H&M+L.Meo umarł. Proszę o zamknięcie wątku.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 06, 2011 20:38 Re: H&M+L.Meo-paraliż krtani, po operacji,dddycha nosem.DZIĘKUJĘ

Fajnie towarzystwo sobie lula.Lizanio zdolniacha :mrgreen: Rozmawiałam prawie cały czas o Meosiu z ludżmi w pracy.Opowiadałam o prekursorskiej operacji.o kocie z tracheostomją i całej walce o jego uratowanie.Nawet moi koledzy,twardziele zmiękli.[Środowisko czysto medyczne,co to nie jedno widzieli]Dopytywali się jak się operacja udała,bo o czyś takim to nikt z nas nie słyszał.Tracheostomia u ludzi to nie zabieg "w kij pierdział",a co dopiero u kicia.Profesor jest the beściak.Marcelibu Ty też.A Meonik widać bardzo Cię kocha jeśli przeżył tyle :ok: :ok: :ok: I oby cały rok takich wiadomości.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Czw sty 06, 2011 21:04 Re: H&M+L.Meo-paraliż krtani, po operacji,dddycha nosem.DZIĘKUJĘ

Strzykawki, igły, gaziki, NaCl od Ciebie jeszcze używam, wszystkie sprzęta higieniczno-medyczne bardzo się przydały. Jeszcze raz Wszystkim Wam - wielkie dzięki. Za wszystko - za pomoc finansową, rzeczową, za kciuki, dobre myśli, podtrzymywanie na duchu, za obecność. Naprawdę, bez tego chyba bym nie wytrzymała ciśnienia :cry: :D .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw sty 06, 2011 21:11 Re: H&M+L.Meo-paraliż krtani, po operacji,dddycha nosem.DZIĘKUJĘ

Powinnaś też podziękować swojemu młodzszemu marmurkowi - za to, że - korzystając z chwili zamętu - nie postanowił jednak się u Ciebie zameldować :mrgreen: :kotek:

A tak poza tym, to przypominam, odezwij się w sprawie swojego bezmózga na wątku behemotki. Fotka tego półgłówka już tam jest :mrgreen:
:arrow: viewtopic.php?f=1&t=87388&start=765
Ostatnio edytowano Czw sty 06, 2011 21:13 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 1 raz
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw sty 06, 2011 21:12 Re: H&M+L.Meo-paraliż krtani, po operacji,dddycha nosem.DZIĘKUJĘ

Fajnie sobie kociejstwo śpi :D
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Czw sty 06, 2011 21:18 R<input class=

:1luvu: :ok: Ślicznie śpią :1luvu:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Sob sty 08, 2011 13:12 Re: H&M+L.Meo-paraliż krtani, po operacji,dddycha nosem.DZIĘKUJĘ

Kciuki!

I pozdrowienia dla Bazaltara :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob sty 08, 2011 13:19 Re: H&M+L.Meo-paraliż krtani, po operacji,dddycha nosem.DZIĘKUJĘ

Pozdrowienia od cioci moś z Poznania :D
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob sty 08, 2011 15:51 Re: H&M+L.Meo-paraliż krtani, po operacji,dddycha nosem.DZIĘKUJĘ

Dorota pisze:Kciuki!

Eee, no co? Pomyliło mi się.... :mrgreen:

moś pisze:Pozdrowienia od cioci moś z Poznania :D

I my pozdrawiamy Ciocię z Poznania! Eee, zaraz. To już nie z Kalisza????
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Sob sty 08, 2011 15:52 Re: H&M+L.Meo-paraliż krtani, po operacji,dddycha nosem.DZIĘKUJĘ

Marcelibu pisze:

Eee, no co? Pomyliło mi się.... :mrgreen:

moś pisze:Pozdrowienia od cioci moś z Poznania :D

I my pozdrawiamy Ciocię z Poznania! Eee, zaraz. To już nie z Kalisza????

Spotkanie w Poznaniu.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob sty 08, 2011 15:54 Re: H&M+L.Meo-paraliż krtani, po operacji,dddycha nosem.DZIĘKUJĘ

O rany, Monia, ale się u Ciebie działo...
Doczytuję dopiero :oops:
Cieszę się, że z Meosiem już lepiej i oby tak dalej :ok:
Ściskam mocno.

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Sob sty 08, 2011 16:00 Re: H&M+L.Meo-paraliż krtani, po operacji,dddycha nosem.DZIĘKUJĘ

Kasia, ras ras odkopuj Wasz wątek i napisz, co u Twoich futer :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob sty 08, 2011 16:05 Re: H&M+L.Meo-paraliż krtani, po operacji,dddycha nosem.DZIĘKUJĘ

Wielbłądzio pisze:Kasia, ras ras odkopuj Wasz wątek i napisz, co u Twoich futer :wink:

O maj gad :strach:
Toż to robota dla archeologa i to ze skłonnościami masochistycznymi :twisted:

P.s. Kasiu, zerknij na mój podpis - nie chcesz czasem burej dziewczynki dla odmiany? ;)

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Sob sty 08, 2011 16:10 Re: H&M+L.Meo-paraliż krtani, po operacji,dddycha nosem.DZIĘKUJĘ

Cześć Słoneczka! :)
Jak Meoś się miewa? Hugo i Lizak dają żyć, czy męczą kolegę?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob sty 08, 2011 16:10 Re: H&M+L.Meo-paraliż krtani, po operacji,dddycha nosem.DZIĘKUJĘ

skaskaNH pisze:
Wielbłądzio pisze:Kasia, ras ras odkopuj Wasz wątek i napisz, co u Twoich futer :wink:

P.s. Kasiu, zerknij na mój podpis - nie chcesz czasem burej dziewczynki dla odmiany? ;)

viewtopic.php?f=1&t=100466

8)

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob sty 08, 2011 16:12 Re: H&M+L.Meo-paraliż krtani, po operacji,dddycha nosem.DZIĘKUJĘ

skaskaNH pisze:

SkaskaNH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance2: :dance2: :dance: :dance2:

Marcelibu

[poprzednia][następna]