Schronisko KRK - pilnie domek dla Czarki i Helmutki!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sty 08, 2011 20:30 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Małgosi!!

Tunisia pisze:
strona z petycjami jest przeciążona i nie wchodzi na razie tzn że coś się dzieje
dzisiejsze fakty, min. 11-sta
http://www.tvn24.pl/fakty.html

brak jodu, chów wsobny i takie są efekty
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Sob sty 08, 2011 20:44 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Małgosi!!

to ja takich chyba z chowu wsobnego, a o kretynizmie nie wspomnę miałam bardzo wątpliwą przyjemność widzieć i słyszeć, po 15 minutach musiałam wezwać posiłki w postaci pracownika żeby nakazał im szybko brać nogi za pas i nigdy tu nie wracać :evil: :evil: :evil:

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Sob sty 08, 2011 20:49 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Małgosi!!

Zosia, Karma, Morra i Kalinka co to za koty?
to te o których pisałaś Tunisia?

Mruczeek

Od: Sob kwi 19, 2008 10:35

Post » Sob sty 08, 2011 20:57 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Małgosi!!

to koty z mg7, do obfocenia profesjonalnego i do wrzucenia na stronę
o której BarbAnn będziesz jechać? bo może jednak wpadłabym na chwilę ale mam wyłączone przedpołudnie bo do rana/południa muszę skończyć analizę kliniczną

Tunisia

Post » Sob sty 08, 2011 21:14 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Małgosi!!

Tunisia pisze:to koty z mg7, do obfocenia profesjonalnego i do wrzucenia na stronę
o której BarbAnn będziesz jechać? bo może jednak wpadłabym na chwilę ale mam wyłączone przedpołudnie bo do rana/południa muszę skończyć analizę kliniczną

myslalam o 10 i wrocic o 14 tej bo musze pare rzeczy zrobic jeszcze pracowodomowo
i miedzy tymi godz to jest w miarę dobre swiatlo a pozniej to kaszana
Moje koty
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Nie sty 09, 2011 13:27 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Małgosi!!

mogę wpisać już w pierwszym poście, że Ciężarówka w DS?
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Nie sty 09, 2011 13:47 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Małgosi!!

Wpisuj - to już pewne :piwa:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Nie sty 09, 2011 17:02 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Małgosi!!

co tam dziś ciekawego?

Tunisia

Post » Nie sty 09, 2011 17:08 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Małgosi!!

Tunisia pisze:co tam dziś ciekawego?

robilam dwukrotnie podejście do Helmutki nieudalosie (mycie i psy)
Prośba o wytulenie Helmutki.
IMHO Amos nie atakuje dwupaku buroczarnego, on się chce bawić. Tylko że jego nikt nie nauczył jak się należy bawic ale jest na dobrej drodze.Czujnosc wskazana bo wali łapą .
Bardzo wygłaskałam i wytuliłam Kalinkę i bardzo bym chciała ją zobaczyc za tydzien w lepszej formie, bo straszna bida z niej.Szarotka także.
Wincent na dzien dobry sprzedaje baranki
Kto by pomyslal.A jaki się fajny tłusciutki kot zrobil.
Jak się ogarnę to wrzucę zdjęcia
Zadebiutowałam jako sypacz piasku ale gucio to dało.
Jednemu panu nie zrobilam zdjec pewnego kota albowiem się skontaminowałam czyms więc....pewnie będziesz proszona ;)

Moje koty
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Nie sty 09, 2011 17:18 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Małgosi!!

hmm dwupak burobiały jak to dobrze określiłaś :ok: nie wyglądał wczoraj na zadowolonego z takich zabaw.
sypanie piasku powiadasz? bycie wolontariuszem w schronisku to jednak niełatwa sprawa :twisted:
czym się skontaminowałaś?i co za kot?

Tunisia

Post » Nie sty 09, 2011 18:09 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Małgosi!!

zapomniałabym
dzisiaj moim plecakiem bawił się Serduszko
jak sięwrózba plecakowa sprawdzi to pojdzie on szybko do domu :)
Moje koty
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Nie sty 09, 2011 18:13 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Małgosi!!

BarbAnn pisze:zapomniałabym
dzisiaj moim plecakiem bawił się Serduszko
jak sięwrózba plecakowa sprawdzi to pojdzie on szybko do domu :)

I jeszcze Olaf - gruchaczek :lol:
Może mu się też poszczęści
ObrazekObrazek
Chcesz zabić i zniszczyć, zniewolić nienawiść? Ja też...

Lunszpik

Od: Czw lis 12, 2009 15:41

Post » Nie sty 09, 2011 19:14 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Małgosi!!

Serduszko zmęczony zabawą z laserkiem

Obrazek

Drużyna pierscienia
Kalinka
Obrazek
Zosia
Obrazek
Morra
Obrazek

http://picasaweb.google.com/10072049192 ... o09012011#

reszta jutro
Moje koty
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Nie sty 09, 2011 20:59 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Małgosi!!

Kalinka wygląda jakby żyła w innym świecie
Obrazek

Kalinka to drobniutka, bura kotka, w której oczach widać wielki smutek. Kalinka nie ma jeszcze 1 roku, a już jest bezdomna. Do schroniska trafiła w ostatnich dniach starego roku, sądząc po jej wystających kosteczkach i osłabieniu, w jej dotychczasowym krótkim życiu nie spotkało jej nic dobrego. Mimo wszystko kotka jest bardzo ufna i z wdzięczności przyjmuje każdy czuły gest. Kalinka czeka na wspaniałych opiekunów, którzy jej już nigdy nie zawiodą i nie porzucą.

Tunisia

Post » Nie sty 09, 2011 22:30 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Małgosi!!

wrzucilam m4
Obrazek

a to jest jak z bajki
dlaczego masz takie duże oczy?
Obrazek
Moje koty
Haters gonna hate

BarbAnn

[poprzednia][następna]