Dziubek wraca do Koterii. Już to uzgodniłam. Ona tak się tuli, jest taka szczęśliwa, gdy ktoś do niej przyjdzie. W Koterii będzie miała więcej kontaktu z ludźmi. No i może, a nuż widelec ktoś ją zaadoptuje? Ludzie czasem przychodzą do Koterii w sprawie adopcji kota.
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców. NAUKA O KLIMACIE.PL
hanelka pisze:A tam, męskie... Zapytaj moją Diabełek czy jej imię jest męskie. Piękne imię i pasuje do kotki.
A czy na przykład "Julian" jest imieniem dla kobiety...? Albo [`] Tadeusz...?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Nie. TŻ powiedział, żeby Dziubek u nas trochę został. A ja się zapytałam, kto będzie do niej chodził. Powiedział, że będzie do niej chodził. No i chodzi. Rano i wieczór. Zazdrosna powinnam być normalnie Właśnie do niej poszedł, zaniósł jej nową zabawkę na wędce. Pewnie teraz wędkują...
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców. NAUKA O KLIMACIE.PL