ZABIŁ GO O CHODNIK - pomóżcie wywalczyć spawiedliwość !!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 08, 2011 21:48 Re: ZABIŁ GO O CHODNIK - pomóżcie wywalczyć spawiedliwość !!

ja tak wściekła jestem na brak inicjatywy ze strony wymiaru sprawiedliwości i bezjajeczność organów ścigania. Ich postawa człowieka doprowadza do skrajnej frustracji

inaf

Od: Czw paź 22, 2009 23:02

Post » Sob sty 08, 2011 22:12 Re: ZABIŁ GO O CHODNIK - pomóżcie wywalczyć spawiedliwość !!

Jak tak dalej się będzie działo i będa puszczać wolno każdego jednego gnoja... to wcalę się nie zdziwnę jak zajmą się tymi ludźmi inni ludzie (miłośnicy zwierząt) :!:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie sty 09, 2011 0:20 Re: ZABIŁ GO O CHODNIK - pomóżcie wywalczyć spawiedliwość !!

CatAngel pisze:Jak tak dalej się będzie działo i będa puszczać wolno każdego jednego gnoja... to wcalę się nie zdziwnę jak zajmą się tymi ludźmi inni ludzie (miłośnicy zwierząt) :!:

a moze sie zajmuja niektorzy tym na wlasna reke,tylko jak narazie jest o tym cicho 8)
[*] śpij słodko Kirku :(
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta

Kumiko

Od: Pon kwi 19, 2010 18:38

Post » Nie sty 09, 2011 0:21 Re: ZABIŁ GO O CHODNIK - pomóżcie wywalczyć spawiedliwość !!

ja_ana pisze:
Catnaperka pisze:pisz na pw jeżeli będzie zrzutka

Też poproszę o info, dołożę ile będę mogła.

dołączam sie!
[*] śpij słodko Kirku :(
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta

Kumiko

Od: Pon kwi 19, 2010 18:38

Post » Nie sty 09, 2011 0:30 Re: ZABIŁ GO O CHODNIK - pomóżcie wywalczyć spawiedliwość !!

A ja nie moge zapomniec tej koteczki :crying: viewtopic.php?f=1&t=94807 i tego kotka viewtopic.php?f=1&t=107798
Wiele nocy przeplakalam z bolu i bezsilnosci - najwyzszy czas polozyc kres bezkarnosci zwyrodnialcow - ale tylko wspolnymi silami domagajac sie wyzszych kar dla sadystow. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Nie sty 09, 2011 0:54 Re: ZABIŁ GO O CHODNIK - pomóżcie wywalczyć spawiedliwość !!

A zauważyliście, że za każdą sytuacje gdzie jest maltretowany zwierzak zazwyczaj odpowiada płeć męska.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie sty 09, 2011 1:05 Re: ZABIŁ GO O CHODNIK - pomóżcie wywalczyć spawiedliwość !!

Dlatego ich tak malo na miau :wink:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Nie sty 09, 2011 2:02 Re: ZABIŁ GO O CHODNIK - pomóżcie wywalczyć spawiedliwość !!

Fakt, najczęściej to faceci. A nas się postrzega, jako napaloną bandę bab, którym się nudzi i z tej okazji wymyśliłyśmy sobie koty. Tylko facet stać na tekst, że nadpopulację kotów wybiją samochody (nasz radny, gdy walczyłyśmy o sterylki w urzędzie miasta). A w gazecie napisano o nas, że jesteśmy zboczone, natomiast prosto w oczy redaktor pewnej gazety powiedział, że to nas trzeba wysterylizować 8O
W 2016 wysterylizowałyśmy 109 kotów (stan na 11.07) - 2015 - 222, 2014 - 130, 2013 - 126, 2012 - 85, 2011 - 107, 2010 - 108, w sumie 887 :)

Kalinuwka

Od: Pon lis 24, 2008 18:10

Post » Nie sty 09, 2011 2:16 Re: ZABIŁ GO O CHODNIK - pomóżcie wywalczyć spawiedliwość !!

I petycje przeciw też podpisują przeważnie w 99% faceci. Zawsze zwracam na to uwagę bo ja nie dosyć, że kociara to jeszcze feministka i o prawa kobiet walczę :twisted: A no i jeszcze wegetarianka, żeby już tak w ogóle dobić :twisted: Dla społeczeństwa stracona :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Nie sty 09, 2011 2:32 Re: ZABIŁ GO O CHODNIK - pomóżcie wywalczyć spawiedliwość !!

Catnaperka pisze:I petycje przeciw też podpisują przeważnie w 99% faceci. Zawsze zwracam na to uwagę bo ja nie dosyć, że kociara to jeszcze feministka i o prawa kobiet walczę :twisted: A no i jeszcze wegetarianka, żeby już tak w ogóle dobić :twisted: Dla społeczeństwa stracona :mrgreen:

Uuuuu, rzeczywiście, dla "społeczeństwa" stracona na amen :D
W 2016 wysterylizowałyśmy 109 kotów (stan na 11.07) - 2015 - 222, 2014 - 130, 2013 - 126, 2012 - 85, 2011 - 107, 2010 - 108, w sumie 887 :)

Kalinuwka

Od: Pon lis 24, 2008 18:10

Post » Nie sty 09, 2011 8:53 Re: ZABIŁ GO O CHODNIK - pomóżcie wywalczyć spawiedliwość !!

Catnaperka pisze:I petycje przeciw też podpisują przeważnie w 99% faceci. Zawsze zwracam na to uwagę bo ja nie dosyć, że kociara to jeszcze feministka i o prawa kobiet walczę :twisted: A no i jeszcze wegetarianka, żeby już tak w ogóle dobić :twisted: Dla społeczeństwa stracona :mrgreen:

no ja mam to samo :-)
i coraz częściej myślę o stworzeniu kobiecych bojówek - myślę że wizja dostania lania od bab mogłaby powstrzymać niejednego idiotę przed znęcaniem się nad zwierzętami.
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Nie sty 09, 2011 9:38 Re: ZABIŁ GO O CHODNIK - pomóżcie wywalczyć spawiedliwość !!

pluskwa6 pisze:

no ja mam to samo :-)
i coraz częściej myślę o stworzeniu kobiecych bojówek - myślę że wizja dostania lania od bab mogłaby powstrzymać niejednego idiotę przed znęcaniem się nad zwierzętami.

Normalnie Was kocham :ryk:
Co prawda feministką nie jestem, a wegetarianką już nie ( musiałam wrócić do diety mięsnej), ale jak patrze na to jak wielką agresją kierują się faceci, to mam dosyć. Niesamowicie wkurzają mnie teksty typu :"nadprodukcję wybiją samochody". Mam "kolegę", który uważa podobnie: "naturalna selekcja" itd. Ok w świecie zwierząt się zgodzę, ingerencja człowieka nie zawsze jest dobra. Ale tam, gdzie człowiek ma swoje terytorium, to nie ma bata powinien być odpowiedzialny za zwierzęta....

ja_ana

Od: Śro maja 26, 2010 22:40

Post » Nie sty 09, 2011 10:02 Re: ZABIŁ GO O CHODNIK - pomóżcie wywalczyć spawiedliwość !!

Wiecie ja tu zwyrodnialców nie bronie, ale mam pewność,że w wiekszosci przypadków maja oni zezwolenie swoich kobiet..."zrób cos z tym kotem".Ja mieszkam na wsi z wyboru, tam sie topi, zakopuje maluszki...To jest robota dla "prawdziwego mężczyzny"Niestety...Pytałam sasiadke niedawno, czemu sie nie zgodzi,zebym jej kocice wysterylizowała na fundusz sterylkowe.Po co?Przeciez maluchy roku nie przezyja...ciagle pod samochodem laduja...Niestety :( Taka mentalność.I powiem Wam cos jeszcze...wkurzaja mnie przycinki do Chińczyków,ze koty i psy jedza.Taka jest tam kultura, u nas drób, swinie, tam naszych pupili.To okrutne, ale znam kraj , gdzie swinki morskie sa rarytasem, a u mnie takie 4 grubiutkie mieszkaja sobie od kilku lat... :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie sty 09, 2011 10:03 Re: ZABIŁ GO O CHODNIK - pomóżcie wywalczyć spawiedliwość !!

mała dygresja z ranka , usłyszałam kiedyś , jak pewien prawnik powiedział: nie chodzi o to co jest dobre lub złe, chodzi o to co jest zgodne z prawem lub nie . W świecie prawników czyny postrzegane są niestety tak a nie inaczej. I dlatego jest tyle dramatów z powodu nieprecyzyjnego prawa... :|
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Nie sty 09, 2011 10:18 Re: ZABIŁ GO O CHODNIK - pomóżcie wywalczyć spawiedliwość !!

a co do Chin i reszty krajów wschodu - to jest zwierzęcy dramat, byłam we wrześniu w Armenii - po 3 dniach zastanawiałam się jak przeżyję jeszcze 11 dni, łzy się lały na różne zwierzęce widoki ... nigdy więcej w tamtym kierunku nie pojadę :twisted: Pozostaje POLSKA - jednak lepiej ucywilizowana pod tym względem - pomimo różnych zdarzeń , nawet w Holandii zdarzają się potwoty, np. Pani Tinkebell - kobita, która uszyła sobie torebkę z własnego kota, którego własnoręcznie uśmierciła /dla wnikliwych GW z dn.8-9 styczen b.r. str. 10/. I jak tamtejsze środowisko internautów zareagowało? Nie przebierali w groźbach, słowach ... a to nie był jej jedyny wyczyn :| Każdy kraj ma swojego LECTERA ...
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

[poprzednia][następna]