Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
animalon pisze:zebrano 90.000 głosów w sprawie petycji dot. brutalnie zamordowanego haskiego !!! Tylko jeszcze trochę i będzie 100.000 .Udało się !!!![]()
![]()
A jednak wspólnymi siłami można
Z kotkiem naszym też się uda, ale jak widać na karę najwyższą nie ma co liczyć. Kotek żyje. Bo u nas jest tak: żeby ktoś został ukarany za swój sadyzm trzeba narodowego ruszenia. A i tak nie wiadomo jaki będzie koniec. Jednak próbować trzeba
animalon pisze:zebrano 90.000 głosów w sprawie petycji dot. brutalnie zamordowanego haskiego !!! Tylko jeszcze trochę i będzie 100.000 .Udało się !!!![]()
![]()
Z kotkiem naszym też się uda, ale jak widać na karę najwyższą nie ma co liczyć. Kotek żyje. Bo u nas jest tak: żeby ktoś został ukarany za swój sadyzm trzeba narodowego ruszenia. A i tak nie wiadomo jaki będzie koniec. Jednak próbować trzeba
Katia80 pisze:animalon pisze:zebrano 90.000 głosów w sprawie petycji dot. brutalnie zamordowanego haskiego !!! Tylko jeszcze trochę i będzie 100.000 .Udało się !!!![]()
![]()
Skąd to wiadomo, jaka to byla petycja? Ja wiem tylko o tej: http://www.petycje.pl/petycjePodpisyLis ... s_rodzaj=1 tu potwierdzonych głosów jest jedynie 15,5 tysiąca.
BarbAnn pisze:skaskaNH pisze:Dla osób z Krakowa i okolic: w dzisiejszym Dzienniku Polskim artykuł o zwierzakach.
Niestety nie mam skanera, zeby tu wrzucić.
http://www.dziennik.krakow.pl/pl/magazy ... waniu.html
animalon pisze:teraz na TVN-nie o 19-tej w wiadomościach było o tym. Tylko nagłośnienie sprawy cokolwiek pomoże... mówili o tym jak 3 braciszkowie katowali inne zwierzęta - oczywiście nie żyją
CatAngel pisze:Katia80 pisze:animalon pisze:zebrano 90.000 głosów w sprawie petycji dot. brutalnie zamordowanego haskiego !!! Tylko jeszcze trochę i będzie 100.000 .Udało się !!!![]()
![]()
Skąd to wiadomo, jaka to byla petycja? Ja wiem tylko o tej: http://www.petycje.pl/petycjePodpisyLis ... s_rodzaj=1 tu potwierdzonych głosów jest jedynie 15,5 tysiąca.
Pokazywali dwie petycje![]()
Teraz się żadna nie chce otworzyć, musi mieć chyba duże zainteresowanie, bo strona nie wchodzi.
kasia86 pisze:anna57 pisze:przyjaciel_koni pisze:Odpowiedź niby dobra... Ale tylko niby...
Ja proponuję poczytać na temat kociej białaczki !
Jest wiele sytuacji nie do końca wytłumaczonych. Koty białaczkowe mogą żyć naprawdę długo, wymagają jedynie więcej uwagi !
Poizdrawiam
To jest jasne.
Jest na forum wątek kotów białaczkowych.
Można nauczyć się opieki nad nimi, nie jest to trudne.
Tak, jak pisała Zofia, należałoby wszystkim tym kociakom zrobić test PCR.
Ja mam dwie kotki białaczkowe i do tego stadko zdrowych, przetestowanych i szczepionych kotów.
Białaczkowe kotki czują się dobrze, co jakiś czas kontroluje im krew i staram się je jakoś zabezpieczać czy to Virbagenem Omega czy Zylexisem.
Długość życia chorego kota zależy od leczenia wtórnych zakażeń, zapewnienia przez właściciela dobrych warunków bytowych i braku stresu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 189 gości