Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 07, 2011 14:52 Re: Puszek, Garfild, Ryś, Rademenes i Cukierek - rudo biały dom

Witam wszystkich, a szczególnie Joarkadię :)

Dopiero teraz trafiłam na ten wątek- dosyć późno, no ale lepiej późno niż wcale.
To właśnie z moich działek trafił do Ciebie Cukierek... byłam ciekawa co się z nim teraz dzieje, ale widzę, że jest w świetnych rękach :) Jeżeli mogłabym jakoś pomóc np. przy dodawaniu ogłoszeń w internecie, to polecam się :P
http://www.otwock.toz.pl
Oficjalna strona internetowa Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami w Polsce Oddział w Otwocku. Serdecznie zapraszamy!

AnnaM

Od: Nie wrz 05, 2010 21:32

Post » Pt sty 07, 2011 22:57 Re: Puszek, Garfild, Ryś, Rademenes i Cukierek - rudo biały dom

Cukierek po prostu zrobił się cukierkowaty :mrgreen: Rozrabia, biega, psoci, zaczepia pozostałe koty, uczy się do czego służy firanka, wcina cebulę i stoi miny przed lusterkiem :twisted: Ale dziś poleżał sobie prawie 30 minut na moich kolanach, poprzeciągał, pozaciągał mi rajstopy :D Jutro sesja zdjęciowa i do adopcji 8O
Cukierek zasłużył sobie na to imię :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Sob sty 08, 2011 11:02 Re: Puszek, Garfild, Ryś, Rademenes i Cukierek - rudo biały dom

Cukier rozrabia;)
Zwalił dekoder z telewizora, na ekranie polował na ruszające się postacie :lol:
W końcu z powodu niemożności złapania ruszających się rzeczy po ekranie zrezygnowany usiadł przed telewizorem i zaczął żalić się, że nie chcą dać się złapać :D Odwracał łepek w moją stronę i prosił abym spowodowała możliwość złapania ruszających się ludzików :1luvu:

joarkadia

Post » Sob sty 08, 2011 11:14 Re: Puszek, Garfild, Ryś, Rademenes i Cukierek - rudo biały dom

Ech, Gołąbka regularnie poluje na kursor i jest bardzo niezadowolona, że nie daje się przytrzymać :lol:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Sob sty 08, 2011 11:15 Re: Puszek, Garfild, Ryś, Rademenes i Cukierek - rudo biały dom

Moje futra najbardziej lubią piłkę nożną :D :D
Codziennie was podczytuję :1luvu:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Sob sty 08, 2011 12:08 Re: Puszek, Garfild, Ryś, Rademenes i Cukierek - rudo biały dom

renatab pisze:Moje futra najbardziej lubią piłkę nożną :D :D
Codziennie was podczytuję :1luvu:

Bardzo nam miło z tego powodu :mrgreen:
Głaski dla Twoich futrzaków :kotek:

joarkadia

Post » Sob sty 08, 2011 12:09 Re: Puszek, Garfild, Ryś, Rademenes i Cukierek - rudo biały dom

alix76 pisze:Ech, Gołąbka regularnie poluje na kursor i jest bardzo niezadowolona, że nie daje się przytrzymać :lol:

Jakbym widziała Cukra :mrgreen:
Jak miałam myszkę zamiast pada to Puszek systematycznie ją ganiał - zwalał i gryzł. Zamordował w ten sposób chyba ze trzy :ryk:

joarkadia

Post » Sob sty 08, 2011 20:11 Re: Puszek, Garfild, Ryś, Rademenes i Cukierek - rudo biały dom

Cukierek po sesji zdjęciowej dzięki uprzejmości Alix :D
Poprzeciągał się, trochę pochował, ale też ładnie poleżał na rękach i dał się pogłaskać Cioci Alix :twisted:
Przy okazji odbyło się spotkanie z byłym podopiecznym - Ryś (dawniej Felek) jest właśnie wzięty do naszej gromadki od Alix i teraz miała okazję zobaczyć utuczonego kociaka :ryk:

joarkadia

Post » Sob sty 08, 2011 20:47 Re: Puszek, Garfild, Ryś, Rademenes i Cukierek - rudo biały dom

No to dzień pełen wrażeń :mrgreen: Teraz ogłoszenia i adopcja, jak rozumiem? 3mam kciuki za najlepszy domek dla słodziaka Cukierka :ok:

mrkevka

Od: Czw paź 28, 2010 18:23

Post » Sob sty 08, 2011 20:54 Re: Puszek, Garfild, Ryś, Rademenes i Cukierek - rudo biały dom

No, to jedziemy - miniaturki otwierają się po kliknięciu :wink: :

Puszek, Puszek od frontu, Felek od tyłu, Felek z Garfildem :wink:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Cukierek :1luvu:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Nie sty 09, 2011 12:11 Re: Puszek, Garfild, Ryś, Rademenes i Cukierek - rudo biały dom

No to sesja udana :D Wszystkie kociaki urocze, a Cukierek ma predyspozycje na modela :mrgreen:

mrkevka

Od: Czw paź 28, 2010 18:23

Post » Nie sty 09, 2011 13:23 Re: Puszek, Garfild, Ryś, Rademenes i Cukierek - rudo biały dom

Dokładnie - istny model :!: Mam nadzieję, że ustawi się po niego kolejka :D

joarkadia

Post » Nie sty 09, 2011 13:32 Re: Puszek, Garfild, Ryś, Rademenes i Cukierek - rudo biały dom

joarkadia pisze:Zakładam ten wątek, bo moje kocięta są po prostu wyjątkowe (tak, wiem, że każdy właściciel tak twierdzi :D ).
Pierwsze zdanie i od razu mi się tu podoba :mrgreen: Zaznaczę i doczytam :mrgreen:
Fotki super! A Garfield jaki wielki 8O 8O 8O
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie sty 09, 2011 14:37 Re: Puszek, Garfild, Ryś, Rademenes i Cukierek - rudo biały dom

Cukierek wdrapał się na Puszka i wylegiwał mu się na grzebiecie :D Puszkowi to nie przeszkadzało w najmniejszym stopniu :lol: teraz siedzi nad małym i wylizuje mu ciałko, a Cukier traktorzy na całego :D przez telefon nawet go słychać :mrgreen:
Garfildosek ostatnio trochę przytył - brał sterydy na dziąsełka, ale i tak nie obyło się bez usunięcia 8 ząbków. Cała piatka (trzy rudzielce i dwa czarne) wylegują się teraz na łóżku i nie mają zamiaru ruszyć ogonem :1luvu:

joarkadia

Post » Nie sty 09, 2011 14:39 Re: Puszek, Garfild, Ryś, Rademenes i Cukierek - rudo biały dom

Ale fajnie :1luvu: Moje się na razie obchodzą choć już syczeń nie ma :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

[poprzednia][następna]