala nie raz mnie już zaskoczyła 8)

I dziewczyny,wyobrażcie sobie że miałam b. fajny tel.w sprawie Chmurki i Chmurka jedzie jutro do DS !!!

wiem że to szybka decyzja ale czuję że to TEN domek!

pani mieszka na Goclawku,w dwupoziomowym mieszkaniu na dwu najwyższych piętrach.
Piętro niżej Pani siostrzenica która w razie krótkich wyjazdów zaopiekuje się Chmurką -też "kociara".
Pani wychodzi na ok.4 godz/dz.
Niedawno pochowała koteczkę Felę-znalezioną jako 4-mies kociak-koteczka miała trzy lata,zachorowała,była długo leczona,niestety w pewnym momencie dostała paraliżu i zmarła.
Chmurka jest z buziaka ident.jak Fela i Pani się w Chmurce zakochała od pierwszego wejrzenia.Oczywiście Pani nie będzie rozczarowana jeśli Chmurka bedzie miała inny charakter,chociaż z moich dośw. zaczyna wynikać że maść ma wpływ na charrrrakter-np.wszystkie moje czarne koty kochają się taplać w wodzie a wszystkie buraski są świrniętymi miziankami,więc może...
W oknach Pani ma siatki zrobione jeszcze dla Feli,jest drapak,specjalnie przywieziony pieniek brzozowy,specjalny dywan do drapania,jeśli Chmurka by coś strąciła pod nieobecność Pani " to są to tylko przedmioty".. :D
Fela była karmiona na sucho mieszanką Puriny,i mięskiem i rybką kupowaną tylko w jednym sklepie jeden rodzaj, bo tylko ten rodzaj lubiła!Saszetek raczej nie lubiła .
Piła,co prawda śmietankę bo wet :!: 8O "zaleciła" ale tu już z Panią doszłyśmy do porozumienia że "nie wolno".
Umowa nie stanowi problemu,wizyta też.
Pani będzie na forum pisała o życiu Chmurki i zamieszczała zdjęcia :D
Chmurka jeżdziła by z Panią na wakacje w okolice Kazimierza n/W do letniego domu Pani, ale najwcześniej kwiecień -maj.
Rozmawiałyśmy z Panią 42 min, i czuję że to będzie to, więc wiozę jutro Chmurkę ok 11-tej do Pani.

Myślę że lepszego domku dla Chmurki nie znajdę,po prostu to czuję.Mój mąż też ma podobne wrażenie a Chmurka jest Jego ulubienicą więc ma tu decydujący głos 8)

Chmureczko-jutro Twój wielki dzień-pakuj plecaczek,słoneczko!!

Obrazek
Ostatnio edytowano Pon sty 10, 2011 22:51 przez smarti, łącznie edytowano 6 razy

smarti

[poprzednia][następna]