Schronisko KRK - pilnie domek dla Czarki i Helmutki!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sty 06, 2011 20:56 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Ciężarówki!!

mk999 pisze:Ciężarówka jest w DT.
Helmutka była ostatnio bardzo chora, ale juz odżyła,
Tego kogo nie lubi to bije a tych co kocha to liże po rękach,
mnie kocha, :1luvu:

o to to
mnie ostatnio wylizala
bede w niedziele
co nas nie zabije to nas wzmocni ale musze skądś wytrzasnąć amoxycyline na zaś
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Czw sty 06, 2011 21:19 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Ciężarówki!!

na cóż Ci amoksycyklina?
po pogryzieniu, podrapaniu? na beztlenowce (te z zębów :wink: i brudnych pazurów wolnożyjących ) najlepsza jest klarytromycyna, doświadczałam jej kilkakrotnie
chyba że chodzi o zapalenie płuc tfu tfu

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Pt sty 07, 2011 0:22 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Ciężarówki!!

Hmmm, jakby to powiedzieć....
Ciężarówka jest już w DS - szczegółów nie znam, ale się dowiem.

Ale i tak ukaże się DP, bo a nuż jakaś inna bieda się na ślicznotkę załapie :mrgreen:

Tylko ciiii, bo mnie czytelnicy zabiją :oops:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Pt sty 07, 2011 8:20 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Ciężarówki!!

Bungo pisze:Hmmm, jakby to powiedzieć....
Ciężarówka jest już w DS - szczegółów nie znam, ale się dowiem.

Ale i tak ukaże się DP, bo a nuż jakaś inna bieda się na ślicznotkę załapie :mrgreen:

Tylko ciiii, bo mnie czytelnicy zabiją :oops:

:lol:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pt sty 07, 2011 15:07 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Małgosi!!

Gwiazdy Magicznego Krakowa to; Czarka i Widelec
http://www.krakow.pl/aktualnosci/4561,2 ... j_dom.html

Mruczeek

Od: Sob kwi 19, 2008 10:35

Post » Pt sty 07, 2011 18:20 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Małgosi!!

:ok:

Tunisia

Post » Pt sty 07, 2011 23:20 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Małgosi!!

Cytuję:

"W związku z przypadkiem zakatowania psa rasy Husky poprzez przywiązanie go linką holowniczą do tylnego zderzaka i ciągnięcie go za samochodem aż do urwania mu głowy, na stronie internetowej
http://www.petycjeonline.pl/petycja/pet ... olnosci/66
zamieszczona została petycja dotycząca ukarania najwyższym przewidzianym w polskich przepisach wymiarem kary sprawców tego czynu. Potrzebne jest 500 tysięcy podpisów. Do tej pory udało się zebrać niecałe 60 tysięcy.
Podpiszcie proszę i prześlijcie do wszystkich, którym nie jest obojętny los zwierząt..."

Dziś mój tymczas opuściła Gula czyli Pusia.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Sob sty 08, 2011 12:34 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Małgosi!!

jakby Ktoś robił zamówienie w KrakVecie to dajcie znać
moje potwory to pochłaniają, ostatnio jak zamówiłam to termin był do 15 stycznia
http://www.krakvet.pl/royal-canin-ultra ... 12865.html

Mruczeek

Od: Sob kwi 19, 2008 10:35

Post » Sob sty 08, 2011 15:15 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Małgosi!!

Dziś przyjechali państwo po Makitę, myślałam, że będzie się peszyć dziećmi i uciekać ale pokazała w całej okazałości jaką jest przylepą.
Na aukcji jest Heniek z Czarką (ale chyba się tam dzieje, chyba że Czarka spuści z tonu trochę)
zaraz wstawię poglądowe zdjęcia drużyny pierścienia z magazynu 7, który jutro uprasza się o wypasioną sesję foto (mnie nie ma)

Tunisia

Post » Sob sty 08, 2011 15:19 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Makity!!

Mruczeek pisze:
BarbAnn pisze:to cudo na czwórce bardzo by chciało. ale się boi

Obrazek

a to kto to? wiemy coś oprócz tego że na 4 ??

to jest Elza 30/12/10, wiek około 1 roku, taka puchata kuleczka, spokojna i ma rozczulający wyraz mordki
początkowo kuli się na widok rąk ale po chwili potrafi się przepięknie rozmruczeć.

Tunisia

Post » Sob sty 08, 2011 17:13 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Małgosi!!

mg7 - do obfocenia z prawdziwego zdarzenia :lol:
Zosia 8/12/10, 5 letnia, ma wpisane "średnio miła" ale ona jest naprawdę miła (albo teraz taka się zrobiła), fakt początkowo ma niesympatyczne spojrzenie ale jest kiziankowa
Obrazek

Morra 67/12/10, 10 lat, bardzo "gadatliwa" i ufna, znaleziona, nie lubi kotów za to ludzi - bardzo
Obrazek
Ostatnio edytowano Sob sty 08, 2011 17:18 przez Tunisia, łącznie edytowano 1 raz

Tunisia

Post » Sob sty 08, 2011 17:17 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Małgosi!!

to co siedzi w drapaku i wydawało się być furczące - to Karma (54/12/10), bardzo fajna i przymilna kotka w wieku około 4 lat, boi się Morry ale z Zosią dogaduje się bez problemu, na zawołanie wychodzi z drapaka i pakuje się na kolana

Obrazek

nowa - drobniutka, 11-miesięczna Kalinka (105/12/10), mały śpioszek, musi odespać ostatnie choróbska
Obrazek

Tunisia

Post » Sob sty 08, 2011 17:40 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Małgosi!!

Tunisia pisze:Dziś przyjechali państwo po Makitę, myślałam, że będzie się peszyć dziećmi i uciekać ale pokazała w całej okazałości jaką jest przylepą.
Na aukcji jest Heniek z Czarką (ale chyba się tam dzieje, chyba że Czarka spuści z tonu trochę)
zaraz wstawię poglądowe zdjęcia drużyny pierścienia z magazynu 7, który jutro uprasza się o wypasioną sesję foto (mnie nie ma)

Czarka była bardzo grzeczna. za to Heniek dał popis miauczenia,
Koty z aukcji odwiozłam do schroniska , kierowca miał tyle interwencji że tragedia, zwoził psy i koty.
Spotkaliśmy się pod schroniskiem to jechał po następne.
Co ci ludzie robią,

mk999

Od: Śro lut 10, 2010 20:25

Post » Sob sty 08, 2011 18:27 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Małgosi!!

a gdzie jest ten króliczek do adopcji? Gadająca wrona Ooo została adoptowana, fajnie trafiła :mrgreen:

Tunisia

Post » Sob sty 08, 2011 20:23 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Małgosi!!

Miuti pisze:Cytuję:

"W związku z przypadkiem zakatowania psa rasy Husky poprzez przywiązanie go linką holowniczą do tylnego zderzaka i ciągnięcie go za samochodem aż do urwania mu głowy, na stronie internetowej
http://www.petycjeonline.pl/petycja/pet ... olnosci/66
zamieszczona została petycja dotycząca ukarania najwyższym przewidzianym w polskich przepisach wymiarem kary sprawców tego czynu. Potrzebne jest 500 tysięcy podpisów. Do tej pory udało się zebrać niecałe 60 tysięcy.
Podpiszcie proszę i prześlijcie do wszystkich, którym nie jest obojętny los zwierząt..."

strona z petycjami jest przeciążona i nie wchodzi na razie tzn że coś się dzieje
dzisiejsze fakty, min. 11-sta
http://www.tvn24.pl/fakty.html

Tunisia

[poprzednia][następna]