Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:Cześć kochane. Dopiero wróciłam do domu. To już teraz mogę się pochwalić, że zdałam ostatni zaległy egzamin na instruktoraJednakże jeszcze sporo muszę się nauczyć. Ale już przynajmniej nie wisi nade mną żaden zaległy egzamin i niebawem powinnam otrzymać dyplom
Idę się wykąpać i zjeść jakąś kolację, bo nie jadłam nic od rana
Ciepła pisze:maciejowa pisze:Cześć kochane. Dopiero wróciłam do domu. To już teraz mogę się pochwalić, że zdałam ostatni zaległy egzamin na instruktoraJednakże jeszcze sporo muszę się nauczyć. Ale już przynajmniej nie wisi nade mną żaden zaległy egzamin i niebawem powinnam otrzymać dyplom
a moge spytac instruktora czego![]()
poza tym gratuluje zdania![]()
maciejowa pisze:Ciepła pisze:maciejowa pisze:Cześć kochane. Dopiero wróciłam do domu. To już teraz mogę się pochwalić, że zdałam ostatni zaległy egzamin na instruktoraJednakże jeszcze sporo muszę się nauczyć. Ale już przynajmniej nie wisi nade mną żaden zaległy egzamin i niebawem powinnam otrzymać dyplom
a moge spytac instruktora czego![]()
poza tym gratuluje zdania![]()
Fitness Asiu. Robiłam szkolenie na Instruktora Zajęć Grupowych. Większość egzaminu zdałam jakiś czas temu, zostało mi tylko wzmacnianie, które dzisiaj z wielkim bólem zaliczyłam. Wiem, że nie wypadłam super świetnie i wiem, że sporo pracy przede mną, ale jakoś dam radę
maciejowa pisze:Cześć kochane. Dopiero wróciłam do domu. To już teraz mogę się pochwalić, że zdałam ostatni zaległy egzamin na instruktoraJednakże jeszcze sporo muszę się nauczyć. Ale już przynajmniej nie wisi nade mną żaden zaległy egzamin i niebawem powinnam otrzymać dyplom
maciejowa pisze:Cześć kochane. Dopiero wróciłam do domu. To już teraz mogę się pochwalić, że zdałam ostatni zaległy egzamin na instruktora![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter i 17 gości