Kocia Familia z Konca Swiata. Jest nas piętnascie :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 31, 2010 16:03 Re: Kicia.Yoda- wszystkie futra miau GŁOSUJEMY NA KAN RADOMSKO!

Yoda! Wszystkiego dobrego!!! Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt gru 31, 2010 16:06 Re: Kicia.Yoda- wszystkie futra miau GŁOSUJEMY NA KAN RADOMSKO!

Kicia.Yoda ... głaski z okazji urodzin i życzenia wielu udanych polowań :!:

Obrazek

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Sob sty 01, 2011 10:14 Re: Kicia.Yoda- wszystkie futra miau GŁOSUJEMY NA KAN RADOMSKO!

GDY NOWY ROCZEK OD PROGU WITA
WSZYSTKO JUŻ LEPIEJ IDZIE Z KOPYTA
ŻYCZĘ WAM SZCZĘŚCIA KOCHANI MOI!!!
NIECH NOWYCH WYZWAŃ NIKT SIĘ NIE BOI
SERCA DLA STWORZEŃ WIELKIEGO ŻYCZĘ
OD WAS DZIELNOŚCI TROCHĘ POŻYCZĘ
BO INSPIRACJĄ DLA MNIE JESTEŚCIE
FORUMOWICZE NA WSI I W MIEŚCIE
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Wto sty 04, 2011 15:50 Re: Kicia.Yoda - zywot kota szczęsliwego

Yoda jest wlasnie zajeta liczeniem swojego stada kroliczkow, wiec ja sie jej wetne w watek :)

Obrazek

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Śro sty 05, 2011 21:15 Re: Kicia.Yoda - zywot kota szczęsliwego

Z Nowym Rokiem, nowym krokiem :) Dziekuje pieknie za piekne zyczenia.

Witam wszystkich noworocznie i Duzych i futra. Dumnego Franka, Klare z humorkami (a co :)), Totusia, Penelope i Fione, Demona i Dusie :)

Morfeuszu, do mnie daleko, musialbys taka wielka kaluze przeplynac albo nad nia poleciec. U mnie tez jest albo przed jedzeniem albo po jedzeniu :ryk: Sniadanko pierwsze robie sobie gdzies tak o 4 rano, potem o 6.30 i tu juz budze moje Malpy, zeby sie czasami z ktoras pogonic. Potem przekaszam co nieco o 10 i ide na obchod. Wracam w poludnie. Przekaska, i cala reszta. Ide sie zdrzemnac. Obchod popoludniowy zaczynam o 17. Do domu na podwieczorek wracam po godzinie 20. Jest to tez pora ruchu dla moich Malp. Okolo 21 daje im chwile oddechu a o 23 nie ma lekko. Wieczorna toaleta, gonitwy, czesanko i spanko. I bardzo, ale to bardzo nie lubie gdy ktos lub cos mi moje rytualy zakloca! Malpy tak wytresowalam, ze nie ma zmiluj. Porzadek musi byc!
Jak jest pora deszczowa to wiecej jestem w domu, przed kominkiem :)

Dziela nas Morfi teraz 4 godziny. Jak ja jem pierwsze sniadanko o tej 4 rano to u Ciebie jest 8 rano.

Jak tylko bedziesz mial ochote, wsiadaj w samolot i przylatuj! Bedziemy sie wspinac po moim drzewie :)

Obrazek

Kicia.Yoda

Od: Sob cze 05, 2010 5:16

Post » Śro sty 05, 2011 21:19 Re: Kicia.Yoda - zywot kota szczęsliwego

żem tak samo się wspinał na działce po płocie. Też na tym cholernym sznurku. Duża była w strachu :twisted: Duża by chciała zobaczyć taki kraj jak u Ciebie a ja to wiem, że micha pełna i legowisko miękkie to dom. Aha - ja mam kaloryfer i przy nim wytapiam tłuszcz z bioder. No wiesz, odchudzam się 8)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro sty 05, 2011 21:49 Re: Kicia.Yoda - zywot kota szczęsliwego

No, ten sznurek jest glupi! Ale wiem, ze moje Malpy sa spokojniejsze jak mam ten sznurek. W sumie spoko, jest go chyba ze 30 metrow :) To drzewo, to quillay i jest ogromne. Ej, Morfeuszu, tylko mi nie mow, ze nigdzie nie podrozujesz? Plaszczysz te swoje cztery litery w jednym miejscu???? No co Ty. Ty wiesz ile jest swietnych miejsc do zwiedzania, do obwachania? Ja tam zawsze sie pcham do auta. Tylko nad ocean nie lubie jedzic, za glosno. Ale np takie jeziorko pod wulkanem:

Obrazek

bylo fajowsko, choc tez troche wialo.

Nie mam kaloryferow :( tzn mam takie, olejowe, ale sie nie nadaja do lezenia. Hmm, mowisz, ze to taka dieta? Przez wytopienie? Ja chyba raczej trzymam linie, bo moja wetka nie krzyczy na mnie jak wsadza mnie na wage :)

Kicia.Yoda

Post » Czw sty 06, 2011 10:48 Re: Kicia.Yoda - zywot kota szczęsliwego

jeżdżę kurde! Mam pasy do auta i siedzem se na tylnym siedzeniu. Mam pasy dla PSA o! Taki ze mnie gość! Ale do wólkana czy cóś to żem nie jeździł.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt sty 07, 2011 10:53 Re: Kicia.Yoda - zywot kota szczęsliwego

uściski od Frania i Klarki :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt sty 07, 2011 11:25 Re: Kicia.Yoda - zywot kota szczęsliwego

dagmara-olga pisze:jeżdżę kurde! Mam pasy do auta i siedzem se na tylnym siedzeniu. Mam pasy dla PSA o! Taki ze mnie gość! Ale do wólkana czy cóś to żem nie jeździł.

Morfeuszku, to ja zapraszam Cię do siebie. Moja Duża mi powiedziała, że nasza góra, Śnieżka jest wygasłym wulkanem chociaż ja nie wiem co to znaczy, ale fajnie wygląda też. Nigdy tam nie byłam ale widzę ją z okna. Nie jest taka fajna jak ten wulkan u Yody ale bliżej :-)
Mrusielda spod wygasłego wulkanu :-)

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt sty 07, 2011 13:02 Re: Kicia.Yoda - zywot kota szczęsliwego

A ja się w ogóle bojam wychodzić z domku. Zazdroszczę Wam, że tacy odważni jesteście. Bo mi najlepiej to jak mnie nie widać wcale. Albo prawie wcale. O tak:

Obrazek

Melania
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Nie sty 09, 2011 12:56 Re: Kicia.Yoda - zywot kota szczęsliwego

pozdrowienia od Broszki :)
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pt sty 14, 2011 19:40 Re: Kicia.Yoda - zywot kota szczęsliwego

ale wypasiony tunelik... :wink:
Broszka :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt sty 14, 2011 21:03 Re: Kicia.Yoda - zywot kota szczęsliwego

Kicia.Yoda, podziękuj proszę Dużej za piękną kartkę z pozdrowieniami ze zdjęciem Patagonii :D
Pięknie tam u Was 8)

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pt sty 21, 2011 16:35 Re: Kicia.Yoda - zywot kota szczęsliwego

Willow_ pisze:Kicia.Yoda, podziękuj proszę Dużej za piękną kartkę z pozdrowieniami ze zdjęciem Patagonii :D
Pięknie tam u Was 8)

Oj, pieknie :)

Kicia.Yoda

[poprzednia][następna]