_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Noc przespana w kocim obłożeniu. Do pracy przyszłam chyba tylko po to, by się uśmiechać. System jeszcze nie ma uaktualnień na ten rok, więc nic nie zrobię. Będę poczytywać miau
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Gosiaa. Umówiłyśmy się, ze przekażę jej trochę czystej betadine, bo my tego dłuuugo nie damy rady wykorzystać. Cieszę się, że nie będę już taka bezosobowa, tylko nick, chociaż dla jednej osoby
I mnie to frustruje. Bo wiem, że jest tylu potrzebujących. A HSB na tymczas się nie zgodzi. Już pytałam. Bo myślałam o moich "chrześniakach". Ech... W sumie HSB ma trochę racji. Nie wiadomo do końca na co chorowały nasze kicie, czy nie np chlamydię. Czy się tego pozbyliśmy i nowy lokator nie wyląduje zaraz na antybiotyku. No i my mamy za mało czasu a za dużo kotów, by oswajać dzikuski.
a ja wróciłam z kolokwium, troche odpoczynku na miau sie przyda witamy sie również... co do tymczasowania to ogromna odpowiedzialnosc- podwojna wrecz. za swoje i tymczasowe koty. no i myślałam o tej "bezosobowości w sieci" ostatnio i może jak bedzie słonko, lato to coś zorganizowac "uosabiającego"
Ja wiem, że tymczasowanie to ogromna odpowiedzialność i finansowo nieraz daje popalić. Ale myślałam tylko o tych konkretnych kociakach. I wyszło mi, że ni huhu. Za to staram się co jakiś czas zakupić coś na jakimś bazarku. Moje zapasy biżu robią się coraz bardziej zróżnicowane