Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:Dobry wieczórDzisiaj przetrawiam od nowa cały egzamin. Nie jestem z siebie zadowolona. Cieszę się, że mam to za sobą, ale cholera nie jestem zadowolona Z SIEBIE
Nadrobię to, czego nie umiem, żebym miała się tego uczyć 20 lat! Jutro mam logopedę z młodym. Pojutrze mam EEG ze starszym. Od soboty ferie zimowe. Wydaje mi się, że te 5 dni to wieczność cała
A w marcu konwencja wiosenna
Dawno się tak nie cieszyłam na samą myśl o ćwiczeniach. Ostatnio wręcz się zmuszałam, żeby cokolwiek ze sobą robić...
Ciepła pisze:maciejowa pisze:Dobry wieczórDzisiaj przetrawiam od nowa cały egzamin. Nie jestem z siebie zadowolona. Cieszę się, że mam to za sobą, ale cholera nie jestem zadowolona Z SIEBIE
Nadrobię to, czego nie umiem, żebym miała się tego uczyć 20 lat! Jutro mam logopedę z młodym. Pojutrze mam EEG ze starszym. Od soboty ferie zimowe. Wydaje mi się, że te 5 dni to wieczność cała
A w marcu konwencja wiosenna
Dawno się tak nie cieszyłam na samą myśl o ćwiczeniach. Ostatnio wręcz się zmuszałam, żeby cokolwiek ze sobą robić...
Kasieńko i tak jestes dla mnie debesciak
maciejowa pisze:Dzięki dziewczynkiZawsze umiecie podtrzymać mnie na duchu
Idę się położyć, byle szybciej zasnąć...
maciejowa pisze:Bry![]()
Wróciliśmy od logopedy. Jutro EEG. A później milion innych spraw. Na wtorek za tydzień mam pediatrę, czyli bilans 6 - latka plus prośba o wypisanie skierowań do laryngologa dla starszego syna i na badania krwi itp. ze sobą tez idę w międzyczasie. Wydaje mi się, że ferie będą baaardzo pracowite. I właśnie się dowiedziałam, że szanowny małżonek będzie miał urlop w pierwszym tygodniu ferii)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, MB&Ofelia i 45 gości