Wątek Zdrojowych......

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 08, 2011 9:18 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- STYPENDIUM IM.ZAJONCA:))

Lidka pisze:Dopiero teraz zobaczyłam.
Mogę załatwić tansze puszki.
A może to mięso z ekokarmy? Jest dość tanie a napewno pożywne.

Witaj Lidka :ok: Juz troche tych puszek zawiozłam do Zdroju a dzis zawiozę reszte :wink: , mysle, że mozna by troche zamówić i pomieszac z lepszymi jesli będzie takie miała, bo na razie u Joli pustki. 8) Mięsa z ecokarmy niestety koty nie bardzo chcą jeść, juz go Jola miała.

A te saszetki jeszcze aktualne? Można by wystawić jakis bazarek na ten cel.
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob sty 08, 2011 12:32 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- STYPENDIUM IM.ZAJONCA:))

W wykazie leków tego nie ma ale może Joli by się przydały. Mam do oddania:
1) Spirulina - wspomaga detoksyzację organizmu, wzmacnia system immunologiczny, spowalnia procesy starzenia się, zmniejsza negatywne oddziaływanie zdegradowanego ekologicznie środowiska itd. - 39 kapsułek, ważne do 06.2012
2) Vilcacora - ma właściwości antymutagenne i może być wykorzystywana w profilaktyce schorzeń cywilizacyjnych, itd. - prawie cała butelka kapsułek - ważne do 08.2011
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Sob sty 08, 2011 14:52 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- STYPENDIUM IM.ZAJONCA:))

:kotek:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Sob sty 08, 2011 20:33 Re: joli.goc "tymczasowy" wątek KOCIĄTEK ZDROJOWYCH :)

Te kociny jeszcze czekają na wirtualnych opiekunów :cry:

Iweta pisze:Koty do adopcji wirtualnej :

Obrazek...Fizia (Miziak i Pierdoła [*] )

Obrazek...Bielik

Obrazek...Burunia- seniorka
Obrazek...Burunia -seniorka

Obrazek... Czarny Gucio

Obrazek....Figielek

Obrazek...Maja- kanałowa

Obrazek..Kociak z kanału

Obrazek..Malwiś -kanałowiec

Obrazek...Miziak

Obrazek...Oknik-naokienny
Obrazek...Oknik - naokienny

Obrazek...Piwnik

Obrazek..Rodzeństwo Kruszki- katakumby
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Sob sty 08, 2011 21:33 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- STYPENDIUM IM.ZAJONCA:))

A co tu taka cisza 8)
Byłam dzis z krótką wizytą w Zdroju, zawiozłam co nieco, pogadałam co nieco, wygłaskałam co nieco i....musiałam jechac dalej :? Jola dziekuje wszystkim za pamięc i cierpliwość :1luvu:

Iweta

Post » Sob sty 08, 2011 21:34 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- STYPENDIUM IM.ZAJONCA:))

A czy Jola ma ubezpieczenie? Leczy się u lekarza czy na własną rękę?

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Sob sty 08, 2011 21:41 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- STYPENDIUM IM.ZAJONCA:))

mar9 pisze:W wykazie leków tego nie ma ale może Joli by się przydały. Mam do oddania:
1) Spirulina - wspomaga detoksyzację organizmu, wzmacnia system immunologiczny, spowalnia procesy starzenia się, zmniejsza negatywne oddziaływanie zdegradowanego ekologicznie środowiska itd. - 39 kapsułek, ważne do 06.2012
2) Vilcacora - ma właściwości antymutagenne i może być wykorzystywana w profilaktyce schorzeń cywilizacyjnych, itd. - prawie cała butelka kapsułek - ważne do 08.2011

Jola bardzo chętnie przyjmie te leki i bardzo dziekuje :ok:

Iweta

Post » Sob sty 08, 2011 21:59 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- STYPENDIUM IM.ZAJONCA:))

Jana pisze:A czy Jola ma ubezpieczenie? Leczy się u lekarza czy na własną rękę?

Ma ubezpieczenie, ale nie moze już brać antybiotyków ani żadnej chemii . Medycyna oficjalna w ramach ubezpieczenia nie leczy przewleklej boreliozy , a grzybice leczy hepatoksyczna chemia a Jola ma juz problemy z wątrobą. Tu jest link do wątku o borelioza, moze ktos bedzie chciał zapoznac sie z ta choroba

To sa wiadomosci, które uzyskałam od Joli.

viewtopic.php?f=8&t=59723&start=0
Ostatnio edytowano Nie sty 09, 2011 9:19 przez Iweta, łącznie edytowano 1 raz

Iweta

Post » Sob sty 08, 2011 23:17 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- STYPENDIUM IM.ZAJONCA:))

No niestety u nas lekarze najszybciej i na wszystko dają antybiotyki i nie bardzo ich obchodzi czy ktoś może je brać czy nie, tak najłatwiej. A trafić na takiego co wymyśli inną kurację to juz trudno :(

Mam nadzieję, że Jola zagląda chociaż na ten wątek i wie, że cały czas czekamy :ok:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Nie sty 09, 2011 8:54 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- STYPENDIUM IM.ZAJONCA:))

Może mógłby ktos zaadoptowac wirtualnie rodzeństwo Kruszki ? To śliczne dwa małe dzikuski, szkoda, ze nie moga tak jak Kruszka czekac w domu na adopcje :(

Obrazek

Iweta

Post » Nie sty 09, 2011 9:05 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- STYPENDIUM IM.ZAJONCA:))

Wirtualnego opiekuna nie ma tez seniorka Burunia, śliczna koteńka w podeszłym wieku, która w tej chwili ma swój dom u Joli.

Obrazek

Iweta

Post » Nie sty 09, 2011 9:12 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- STYPENDIUM IM.ZAJONCA:))

Malwiś-kanałowiec DS pewnie nigdy nie znajdzie ale może chociaz opiekuna wirtualnego ? Kto zaopiekuje się tym pięknym koteczkiem?

Obrazek

Iweta

Post » Nie sty 09, 2011 9:18 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- STYPENDIUM IM.ZAJONCA:))

Następna kanałowa pieknośc, która szuka opiekuna wirtualnego to Maja, czyż ona nie jest śliczna ? :)

Obrazek c-d nastąpi :wink:

Iweta

Post » Nie sty 09, 2011 9:37 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- STYPENDIUM IM.ZAJONCA:))

Dostałam taką podpowiedż od BlondTornado
Czy Jola ma dostęp do jakiegokolwiek transportu? Są dwie kliniki, gdzie leczą boreliozę za pomocą aparatu Mora- jedna w Krakowie- sprawdzona, druga w Gliwicach. Koszt zabiegu w Kraku- 30pln, myślę, że gdyby się transport znalazł- pieniądze by się znalazły... I nie wymagane jest, zeby zostawała po zabiegach, więc koty nie byłyby same dłużej niż dzień seansu terapii.
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

[poprzednia][następna]