Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lidka pisze:No przecież Owsiak nie wziął wszystkiego.
Poszperajcie po kieszeniach:)
Dorota Wojciechowska pisze:Lidka pisze:No przecież Owsiak nie wziął wszystkiego.
i w skarpetach
MartynaP pisze:Dorota Wojciechowska pisze:Lidka pisze:No przecież Owsiak nie wziął wszystkiego.
i w skarpetach
moze ktos rozbije swinkę
asiek_i_boguś pisze:Witam wszystkich kociarzy! W imieniu swoim i mojej mamy, tajemniczych Asia i Bogusia wpisywanych do grafiku, chciałam się przywitać:) Nasze 6 kotów też się z Wami wita;) Co do klatki injekcyjnej to super pomysł, bo ostatnio mimo ze byłyśmy dwie to Efi i Królisia zdołały nas pokiereszować. Dzisiaj na konto fundacji poszło 150 zł z mojej strony;) Pozdrawiam:)
asiek_i_boguś pisze:Witam wszystkich kociarzy! W imieniu swoim i mojej mamy, tajemniczych Asia i Bogusia wpisywanych do grafiku, chciałam się przywitać:) Nasze 6 kotów też się z Wami wita;) Co do klatki injekcyjnej to super pomysł, bo ostatnio mimo ze byłyśmy dwie to Efi i Królisia zdołały nas pokiereszować. Dzisiaj na konto fundacji poszło 150 zł z mojej strony;) Pozdrawiam:)
terenia1 pisze:Zbiórka na klatkę łapkę i klatkę injekcyjną
Mamy nową wpłatę Dorotko dzięki![]()
Rozliczenie:
13zł slapcio
30zł Lidka
50zł Madziula
50zł Be
20zł Alienor
20zł terenia1
30zł fili
210 zł Pan Tomasz K. z W-wy
10zł Dorotka Wojciechowska
30zł Barbara M. z Katowice
25zł wiewiur
30zł Beata Sz. Wrocław
10zł Dorotka Wojciechowska
------------------
Razem: 513zł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, MruczkiRządzą, puszatek i 323 gości