Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:Jak tak dalej się będzie działo i będa puszczać wolno każdego jednego gnoja... to wcalę się nie zdziwnę jak zajmą się tymi ludźmi inni ludzie (miłośnicy zwierząt)
ja_ana pisze:Catnaperka pisze:pisz na pw jeżeli będzie zrzutka
Też poproszę o info, dołożę ile będę mogła.
Catnaperka pisze:I petycje przeciw też podpisują przeważnie w 99% faceci. Zawsze zwracam na to uwagę bo ja nie dosyć, że kociara to jeszcze feministka i o prawa kobiet walczęA no i jeszcze wegetarianka, żeby już tak w ogóle dobić
Dla społeczeństwa stracona
Catnaperka pisze:I petycje przeciw też podpisują przeważnie w 99% faceci. Zawsze zwracam na to uwagę bo ja nie dosyć, że kociara to jeszcze feministka i o prawa kobiet walczęA no i jeszcze wegetarianka, żeby już tak w ogóle dobić
pluskwa6 pisze:Catnaperka pisze:I petycje przeciw też podpisują przeważnie w 99% faceci. Zawsze zwracam na to uwagę bo ja nie dosyć, że kociara to jeszcze feministka i o prawa kobiet walczęA no i jeszcze wegetarianka, żeby już tak w ogóle dobić
no ja mam to samo
i coraz częściej myślę o stworzeniu kobiecych bojówek - myślę że wizja dostania lania od bab mogłaby powstrzymać niejednego idiotę przed znęcaniem się nad zwierzętami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Meteorolog1 i 112 gości