SchronWro. Kociaki proszą o dom! fot str 70

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 09, 2011 21:45 Re: SchronWro koty szukają domów !

Piękny Śnieżynek :1luvu:

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Nie sty 09, 2011 21:54 Re: SchronWro koty szukają domów !

Filc kiedy przesiadywał u mnie w łazience :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A tu Wojtuś u swoich dużych (on poszedł do domku w dni otwarte - był z "tyłów") Wojtuś jest jedynakiem to koledzy u rodziców dużych :ok: z psami też się dogaduje :) Trafił na naprawdę fajny domek - oby więcej takich

Obrazek

Obrazek
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Nie sty 09, 2011 22:04 Re: SchronWro koty szukają domów !

Czy ktoś wie co się stało z tą kotką? Ostatnimi czasy jej nie widziałam :(

Obrazek
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Nie sty 09, 2011 22:29 Re: SchronWro koty szukają domów !

Rudy (Macchiato) jest tak upasionym kotem, że ciężko określić płeć. Miętoliłam go na różne strony, a On nic sobie z tego nie robił. Jest śliczny, taki miśkowaty :1luvu: moja tymczasowa Fela to przy nim chudzielec :) Fotki standardowo do powiększenia!

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Fotki kiepskie, bo dzisiaj wyjątkowo bez lampy błyskowej - baterie siadły mimo całonocnego ładowania :roll:
Ostatnio edytowano Pon sty 10, 2011 1:12 przez Cameo, łącznie edytowano 1 raz

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie sty 09, 2011 22:59 Re: SchronWro koty szukają domów !

JaEwka pisze:Gibutkowa te kot o którym pisała kruszyna to zupełnie inny - przede wszystkim ten co Ci wczoraj pokazywałam nie był biało rudy :wink:

Chodzi o tego - płeć nieznana:

Obrazek

To kocurek :1luvu:

Magdalena424, może Stokrotka? młodziutka, zabawowa, uwielbia inne koty :) tylko ciut płochliwa :)

JaEwka pisze:Jeżeli chodzi o młodego kotka na DT to jest Dyzio ale to niestety kocurek i to buro białe coś którego płci nie znam. Cameo może ty wiesz co to za okaz?

Obrazek

Nie widziałam aby wykazywał/a agresję wobec innych kotów wręcz przeciwnie :wink:

To chyba właśnie Stokrotka - albo Bimboł :oops: nie pamiętam jak go Aśka nazwała :oops:

Cameo

Post » Pon sty 10, 2011 0:18 Re: SchronWro koty szukają domów !

Cameo pisze:Magdalena424, może Stokrotka? młodziutka, zabawowa, uwielbia inne koty :) tylko ciut płochliwa :)

JaEwka pisze:Jeżeli chodzi o młodego kotka na DT to jest Dyzio ale to niestety kocurek i to buro białe coś którego płci nie znam. Cameo może ty wiesz co to za okaz?

Obrazek

Nie widziałam aby wykazywał/a agresję wobec innych kotów wręcz przeciwnie :wink:

To chyba właśnie Stokrotka - albo Bimboł :oops: nie pamiętam jak go Aśka nazwała :oops:

a czy coś wiecej o kotce możesz powiedzieć :)
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Pon sty 10, 2011 0:40 Re: SchronWro koty szukają domów !

Stokrotka jest w schronisku od bardzo dawna. Na początku była w baraku razem z biało/burym kolegą czy koleżanką. Uwielbia biegać po boksie, ogólnie jest bardzo zabawowym kotem, ale z powodu braku zabawek, musi się zadowolić frędzelkami od kocyków lub kocimi ogonami. Jest szybka jak błyskawica, ale nie dzika :) pozwala się głaskać, choć jest lekko płochliwa (tzw. ucieka przy gwałtownych ruchach)

Obrazek

Cameo

Post » Pon sty 10, 2011 5:59 Re: SchronWro koty szukają domów !

_leśna_ pisze:Właśnie Figaro - sprawdź czy on słyszy

Naprawdę trudno stwierdzić czy słyszy, przy głośnych dźwiękach nie boi się i nie reaguje gwałtownie. Jedno co można stwierdzić to chodzące ADHD :mrgreen: Latał po całym mieszkaniu , bawił się dosłownie wszystkim i padl dopiero wieczorem.
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Pon sty 10, 2011 9:44 Re: SchronWro koty szukają domów !

Figaro52, najlepszy test to włączyć odkurzacz. Moja głucha Kiwi sie super bawi przy odkurzaniu, a reszta kotów albo dostojnie się wycofuje, albo ucieka :D
Pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek

Agita

Od: Pon wrz 05, 2005 8:49

Post » Pon sty 10, 2011 13:05 Re: SchronWro koty szukają domów !

Leśna , ta kotka jest u Ciebie http://www.dla-ciebie.eu/ogloszenia/823/111 ?
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Post » Pon sty 10, 2011 13:22 Re: SchronWro koty szukają domów !

Cameo pisze:Stokrotka jest w schronisku od bardzo dawna. Na początku była w baraku razem z biało/burym kolegą czy koleżanką. Uwielbia biegać po boksie, ogólnie jest bardzo zabawowym kotem, ale z powodu braku zabawek, musi się zadowolić frędzelkami od kocyków lub kocimi ogonami. Jest szybka jak błyskawica, ale nie dzika :) pozwala się głaskać, choć jest lekko płochliwa (tzw. ucieka przy gwałtownych ruchach)

Obrazek

dzięki za info :)
musze się przejechać do schronu osobiście

Magdalena424

Post » Pon sty 10, 2011 14:57 Re: SchronWro koty szukają domów !

JaEwka pisze:Gibutkowa te kot o którym pisała kruszyna to zupełnie inny - przede wszystkim ten co Ci wczoraj pokazywałam nie był biało rudy :wink:

Chodzi o tego - płeć nieznana:

Obrazek

To jest kocur, który od kilku lat mieszka na działce u jednej pani, zimuje w schronisku. Na wiosnę ma zostać zabrany z powrotem na działkę. Jest wykastrowany, daje się głaskać, ale krótko, potem syczy i bije.
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Pon sty 10, 2011 14:57 Re: SchronWro koty szukają domów !

Magdalena424 pisze:
Cameo pisze:Stokrotka jest w schronisku od bardzo dawna. Na początku była w baraku razem z biało/burym kolegą czy koleżanką. Uwielbia biegać po boksie, ogólnie jest bardzo zabawowym kotem, ale z powodu braku zabawek, musi się zadowolić frędzelkami od kocyków lub kocimi ogonami. Jest szybka jak błyskawica, ale nie dzika :) pozwala się głaskać, choć jest lekko płochliwa (tzw. ucieka przy gwałtownych ruchach)

Obrazek

dzięki za info :)
musze się przejechać do schronu osobiście

Stokrotka jest super, taka sierotka - chciałabym, ale się boję ;) I chyba ma rujkę :roll:
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Pon sty 10, 2011 15:19 Re: SchronWro koty szukają domów !

boję sie tylko bo sobie przypomniałam że moje mają szczepienie 18-01-2011
i nie wiem czy teraz to dobry moment na kota, bo nie wiadomo co mi "przyniesie" ze schronu :oops:

Magdalena424

Post » Pon sty 10, 2011 16:45 Re: SchronWro koty szukają domów !

Magdalena424 pisze:Leśna , ta kotka jest u Ciebie http://www.dla-ciebie.eu/ogloszenia/823/111 ?

Już też znalazła dom

zaraz będę aktualizowała stronę.

_leśna_

Od: Wto sie 19, 2008 15:43

[poprzednia][następna]