TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 08, 2011 11:29 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 19.m.

Pani Dorotko - 9 grudnia minęła kolejna rocznica smierci mojego Ojca. W przeciwieństwie do Pani choć minęło tyle lat ja nie mogę o Nim mówić, wspominać piękne chwile. Mam Go cały czas w sercu,które bardzo boli. A jeszcze dzisiaj dopadła mnie straszna wiadomość. Umarła moja 17 letnia Kicia. Odeszła sama w szpitaliku w którym była od 5 stycznia. Tym bardziej boli,że nie było mnie przy Niej. Nie mogę sobie z tym poradzić. Pochowamy Ją obok Muzy pod brzozą na której tak lubiła ostrzyć pazurki.
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Sob sty 08, 2011 16:08 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 19.m.

dorcia44 pisze:a to moja malutka Polcia tylko troszkę jej się urosło 8)

http://wstaw.org/w/imM/
http://wstaw.org/w/imO/
http://wstaw.org/w/imN/

oczywiście Pola jest w swoim nowym domku u Afron .

Droga Dorciu,to czarne stworzenie,które widziałaś to Tasia-kociczka od jopopa.
Kolejne linki do zdjęć:

http://wstaw.org/w/it3/
http://wstaw.org/w/it4/
http://wstaw.org/w/it5/
http://wstaw.org/w/it7/
Obrazek

Afron1

Od: Czw gru 16, 2010 20:18

Post » Sob sty 08, 2011 16:37 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 19.m.

muza _51 bardzo współczuje :cry: 17 lat to piękny wiek.
ja nie umiem mówić ,dlatego piszę :oops:

Afron czy Tasia jest u was ?
Polcia pięknie wyrosła .

jestem okropnie zmęczona ,w jedną stronę jechałam pociągiem w którym chcieli nas ugotować ,wracałam w nieogrzewanym :?
prawie 600km od 6 do 13 niezły czas.
Maluch już w dt. martwię się czy to dobry dt..psina ma skończone 8m a waży 1.30kg.

potwory stęsknione za mną ,ja za nimi też ,nareszcie w domu .
teraz chyba sie położę ,muszę odpocząć .
kupiłam bilet podróżnika i ważny jest do poniedziałku do 6 rano..może ktoś chce mnie wykorzystać?

http://img233.imageshack.us/img233/990/sdc14052f.jpg
http://img585.imageshack.us/img585/4125/sdc14052d.jpg

tego pieska przywiozłam.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob sty 08, 2011 16:54 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 19.m.

Ale sliczny :-)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob sty 08, 2011 17:02 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 19.m.

w realu piękniejszy ,oby tylko miał więcej szczęścia niż Maltusia ['] :cry:
nie byłam wstanie go wziąść na dt. samo wspomnienie o Maltusi o tym co przechodziłyśmy ,zwłaszcza ona i fakt że może się sytuacja powtórzyć...nie dałam rady. :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob sty 08, 2011 18:29 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 19.m.

dorcia44 pisze:Afron czy Tasia jest u was ?
Polcia pięknie wyrosła .

Tak, Tasiemka od trzech tygodni jest członkiem naszej rodziny :flowerkitty:
Obrazek

Afron1

Od: Czw gru 16, 2010 20:18

Post » Sob sty 08, 2011 20:32 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 19.m.

gratuluje do kocenia :piwa:
jak się panienki dogadują ?

Mama Poli nadal w szpitaliku ,nie mamy gdzie jej zabrać ,Iza kupuje dla niej jedzenie :oops: chciałam ja kupić ale ona mnie wyśmiała ,że co to dla niej 20 puszek w tą czy w tą. :oops:
Iza jestem ci okropnie wdzięczna za opiekę nad Kasią.Ona chyba nigdy tyle miłości nie zaznała ,tyle ze siedzi w klatce... :cry:
niedługo jej czas w lecznicy się skończy i co wtedy ????????????????????
Goły ten miesiąc ,a Wanilka pewnie mnie zabije :oops:
przespałam się , okropne rzeczy mi się śnią :?

chyba powinnam kupować coś na uspokojenie ,może ziółko na sen..sama nie wiem :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob sty 08, 2011 22:38 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 19.m.

Dorciu a gdzie byłaś tak daleko? Piesio cudny :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Sob sty 08, 2011 22:50 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 19.m.

Kaja888 żadne zdjęcie nie oddaje jego urody ,cudny maleńki szkrabik ,a skończył 8 m. oby tylko zdrowy był :ok:
Warszawa to wielka szansa dla niego.
z tego co wiem dziewczyna już się w nim zakochała i pewnie nie zależnie od wszystkiego zostanie u niej :wink:
moje serce też zabiło szybciej ,ale strach przed powtórką szybko mnie przystopował.

Wyniosę jeszcze Czarkę na dwór i idę spać ,mam nadzieje że sen będzie i będzie miły ,da wytchnienie ,jutro dzień jak co dzień ,szara rzeczywistość .
lubię niedzielną szarą rzeczywistość ,gorzej kiedy zaczyna się poniedziałek :mrgreen:

dobrej nocki kochani .

muza_51 przytulam mocno.
Obrazek

dorcia44

Post » Sob sty 08, 2011 22:52 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 19.m.

Witaj Dorciu w Nowym Roku:) przyjmij skromne:) jak najpiękniejsze życzenia od nas czyli ode mnie, "kruchej szklaneczki" ktora całkowicie powaliła na kolana swojego pana:):):) i od niego samego:)... nasza panienka jest już po wszystkich szczepieniach, sierść ładnie odrasta no i jest już po wizycie u...dentysty:) niestety musiała stracić 4 ząbki, ale za to nasze cudności nareszcie odżyło! Ma dobry humorek, apetyt dopisuje (aż za bardzo), lekceważy puchate...bo ona jest najważniejsza:), cierpliwie czekamy na całkowite odrośnięcie grzyweczki bo jej kolezanka nosi piękną kokardkę a nasza jeszcze nie:( chociaz są już próby "do zdjęcia":) zdjęcie poszło pocztą:)
Głowa do góry Dorciu, Głowa do góry...Ci ktorzy od nas odeszli tak naprawdę są z nami...bo tego chcemy...bo tak jest nam łatwiej...a Oni starają sie być naszymi dobrymi Aniołami:)...
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Nie sty 09, 2011 9:38 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 19.m.

Fifi tez po zabiegu na ząbkach.Wesolutka,chyba jej ulżyło :D
Serniczek

Post » Nie sty 09, 2011 9:44 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 19.m.

dorcia44 pisze:
Wyniosę jeszcze Czarkę na dwór i idę spać ,mam nadzieje że sen będzie i będzie miły ,da wytchnienie ,jutro dzień jak co dzień ,szara rzeczywistość .

A jak Czarka? Ja się ma? Nic lepiej?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie sty 09, 2011 10:27 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 19.m.

dorcia44 pisze:Goły ten miesiąc ,a Wanilka pewnie mnie zabije :oops:
:cry:

Ja Cię zabiję jak będziesz tak pierniczyć :twisted: :)

Wanilka

Od: Śro kwi 16, 2008 16:47

Post » Nie sty 09, 2011 10:35 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 19.m.

tyle się napisałam i mi wcięło :crying:

Witaj AnnAArczyK :D strasznie się cieszę że do mnie trafiłaś .
Gwoli wyjaśnienia to ludzie którzy adoptowali ode mnie chyba w październiku sunie yorczka tą z problemami ,malutka ,wyłysiała ,z dziwnym chodem ,pamiętam jak przyjechali ,wielki facet i mała kobieta :wink:
ten wielki facet wziął kruszynkę psią na ręce ,a ta nieśmiało polizała go po twarzy i padły wtedy słowa które pamiętam zrobimy jeszcze z niej psa :lol: balsam dla serca.
wdzięczna wam jestem przeogromnie za tą sunię. :1luvu:

Serniczku a Fifrak już po operacji czy jeszcze nie ? jej siostra którą wczoraj widziałam jeszcze nie ,czekają ze może nie będzie trzeba operować.
Jej siostra waży 1.40 -1.50 jest malusia a były takie same :roll:

Marcelibu ,z Czarką coraz gorzej ,demencja posuwa się coraz bardziej :cry: wetka powiedziała ze to jest nie godne życie ,czy ja bym tak chciała żyć? nie ,nie chciała bym :cry: :oops:
ona jest zamknięta w swoim świecie ,je juz tylko z ręki bo z miski nie umie ,gryzie miskę :cry:
zamiast na schody potrafi skakać na ścianę ,potrafi całe dnie wędrować od ściany do ściany od kąta do kąta i stoi ,zawiesza się ,stoi tak długo aż łapki wytrzymają :cry: lub potrafi całą dobę spać.
tylko że ja muszę podjąć decyzję i z tym potem żyć.
to bardzo stary pies ,prawie 17 lat .

a tak na marginesie to ja mam dobrą rękę do domków 8) :1luvu:

niedługo przyjedzie do mnie Tola karzełek od pinokio_obym i tu miała takiego farta.
Obrazek

dorcia44

Post » Nie sty 09, 2011 10:36 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 19.m.

Wanilka pisze:
dorcia44 pisze:Goły ten miesiąc ,a Wanilka pewnie mnie zabije :oops:
:cry:

Ja Cię zabiję jak będziesz tak pierniczyć :twisted: :)
to znaczy że jeszcze troszkę pożyję :oops:
strasznie cię przepraszam ,bardzo :oops:
pod koniec tego miesiąca ,dobrze ? :oops:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]