Iweta pisze:Nadal poszukujemy WIRTUALNYCH OPIEKUNÓW dla zdrojowych kotów Moze znajda sie jeszcze jakies dobre duszyczki i zaadoptuja wirtualnie jakiegoś zdrojowego kotka![]()
Bardzo, bardzo prosimy ......

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iweta pisze:Nadal poszukujemy WIRTUALNYCH OPIEKUNÓW dla zdrojowych kotów Moze znajda sie jeszcze jakies dobre duszyczki i zaadoptuja wirtualnie jakiegoś zdrojowego kotka![]()
Kociasia pisze:Przelewam Joli od niedawna 50 zł/mies. Dla zadeklarowania, że będą to nadal wpłaty regularne - proszę o dopisanie mnie do któregoś z kotów / może być np. Świrek/.
Z potrzebnych leków mam liść oliwny. Jeszcze poczekam na drugą listę potrzeb, żeby paczka mogła być trochę większa.
Iweta pisze:Kociasia pisze:Przelewam Joli od niedawna 50 zł/mies. Dla zadeklarowania, że będą to nadal wpłaty regularne - proszę o dopisanie mnie do któregoś z kotów / może być np. Świrek/.
Z potrzebnych leków mam liść oliwny. Jeszcze poczekam na drugą listę potrzeb, żeby paczka mogła być trochę większa.
Dzieki wielkie, juz wpisuję, Świrek jest Twój![]()
Iweta pisze:Na adopcje wirtualna czeka jeszcze 14 kociaków m.in. Figielek![]()
rambo_ruda pisze:wystawiłam bazarek dla Joli. jutro będzie jeszcze jedenviewtopic.php?f=20&t=122490
myshka pisze:Chciałabym zaadaptować wirtualnie Nufkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, zuza i 1214 gości